Welke DC-held wil Tom Holland ooit spelen?

Inhoudsopgave:

Welke DC-held wil Tom Holland ooit spelen?
Welke DC-held wil Tom Holland ooit spelen?
Anonim

Tom Holland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste sterren in Hollywood, en dit komt door de rol van Spider-Man in de MCU. Net als Dwayne Johnson met de Fast & Furious-franchise, heeft Nederland een nieuw niveau van roem en fortuin bereikt, en hij is iemand geworden waar de fans geen genoeg van kunnen krijgen.

Ondanks de rol van Spider-Man en zelfs Nathan Drake, is Holland openhartig over het mogelijk spelen van andere belangrijke personages. Als het zo gaat, kunnen we op een dag zien dat Nederland Gotham beschermt.

Laten we eens kijken welk iconisch personage Tom Holland zou willen spelen!

Tom wil de donkere ridder zijn

Hoewel Tom Holland al furore maakt als Spider-Man in de MCU, heeft hij gesproken over het mogelijk spelen van andere superhelden. Het blijkt dat Nederland er belang bij heeft om niemand minder dan DC's Batman zelf te spelen!

Toen hij deelnam aan een interview met zijn Spider-Man co-ster Zendaya, zou Tom Holland iets vertellen over andere rollen die hij mogelijk zou kunnen aanpakken. Meer specifiek vroeg ze Holland naar een iconisch personage waarvan hij zou willen dat hij het had kunnen spelen.

Holland zou antwoorden: "James Bond. Of misschien doe ik Batman."

Dit was iets dat fans verraste, omdat velen dachten dat hij dingen binnen de MCU zou hebben gehouden of gewoon iets anders had gekozen. Om eerlijk te zijn voor Nederland, Batman is zo iconisch als maar kan, en weinig artiesten zouden ooit de kans om het personage te spelen afslaan.

Onlangs meldde The Verge dat er nieuwe foto's van Tom Holland als Nathan Drake zijn verschenen, wat nogal wat opschudding bij fans opleverde. Drake mag dan misschien een videogamekarakter zijn, hij is super populair en zijn eerste film zal er veel hype omheen hebben met Holland in de hoofdrol.

Holland heeft twee enorme karakters onder zijn riem, maar dit zal waarschijnlijk niets veranderen aan zijn verlangen om Batman te spelen. Toevallig heeft hij enige ervaring met acteren naast acteurs die de rol eerder hebben gespeeld.

Hij heeft al met verschillende Batman-acteurs gewerkt

Tom Holland heeft misschien gezegd dat hij Batman zou willen spelen, maar zoals het er nu uitziet, zit hij in de MCU als Spider-Man, wat op zich al een grote rol is. Interessant is dat Tom Holland in feite heeft gewerkt met enkele van de acteurs die de Dark Knight al hebben opgenomen!

In de film Spider-Man: Homecoming kwam de Spider-Man van Tom Holland in botsing met de Vulture van Michael Keaton. Keaton's optreden in de film werd geprezen, omdat hij een ongelooflijke prestatie op tafel bracht. In de jaren 80 speelde Keaton Batman echter op het grote scherm! Dat klopt, Keaton ging van held naar schurk in zijn superheldencarrière, en hij was subliem als beide.

Holland werkte niet alleen samen met Michael Keaton, maar onlangs werkte hij samen met niemand minder dan Robert Pattinson in de film The Devil All the Time. Zoals fans weten, is Robert Pattinson de nieuwste toevoeging aan de Batman-erfenis, en als de kleine steekproefomvang van zijn optreden een indicatie is, dan zal hij uitzonderlijk zijn in de rol. Net als Keaton speelde Pattinson een gemene rol in zijn film met Holland, wat een schril contrast vormt met hun tijd als Batman.

Ondanks het werken met enkele Batman-acteurs, zullen we Tom Holland misschien nooit als de Dark Knight te zien krijgen. Hij zit tenslotte midden in een contract met Marvel, die er alles aan zal doen om hem aan boord te houden.

Hij is momenteel nog steeds bij Marvel

Batman is misschien een droomrol voor de meeste acteurs, maar er kan maar één persoon het personage tegelijk spelen. Tot hij de kans krijgt, zal Holland zijn run als Spider-Man in de MCU voortzetten.

Na twee succesvolle solofilms en optredens in MCU-hits zoals Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, is Tom Holland een van de meest populaire gezichten in de MCU. We weten al dat Spider-Man 3 gaat plaatsvinden, en hij zou ook in andere projecten kunnen verschijnen.

Games Radar meldt dat Holland's Spidey in Venom zou verschijnen, maar dit is niet doorgegaan. Er is een verwijzing naar zijn versie van het personage in de trailer voor Morbius, dus het is mogelijk dat Nederland zijn bord nog lang vol zal hebben met dit personage.

Het is cool om te zien dat Nederland zijn ogen heeft gericht op andere grote projecten in de toekomst, gezien al het succes dat hij al heeft gehad. Als iemand het kan, is hij het zeker.

Aanbevolen: