Netflix dropt prachtige foto's van Viola Davis, Chadwick Boseman in 'Ma Rainey's Black Bottom

Inhoudsopgave:

Netflix dropt prachtige foto's van Viola Davis, Chadwick Boseman in 'Ma Rainey's Black Bottom
Netflix dropt prachtige foto's van Viola Davis, Chadwick Boseman in 'Ma Rainey's Black Bottom
Anonim

Ma Rainey's Black Bottom, geregisseerd door George C. Wolfe, is een bewerking van het gelijknamige toneelstuk uit 1982. Davis speelt de legendarische zanger, een van de eerste zwarte professionele blueszangers.

De film is gecoproduceerd door Denzel Washington en Todd Black en speelt ook Black Panther-hoofdrolspeler Chadwick Boseman in zijn laatste filmrol voor zijn dood. Andere castleden zijn Colman Domingo, Glynn Turman, Michael Potts, evenals Taylor Paige en Dusan Brown.

Viola Davis ziet er prachtig uit als Ma Rainey in aankomende film

Ma Rainey's Black Bottom draait om een opnamesessie in het Chicago van de jaren twintig. Terwijl de band op de zangeres wacht en probeert te onderhandelen met haar blanke manager, houdt trompettist Levee, gespeeld door Boseman, de andere muzikanten bezig. De langste middag verandert in een uitbarsting van bekentenissen en verhalen die de loop van hun leven voor altijd zullen veranderen.

Bekend als 'The Mother of the Blues', had Ma Rainey een ongelooflijk vruchtbare carrière en nam ze op met muzikanten als Louis Armstrong.

Vooruitlopend op de première van december heeft Netflix een aantal prachtige foto's van de cast uitgebracht, waaronder de poster voor de film. Het heeft een woest portret van Davis als Ma Rainey, met een zilveren hoofdband en verblindende oorbellen. De slogan voor de film is: "Het zou een lege wereld zijn zonder de blues".

Boseman poseert als Levee in een driedelig pak en hoed, met een potloodsnor op. In de film heeft zijn personage een zwak voor een van Ma Rainey's vrienden, Dussie Mae, gespeeld door Taylor Paige. Op een andere foto staart Fargo seizoen 4 acteur Glynn Turman, die muzikant Toledo speelt, uitdagend in de camera met een sluwe glimlach.

Viola Davis over werken met Chadwick Boseman

Na de dood van Boseman haalde Davis herinneringen op aan het werken met de acteur aan zijn laatste rol in een lief eerbetoon dat op Twitter werd gepost.

“Chadwick…..geen woorden om mijn ongenoegen uit te drukken over het verlies van jou. Je talent, je geest, je hart, je authenticiteit', schreef de How To Get Away With Murder-ster op 29 augustus.

“Het was een eer om naast je te werken, je te leren kennen…. Rust goed prins…Moge engelenvluchten u zingen voor uw hemelse rust. Ik hou van je!”

Ma Rainey's Black Bottom staat gepland voor release op Netflix op 18 december

Aanbevolen: