Disney+ brengt karakterkunst uit voor het Mandalorian seizoen 2 voorafgaand aan de release

Disney+ brengt karakterkunst uit voor het Mandalorian seizoen 2 voorafgaand aan de release
Disney+ brengt karakterkunst uit voor het Mandalorian seizoen 2 voorafgaand aan de release
Anonim

The Mandalorian, Cara Dune, Greef Karga en The Child keren op 30 oktober terug voor The Mandalorian seizoen 2!

Wat maakt The Mandalorian zo ongelooflijk? Is het de reis van Pedro Pascal's titulaire personage Mando, de briljante verhalen van Jon Favreau, de cinematografie en adembenemende CGI, of een zeker schattig buitenaards kind aka Baby Yoda? We zouden zeggen dat het ze allemaal zijn en meer.

Toen Disney+ de uitbreiding van het Star Wars-universum in de vorm van The Mandalorian aankondigde, waren fans enthousiast! Er was in jaren geen Star Wars-film geweest die recht had gedaan aan de originelen, en toen Disney hun licentie overnam, was er een beetje aarzeling bij fans van de franchise.

Toen kwam gerechtigheid, in de vorm van The Mandalorian! Het eerste seizoen had slechts acht afleveringen, maar wist de meeste Star Wars-fans over de hele melkweg voor zich te winnen, waaronder Mark Hamill, de eigen Luke Skywalker van de franchise. Gelukkig voor fans van de serie, werden de opnames voor het tweede seizoen afgerond voordat de Covid-19 de industriële lockdown oplegde, en keren ze eind deze maand terug naar Disney+!

De synopsis voor het komende seizoen bevestigt onze verwachtingen, aangezien ze aankondigden dat het nieuwe seizoen de nadruk zal leggen op Mando en The Child (Baby Yoda) terwijl ze zich een weg banen door de donkere kant van de melkweg die ze zijn in.

In het volgende hoofdstuk in de live-action-saga zullen The Mandalorian and the Child hun reis voortzetten, tegenover vijanden staan en bondgenoten verzamelen terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijk sterrenstelsel in het tumultueuze tijdperk na de ineenstorting van de Galactic rijk.”

Vandaag heeft Disney personageposters uitgebracht die voor de personages zullen terugkeren in seizoen 2, waaronder de bounter hunter Mando, Galactic Civil War-veteraan Cara Dune, Bounty Hunters' Guild-leider Greef Karga, ieders favoriete baby-alien aka The Kind.

De posters onthullen niet veel over wat we van de personages kunnen verwachten, maar als het seizoen één wordt overwogen, kunnen we verwachten dat Boba Fett terugkeert, Moff Gideon's ontmoeting met Mando en nog veel meer mooie momenten van Baby Yoda, die niet eens het meest schattige personage in het Star Wars-universum is!

Het komende seizoen is ongetwijfeld een van de meest verwachte evenementen van het jaar, waarbij de koers van grote films en televisieprogramma's verandert en hun releases worden uitgesteld vanwege productieproblemen.

Aanbevolen: