Netflix brengt nieuwe beelden van Yennefer uit seizoen twee van 'The Witcher' uit

Inhoudsopgave:

Netflix brengt nieuwe beelden van Yennefer uit seizoen twee van 'The Witcher' uit
Netflix brengt nieuwe beelden van Yennefer uit seizoen twee van 'The Witcher' uit
Anonim

Waarschuwing: spoilers voor het eerste seizoen van The Witcher

Na de onthulling van hoe de hoofdrolspelers Ger alt, gespeeld door Henry Cavill, en Ciri, gespeeld door Freya Allan, eruit zullen zien in de komende aflevering van The Witcher, gaf de streamingdienst de fandom een aantal eerste beelden van een ander geliefd personage.

Yennefer komt terug in seizoen twee van 'The Witcher'

De Engelse actrice Anya Chalotra keert in seizoen twee terug als Yennefer van Vengerberg, de kwartelf-tovenares die ook de knipperlichtliefde is van Ger alt of Rivia.

Na de plotselinge verdwijning van het personage aan het einde van de Battle of Sodden Hill in de laatste aflevering, bleven fans zich afvragen wat haar lot was. Vrees niet, want Netflix stelde kijkers gerust met twee gloednieuwe foto's waarop een bange en gekneusde Yennefer te zien is, blijkbaar geketend.

"Ze gebruikte haar volledige macht / en het slagveld verbrandde / Toen verdween ze uit het zicht / Maar Yen zal terugkeren ", luidt een tweet op de officiële pagina van The Witcher, waardoor er weinig twijfel over bestaat of het personage een comeback zal maken.

Het belang van Renfri in seizoen één

Het nieuwe seizoen van acht afleveringen, dat volgend jaar in première gaat, zal de brandende vragen van fans beantwoorden over wat er gebeurt nadat Ger alt en Ciri elkaar eindelijk ontmoeten, nadat ze in de pilot hebben ontdekt dat ze verbonden zijn door het lot.

Aan het begin van het seizoen was Ger alt romantisch betrokken bij een ander personage, Renfri, gespeeld door Emma Appleton. Desalniettemin eindigt de kortstondige romance tussen de twee personages in een tragedie wanneer de prinses die bandiet is geworden, per ongeluk wordt gedood door Ger alt tijdens een gevecht. Voordat hij sterft, vertelt Renfri Ger alt over zijn connectie met prinses Ciri.

"Ik weet niet of het een keuze was van Ger alt om Renfri te vermoorden", zei showrunner Lauren Schmidt Hissrich in de eerste aflevering van het maken van The Witcher.

“Haar belangrijkheid is wat ze bij hem achterlaat,” vervolgde ze.

Het is in feite Renfri die Ger alt vertelt een meisje in het bos te zoeken omdat zij zijn lot zal zijn, verwijzend naar prinses Ciri. Het personage is ook cruciaal omdat ze Ger alt ertoe aanzet zijn eigen gedrag in twijfel te trekken.

"Ze is waarschijnlijk de enige persoon die de menselijkheid begrijpt die onder de gemuteerde huid zit die hij voor de rest van de wereld draagt", voegde de showrunner eraan toe.

Renfri's herinnering aan Ger alt is om de mensheid te vinden in situaties waarin hij de neiging heeft gewelddadig te handelen.

"Ger alt draagt de rest van het seizoen de dood van Renfri met zich mee", merkte de showrunner op.

The Witcher is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: