Zingt Viola Davis op Netflix Biopic 'Ma Rainey's Black Bottom'?

Inhoudsopgave:

Zingt Viola Davis op Netflix Biopic 'Ma Rainey's Black Bottom'?
Zingt Viola Davis op Netflix Biopic 'Ma Rainey's Black Bottom'?
Anonim

De biografische film over The Mother of Blues vindt plaats tijdens een opnamesessie in een studio in Chicago. Terwijl Ma Rainey weigert te komen opdagen totdat haar blanke producers aan haar behoeften voldoen, wachten haar muzikanten op haar, vertellen ze verhalen en doen ze bekentenissen. Onder hen een ambitieuze trompettist, Levee, gespeeld door Black Panther-ster Chadwick Boseman in zijn laatste filmrol voorafgaand aan zijn dood. De geestige botsingen tussen Levee en Ma Rainey zullen het fragiele evenwicht in de band doorbreken.

Viola Davis in de trailer van 'Ma Rainey's Black Bottom'

In de trailer pronkt Davis als Ma Rainey met een mondvol gouden tanden en zware make-up. Het personage zingt haar hart uit in de clip, waarbij fans zich afvragen of dat de echte stem van de Amerikaanse ster is.

Davis is de eerste zwarte actrice die de Triple Crown of Acting wint. Haar bereik heeft haar een Tony, een Academy Award en een Emmy opgeleverd, maar kan ze deuntjes zingen zoals een blueszanger zou doen?

De actrice gebruikt haar echte stem in de film van George C. Wolfe. Een andere zanger zorgt echter voor extra zang om Davis 'op sommige nummers te versterken.

De actrice plaatste de trailer opnieuw op haar Twitter-pagina en presenteerde de film met trots aan haar volgers.

"Is er iets echter dan de blues? Ma Rainey's Black Bottom, geregisseerd door George C. Wolfe en gebaseerd op het toneelstuk van August Wilson, komt naar @Netflix", schreef ze.

Afgaande op de trailer, zouden zowel Davis als Boseman volgend jaar in aanmerking kunnen komen voor een Academy Award-nominatie. Dit zou de vierde nominatie van Davis zijn, na knikken voor Doubt, The Help en Fences. Voor dat laatste won ze de prijs, een bewerking - net als Ma Rainey's Black Bottom - van een toneelstuk van August Wilson geproduceerd door Denzel Washington.

Viola Davis over werken met Chadwick Boseman

Na de dood van Boseman haalde Davis herinneringen op aan het werken met de acteur aan zijn laatste rol in een lief eerbetoon dat op Twitter werd gepost.

“Chadwick…..geen woorden om mijn ongenoegen uit te drukken over het verlies van jou. Je talent, je geest, je hart, je authenticiteit', schreef de How To Get Away With Murder-ster op 29 augustus.

“Het was een eer om naast je te werken, je te leren kennen…. Rust goed prins…Moge engelenvluchten u zingen voor uw hemelse rust. Ik hou van je!”

Ma Rainey's Black Bottom staat gepland voor release op Netflix op 18 december

Aanbevolen: