Disney brengt eindelijk verwachte trailer uit voor animatiefilm 'Raya and the Last Dragon

Disney brengt eindelijk verwachte trailer uit voor animatiefilm 'Raya and the Last Dragon
Disney brengt eindelijk verwachte trailer uit voor animatiefilm 'Raya and the Last Dragon
Anonim

Nu bioscopen grotendeels inactief zijn als gevolg van de landelijke pandemie, moesten filmmaatschappijen innovatieve manieren vinden om hun inhoud aan het thuispubliek te presenteren.

Gelukkig hebben platforms zoals Netflix, Disney+ en Hulu de afgelopen jaren hun streamingtechnologie ontwikkeld om gemakkelijke toegang tot films en tv-programma's in het hele land mogelijk te maken. Deze bedrijven hebben gezamenlijke inspanningen geleverd om nieuwe films uit te brengen terwijl de pandemie voortduurt.

Op 21 oktober bracht Disney de langverwachte teaser-trailer uit voor zijn nieuwste animatiefilm, Raya and the Last Dragon. De film volgt de reis van de hoofdpersoon, Raya, die op zoek is naar de laatste bestaande draak in haar fantastische wereld.

Gerelateerd: 10 keer toonde Disney steun voor de LGBTQ+-gemeenschap

Disney en andere bedrijven in verschillende sectoren zijn geprezen voor hun pogingen om meer diversiteit in hun prominente rollen te benadrukken. In dit geval is de hoofdpersoon van deze film niet-wit, en het lijkt erop dat verschillende Aziatische culturen door het hele verhaal heen zullen worden verkend. We hebben andere films gezien, zoals de onlangs uitgebrachte Mulan en Moana, die dienen als blijvend bewijs van Disney's doel om verschillende verhalen en personages te laten zien.

Terwijl Disney wordt geprezen voor hun streven naar diversiteit, zijn er enkele problemen met de film zelf. Sommige online gebruikers maken vergelijkingen tussen de esthetiek en de inhoud van deze film in vergelijking met de Nickelodeon-show Legend of Korra. Anderen denken echter dat deze vergelijkingen eenvoudig gemaakt worden vanwege de Aziatische invloeden in beide werken.

In de videobeschrijving van deze film staat dat de film in maart 2021 in de bioscoop zal verschijnen. Meer gedetailleerde trailers met meer over het verhaal, de oorsprong en het plot, zullen waarschijnlijk begin 2021 verschijnen.

Aanbevolen: