90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Colt Johnson en Vanessa Guerra

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Colt Johnson en Vanessa Guerra
90 Day Fiance': de reden achter de splitsing van Colt Johnson en Vanessa Guerra
Anonim

Vanaf de eerste keer dat het werd uitgezonden, werd 90 Day Fiancé meteen een sensatie, en fans zijn er sindsdien enthousiast over, daarom reageerden fans snel toen ze hoorden over de scheiding van Colt Johnson en Vanessa Guerra. Met amper een jaar in hun huwelijk, hebben Colt en Vanessa het opgezegd, eindigend met Vanessa die daadwerkelijk gaat verhuizen.

Colt, 36, en Vanessa, 31, verschenen in deel één van de 90 Day: The Single Life seizoen 2 tell-all, die werd uitgebracht op vrijdag 28 januari. Het interview was verhit, vooral omdat Colt riep openlijk Debbie Johnson, zijn moeder, uit over een aantal dingen. Debbie noemde de beslissingen van haar zoon in één geval 'impulsief', verwijzend naar het feit dat ze tegen hun relatie was toen de twee zich verloofden. Dit zijn de echte redenen waarom Vanessa en Colt uit elkaar gingen.

8 Debbie Johnson behandelt veulen nog steeds als een 'tienjarige'

Tijdens een zeven uur durende roadtrip naar San Diego uitte Colt Johnson zijn frustratie over het begeleiden van zijn moeder. In een clip die in de show wordt getoond, zegt Debbie tegen Colt: "Jeez! Slow down!"

Waarop Colt antwoordt: "Als je wilt rijden, had je helemaal hierheen kunnen rijden." Colt gaat verder met zijn moeder te vragen: "Waar of niet waar, denk je dat je zoon tien jaar oud is?"

Debbie zegt tegen Colt dat ze dat niet gelooft, maar hij beantwoordt haar een verhitte vraag: "Waarom gedraag je je dan zo?" De relatie tussen de twee had invloed op hoe Colt zich binnen zijn huwelijk gedroeg, vooral omdat ze alle drie samenwoonden.

7 Debbie Johnson is te afhankelijk van haar zoon

Tijdens het interview vertelde Colt Johnson aan Debbie, 69, tijdens de aflevering. “Ik ben boos dat je gewoon niets alleen kunt doen. Ik ben de eerste persoon, de eerste oproep, de eerste alles met jou, je hebt me opgevoed om gewoon een onderdanige persoon voor jou te zijn. … Ik zou me niet druk moeten maken over jouw leven. Dit is je leven. Het is niet mijn verantwoordelijkheid.”

Deze grote afhankelijkheid van Colt heeft zijn relatie met zijn vrouw voortdurend onder druk gezet. Vanessa wees op Debbies constante onderbrekingen als een reden waarom ze verhuisde. "Het is non-stop", zei ze. 'Hé, Colt. Hé, Colt.' Zelfs als onze kamerdeur dicht is."

6 Vanessa Guerra en Debbie Johnson's argumenten over Colt Johnson

Tijdens het interview zei Vanessa Guerra tegen haar schoonmoeder: "Ik voel me gewoon erg gesmoord omdat je constant voor Colt staat… Als ik hem nodig heb, sta je in zijn gezicht."

Toen de aflevering ten einde liep, antwoordde Debbie boos: "Stop met onzin in zijn hoofd te zaaien!" Deze ruzies tussen Debbie en Vanessa hebben zeker bijgedragen aan de reden waarom ze is verhuisd en gescheiden van Colt.

5 Colt Johnson's afhankelijkheid van zijn moeder

Debbie Johnson lijkt niet de enige te zijn met afhankelijkheidsproblemen, hoewel het een redelijk argument is dat Debbie Colt als vergelding afhankelijk van haar had kunnen noemen, is het duidelijk dat Colt ook afhankelijk is van zijn moeder.

“Je had jaren geleden al kunnen verhuizen. Ik wil je niet meer in mijn leven, je maakt me ongelukkig', zei Debbie. Toen Debbie wegstormde, vertelde ze de producenten ook dat Colt het zich niet kon veroorloven om daar weg te gaan omdat hij geen baan heeft en Vanessa ook niet. "Ik betaal alle fg rekeningen. Ik ga hem zeggen dat hij van het podium moet gaan. Hij hoeft daar niet te zijn." Deze afhankelijkheid heeft het nieuwe huwelijk van Colt en Vanessa duidelijk onder druk gezet.

4 Het slapende liefdesleven van Debbie Johnson

Hoe ironisch het ook mag klinken, ja, Debbie's slapende liefdesleven had iets te maken met de scheiding. Debbie onthulde dat ze al 40 jaar niet meer in de datingscene was geweest, en volgens Colt had ze daar ook geen moeite voor gedaan. Dit droeg sterk bij aan haar afhankelijkheid van Colt, wat op zijn beurt het huwelijk van Colt en Vanessa beïnvloedde, wat leidde tot hun scheiding.

3 Was de relatie tussen Colt Johnson en Vanessa Guerra overhaast?

Ondanks dat ze elkaar al heel lang kennen, is de relatie van Vanessa en Colt in korte tijd geëvolueerd van 'beste vrienden naar getrouwd'. Vanessa en Colt begonnen elkaar te zien terwijl Colt nog in zijn vorige relatie was, wat onder andere leidde tot het uiteenvallen van Colt en zijn ex. Het is onduidelijk hoe de relatie van Vanessa en Colt begon, maar de snelheid waarmee de relatie zich ontwikkelde, zou hun huwelijk onder druk kunnen zetten.

2 Vanessa Guerra kreeg een miskraam

In oktober 2021 deelde Colt Johnson op Instagram dat hij en Vanessa Guerra hun eerste kind samen verwachtten, maar helaas kreeg Vanessa een hartverscheurende miskraam. Debbie's reactie op dit nieuws, in combinatie met de spanning in huis, maakte de beproeving nog moeilijker voor Vanessa."Ik heb een miskraam gehad en je weet dat we er met Debbie over hebben gepraat. Ze wist het eerst niet, we hielden het voor haar verborgen. Haar reactie was 'het spijt me' en ze omhelsde me," legde Vanessa uit.

Ze vertelde hoe gestrest ze was tijdens de zwangerschap en zei: "Ik was gewoon heel gestrest over, één, gaan we het hier in dit huis vergroten? Het was gewoon veel stress … dus ik voelde me een beetje schuldig, alsof ik misschien iets verkeerd had gedaan, en toen haalde ik veel naar hem uit. Het was gewoon veel."

1 Heeft Colt Johnson nog steeds 'onrealistische verwachtingen'?

Hoewel Debbie Johnson de belangrijkste reden lijkt te zijn waarom Colt Johnson en Vanessa Guerra uit elkaar zijn gegaan, kunnen we nog steeds niet uitsluiten dat Colt nog steeds te maken heeft met de worstelingen die hij in zijn vorige relaties had.

Tijdens een interview dat hij in 2021 deed, onthulde Colt: "In het verleden verwachtte ik echt veel meer van relaties dan zou moeten, ik denk dat het terug te voeren is op mijn gebrek aan liefde of achting voor mezelf. Ik was altijd op zoek naar iemand om de lege plekken in te vullen waar ik het zeker zelf had moeten doen.” Misschien probeert hij Vanessa nog steeds "de lege plekken in te vullen", waardoor hun huwelijk zo zwaar onder druk komt te staan dat Vanessa eruit moest.

Aanbevolen: