Chadwick Boseman krijgt postuum Golden Globe-knikje voor 'Ma Rainey's Black Bottom

Inhoudsopgave:

Chadwick Boseman krijgt postuum Golden Globe-knikje voor 'Ma Rainey's Black Bottom
Chadwick Boseman krijgt postuum Golden Globe-knikje voor 'Ma Rainey's Black Bottom
Anonim

Chadwick Boseman heeft postuum een Golden Globe-nominatie ontvangen voor de rol van Levee in Netflix-biopic Ma Rainey's Black Bottom.

Boseman verscheen in zijn laatste filmrol in de film van George C. Wolfe over de legendarische zangeres Ma Rainey, ook wel bekend als Mother of the Blues.

In de rol van unapologetic Ma, How To Get Away With Murder-hoofdrolspeler Viola Davis. De actrice werd ook genomineerd bij de Globes voor haar transformerende optreden.

Netflix-reacties op Chadwick Boseman die een postuum Golden Globe-knikje krijgt

Netflix heeft getweet om commentaar te geven op de aankondiging van de nominaties.

"Viola Davis verdiende haar 6e Golden Globe-nominatie, Chadwick Boseman postuum geëerd met zijn eerste", schreef het streamer-filmplatform Netflix Film.

De Black Panther-ster stierf in augustus vorig jaar, na vier jaar privé gevochten te hebben tegen darmkanker.

“Ze verdienen allebei deze nominaties. Boseman was een briljante acteur, maar dit was zijn beste werk in elke film die hij ooit heeft gemaakt, 'antwoordde een fan.

"De Golden Globes kunnen de vrouw van Chadwick Boseman beter die prijs voor hem GEVEN!" was nog een opmerking.

Fans voorspelden postume nominaties en prijzen voor Chadwick Boseman

Bij het zien van Bosemans geweldige wending in Ma Rainey, uitgebracht in december 2020, voorspelden fans onmiddellijk een postume overvloed aan nominaties en prijzen.

“Chadwick Boseman is ongelooflijk in Ma Rainey's Black Bottom. Je kunt je ogen niet van hem afhouden. De recensies doen zijn optreden geen recht en ze zijn allemaal lovend', schreef komiek Travon Free vorig jaar december op Twitter.

Ma Rainey's Black Bottom vindt plaats tijdens een opnamesessie in een studio in Chicago. Terwijl Ma Rainey weigert te komen opdagen totdat haar blanke producers aan haar behoeften voldoen, wachten haar muzikanten op haar, vertellen ze verhalen en doen ze bekentenissen. Onder hen de ambitieuze trompettist Levee, gespeeld door Boseman. De steeds ongemakkelijker wordende botsingen tussen Levee en Ma Rainey zullen het fragiele evenwicht in de band doorbreken.

Ma Rainey's Black Bottom wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: