Heeft Colt From '90 Day Fiance' echt een nettowaarde van $ 500.000?

Heeft Colt From '90 Day Fiance' echt een nettowaarde van $ 500.000?
Heeft Colt From '90 Day Fiance' echt een nettowaarde van $ 500.000?
Anonim

Colt Johnson's tijd op ' 90 Day Fiancé' bracht heel wat drama met zich mee. Onlangs werd hij in de media beschaamd omdat hij zijn voormalige geliefde 'aanviel' na een ruzie. Maar daarvoor werd hij betrapt omdat hij blijkbaar zijn ex had bedrogen en haar vervolgens had aangestoken in de reüniespecial.

Toch zijn er enkele fans die nieuwsgierig zijn naar wat er met Colt is gebeurd. Ze willen namelijk weten of de geruchten over zijn vermogen van $ 500K waar zijn.

Volgens Heavy verdient de cast van de show minder geld dan vergelijkbare reality-tv-series. Dus hoewel Colt zijn relatie met zijn ex-vrouw Larissa Dos Santos Lima misschien met behoorlijk wat geld begon, verdiende hij niet veel met het verschijnen op '90 Day Fiancé.'

In plaats daarvan kwam het geld dat Colt aan zijn voormalige vlam schonk van zijn spaargeld en zijn verdiensten als software-engineer. Heavy benadrukte dat Colt bij Konami Gaming werkt en dat het gemiddelde inkomen voor zijn rol ongeveer $ 115K per jaar is. CheatSheet laat doorschemeren dat zijn salaris waarschijnlijk schommelt tussen $ 72.000 en $ 97.000, op basis van cijfers die aan Glassdoor zijn gerapporteerd.

Gecombineerd met het feit dat Colt bij zijn moeder woont (ze delen de huur) en behoorlijk zuinig is (hij reed in een auto zonder airco toen hij voor het eerst op tv verscheen), is het niet verwonderlijk dat hij kon betalen voor Larissa's plastische chirurgie, sportschoollidmaatschappen, advocaatkosten en al het andere.

Maar Colt trok de grens door Larissa $ 1 miljoen te geven bij hun scheiding, hoewel zijn aanstaande ex daar om vroeg. In plaats daarvan, zo meldt Heavy, kreeg ze $ 200 per maand. Dus misschien rolt Colt tegenwoordig niet zo veel in het deeg.

Hij liet een hoop geld vallen op Larissa's flitsende verlovingsring, dus misschien is daar een deel van zijn geld naartoe gegaan. Maar aangezien hij aan zijn carrière bleef werken en wat geld verdiende met de hoofdrol in '90 Day Fiancé', was het misschien redelijk om te geloven dat Colt Johnson ongeveer $ 500K waard was.

Bronnen zeggen dat Colt ongeveer $ 1.000 per aflevering verdiende voor zijn optredens op tv, plus $ 2.500 voor het verschijnen voor de reüniespecial.

En toch gaf Colt onlangs toe dat hij vanwege het coronavirus was ontslagen. Hij werkte nog maar een paar weken vanuit huis, zo citeerde CheatSheet hem toen zijn baan eindigde. Verder merkte Colt op: "Ik heb wat spaargeld, maar niet veel. Ik ben boos en teleurgesteld in mezelf."

Misschien is Colt niet zo rijk als de fans dachten… Natuurlijk, zoals CheatSheet opmerkt, moest hij veel uitgeven om zichzelf van Larissa te bevrijden in hun scheiding, plus haar juridische kosten betalen als onderdeel van het immigratieproces.

Aanbevolen: