Twitter wil Jack Black in de MCU, maar welke rol moet hij spelen?

Twitter wil Jack Black in de MCU, maar welke rol moet hij spelen?
Twitter wil Jack Black in de MCU, maar welke rol moet hij spelen?
Anonim

Als je sinds 2000 bij bewustzijn bent, is de kans groot dat je hebt gehoord van acteur en komiek Jack Black. Black staat bekend om zijn rauwe vermogen om mensen aan het lachen te maken en siert al tientallen jaren het podium en het scherm met zijn capriolen en uitbundige persoonlijkheid.

Black acteert sinds 1982 en begon zijn vroege carrière met een commercial voor de videogame Pitfall!. Pas toen hij meespeelde in High Fidelity, als een wilde komedie naast John Cusack, wat de rol is die hij als zijn doorbraakrol beschouwt, werd hij echter een grote naam.

Black is gaan schitteren in rollen die passen bij zijn grote, onstuimige persoonlijkheid. Hij sprak Poe, de onhandige panda die een Kung Fu-meester wordt in Kung Fu Panda en zijn vervolg, en speelde in de klassieke familiekomedie School of Rock.

Het waren echter niet zijn vroegere of huidige rollen die Twitter zoemden. In plaats daarvan is het een oproep aan Black om deel uit te maken van het Marvel Cinematic Universe of de MCU-familie.

Eén gebruiker, Jolly Jake, wil heel graag een Wilson Fisk, AKA Kingpin, een Spider-Man-schurk, gespeeld door de acteur.

Hoewel sommigen het oneens waren met het feit dat Black Fisk speelde, vooral na Vincet D'onofrio, zeiden sommigen dat hij een geweldige held zou zijn en zelfs een Deadpool-personage gooiden waar Black goed voor zou werken.

het is duidelijk dat als Twitter zijn zin krijgt, het niet lang zal duren voordat Black onze tv- en theaterschermen siert als een integraal onderdeel van de MCU. Ondertussen zal Black voor zijn volgende project de hoofdrol spelen in Apollo 10 1/2 a Space Age Adventure, geregisseerd door Richard Linklater.

Aanbevolen: