Heeft Beyonce echt een van haar beroemde vrienden een NDA laten ondertekenen?

Inhoudsopgave:

Heeft Beyonce echt een van haar beroemde vrienden een NDA laten ondertekenen?
Heeft Beyonce echt een van haar beroemde vrienden een NDA laten ondertekenen?
Anonim

Old school Destiny's Child-fans weten het - die meiden hebben aan het werk gezet! Ze waren overal. Michelle Williams, Kelly Rowland en Beyoncé Knowles deden elk interview en traden op bij elke awardshow. Maar na meer dan zestig miljoen platen te hebben verkocht, kunnen de dames het zich nu veroorloven om in en uit de schijnwerpers te stappen wanneer ze maar willen.

Tegenwoordig geeft Beyoncé zelden interviews en geeft ze er de voorkeur aan haar gevoelens op haar platen te uiten. Ze brengt binnenkort haar zesde studioalbum Renaissance uit met nauwelijks enige promotie. Haar trouwe fanbase de "Beyhive" steunt de Texaanse inheemse aan het einde van de aarde. Het lijdt geen twijfel dat het album een groot succes zal worden. Maar in 2018, toen de 28-jarige Grammy-winnaar haar samenwerking "Everything Is Love" met haar man, rapper Jay-Z, uitbracht, was ze betrokken bij een unieke controverse.

Tiffany Haddish beweerde 'een actrice' te zijn die Beyoncé op het gezicht heeft gebeten

In december 2017 was Haddish aanwezig op een feest voor het 4:44-album van Jay-Z. De Girls Trip-actrice zei dat ze getuige was van "deze actrice daar die gewoon het beste doet." Toen liet ze de bom vallen die rimpelingen door sociale media stuurde. "Ze beet Beyoncé in het gezicht… dus Beyoncé stormde weg, ging naar Jay Z en zei: 'Jay! Kom hier! Deze b-' en greep hem", vertelde Haddish over het incident GQ in Maart 2018. "Ze gingen naar de achterkant van de kamer. Ik had zoiets van, 'Wat is er net gebeurd?' En Beyoncé's vriend liep naar voren en zei: 'Kun je geloven dat deze b Beyoncé gewoon gebeten heeft?'"

Destijds, zei Haddish, vroeg Beyoncé haar om te relaxen: "Beyoncé en Jay Z liepen langs me, en ik tikte Beyoncé aan", waarop ze tegen B zei: "Ik ga iemand verslaan eenop uw feest. Dat wil ik je even laten weten." De moeder van drie drong er vervolgens bij de komiek op aan om in plaats daarvan "plezier te hebben", maar niet voordat ze een laatste gesprek hadden over het incident. “Bij het einde van het feest… Beyoncé is aan de bar, dus ik zei tegen Beyoncé: 'Heeft ze je echt gebeten?' Ze zei: 'Ja.' verdedig de vermeende bijter: “Ze had zoiets van, ‘Tiffany, nee. Doe dat niet. Die klootzak is aan de drugs. Ze is niet eens dronken. De klootzak is aan de drugs. Dat vindt ze niet altijd leuk. Gewoon chillen.'”

Tiffany Haddish onthulde toen dat ze een door Beyoncé verstrekte NDA over het incident had ondertekend

Nadat de WhoBitBeyonce-hashtag de sociale media veegde, kondigde Haddish op Instagram Live aan dat ze een NDA had ondertekend en niet zou onthullen wie Queen Bey heeft gebeten. "Kijk, als je eenmaal een NDA hebt ondertekend, kijk dan of jullie me dit allemaal zouden hebben gevraagd, je weet wel, toen ik het interview deed … zoals anderhalve maand geleden [ik had kunnen praten over wie de bijter is, maar], weet je, NDA's zijn echt, jullie allemaal. NDA's zijn echt, dus ik zeg niets over niets."

Haddish smeekte haar fans toen om het ding te laten vallen en zich te concentreren op echt nieuws. "Wie Beyoncé heeft gebeten, is geen echt nieuws", voegde ze eraan toe tijdens de Live-uitzending. "Mensen zouden zich moeten concentreren op de echte problemen, zoals deed je je belastingen", zei ze. 'Omdat er binnenkort belastingen moeten worden betaald. Kunnen uw kinderen, kunnen zij lezen en schrijven? Heb je met hen gewerkt aan hun lezen en schrijven? Is je huis bijvoorbeeld schoon? Dat is waar we ons op moeten richten. Maar jullie willen allemaal weten… iedereen wordt gek van wie Beyoncé heeft gebeten.'

Ondanks de NDA onthulde Tiffany Haddish de vermeende Beyoncé Biter

Nadat het geroezemoes rond WhoBitBeyoncé was weggeëbd, bevestigde Haddish dat de schuldige actrice Sanaa Lathan was. Destijds ontkende Lathan het verhaal en zei ze dat ze Beyoncé in ieder geval een 'liefdesbeet' zou hebben gegeven. Maar Haddish vertelde The Hollywood Reporter: "Ik ben supergoed bevriend met de stiefmoeder van [Lathan] en haar vader [Stan, een producer-regisseur.] En ze waren boos op me. Ze zeiden: 'Waarom zou je de familie dit aandoen? Weet je, zwarte actrices, jullie moeten bij elkaar blijven, het is zo moeilijk voor jullie om werk te krijgen zoals het is, waarom zouden jullie proberen haar carrière te ruïneren?' Maar ik heb niet geprobeerd haar carrière te ruïneren. Ik heb haar naam nooit gezegd! Ik probeerde alleen maar te zeggen hoe Beyonce me ervan weerhield om die nacht naar de gevangenis te gaan. Ik zou mijn hele carrière gewoon kunnen stopzetten."

Na het schandaal, in 2019, gebruikte Beyoncé het nummer "Top Off" om te laten doorschemeren dat bepaalde mensen die met haar feesten, geheimhoudingsovereenkomsten moeten ondertekenen.

Aanbevolen: