Courtney Stodden Shades Chrissy Teigen nadat ze toegaf dat ze 'depressief' was

Courtney Stodden Shades Chrissy Teigen nadat ze toegaf dat ze 'depressief' was
Courtney Stodden Shades Chrissy Teigen nadat ze toegaf dat ze 'depressief' was
Anonim

Courtney Stodden had de volledige steun van Twitter toen ze een uithaal naar Chrissy Teigen nam.

Op donderdag stuurde American Pie-acteur Jason Biggs hen een verontschuldigingsbericht over historische tweets. Jason, 43, ging naar Twitter om een bericht te sturen naar het model, 26, dat zich identificeert als niet-binair, waarin hij zei dat het hem speet dat hij in het verleden grappen maakte ten koste van haar.

Zijn bericht komt in het kielzog van fans die Teigen de rug toekeren nadat oude tweets naar voren kwamen waarin ze liet zien dat ze zelfmoord wenste op de toenmalige tiener Courtney.

Ondanks Chrissy's poging om zich te verzoenen met Courtney en haar imago te herstellen, schreef Courtney donderdag eenvoudigweg: "Dit is hoe een persoonlijke verontschuldiging eruit ziet" in een schijnbare uithaal naar het model voor haar eigen verontschuldiging."

Door hun bericht van Jason te delen, wierp Courtney indirect de schijnwerpers op Chrissy, van wie Stodden suggereerde dat ze geen persoonlijke verontschuldiging hebben ontvangen, voor vervelende opmerkingen op sociale media die Teigen tien jaar geleden schreef.

Ze schreven: "Dit is hoe een persoonlijke verontschuldiging eruit ziet. Iedereen maakt fouten, maar niet iedereen neemt echte verantwoordelijkheid. Jason, ik voelde dit. Ik wens je liefde en immens succes voor jou en je familie @JasonBiggs."

Courtney Stodden Chrissy Teigen vete pesten
Courtney Stodden Chrissy Teigen vete pesten

Het bericht van Biggs luidde: "Hallo Courtney - ik wilde je een briefje sturen om te zeggen dat het me spijt voor elke tweet die ik in het verleden heb gemaakt die je gevoelens mogelijk heeft gekwetst…"

"Het waren grappen - maar ze waren ten koste van jou, en als je weet hoe je je voelt, zijn ze helemaal niet grappig…"

"Ik doe tegenwoordig mijn best om een schoon en nuchter leven te leiden, een leven waarin ik goede en gezonde beslissingen neem - en dat betekent dat ik verantwoordelijkheid moet nemen voor de slechte beslissingen die ik in het verleden heb genomen."

Courtney Stodden Doug Hutchinson
Courtney Stodden Doug Hutchinson

Hij eindigde met te zeggen: "Ik wens je niets anders dan het beste, geluk en succes altijd. XO Jason."

Teigen ligt de afgelopen maanden onder vuur vanwege giftig gedrag op sociale media, sommige met betrekking tot Stodden. Ze haalden voor het eerst de krantenkoppen in 2011 toen ze 16 waren toen ze trouwden met de toen 50-jarige acteur Doug Hutchison.

In een geval in oktober 2011 schreef Teigen: "Zeggen dat de FB-leeftijd van Courtney Stodden werd stopgezet omdat ze te sexy was, is hetzelfde als zeggen dat de nazi's gewoon gemeen waren. Zoals in, niet helemaal."

Courtney Stodden Chrissy Teigen
Courtney Stodden Chrissy Teigen

Fans steunden Stodden nadat ze het bericht had gedeeld dat ze kreeg van Jason Biggs.

"Chrissy Teigen is niet van plan om het goed te maken met de mensen die ze heeft gepest, ze probeert gewoon haar rotte merk in stand te houden en zichzelf het slachtoffer te maken. Veel succes aan Courtney, een vrouw die echt is gebruikt en misbruikt door anderen, " merkte een persoon op.

"Courtney is eruit gekomen en ziet er erg stijlvol uit. Het is ongelooflijk dat Chrissy loog over het direct verontschuldigen en nog steeds medelijden met zichzelf heeft", voegde een tweede eraan toe.

"Courtney is zo slecht behandeld en belachelijk gemaakt en verkocht aan een oude man, maar ik heb nog nooit een voorbeeld gezien van Courtney die iemand anders pestte of misbruikte? Misschien problematisch, maar nooit wreed of gemeen tegen een ander. Niet iets dat we over Chrissy kunnen zeggen, " viel een derde in.

Aanbevolen: