Robert Pattinson kan Batman spelen, maar zou Christian Bale Edward Cullen kunnen spelen?

Inhoudsopgave:

Robert Pattinson kan Batman spelen, maar zou Christian Bale Edward Cullen kunnen spelen?
Robert Pattinson kan Batman spelen, maar zou Christian Bale Edward Cullen kunnen spelen?
Anonim

De recensies voor Robert Pattinsons debuut als de Caped Crusader waren verbijsterend, waarbij zowel fans als critici The Batman prezen als een van de beste DC-films tot nu toe. De recensies zijn iets om trots op te zijn en iedereen weet dat RPatz een lange weg heeft afgelegd sinds zijn Twilight-dagen als Edward Cullen, waar hij geen andere keuze had dan een personage te spelen uit een verhaal waar hij geen fan van was. In feite heeft Pattinson de films echt dichtgeslagen, ondanks hun cult-aanhang en fenomenaal succes.

Maar ondanks Pattinsons hekel aan de Twilight-saga en de grote rol die hij speelde, erkennen fans dat het niet gemakkelijk was om een sombere vampier te spelen, vooral als je hart en ziel niet in de rol zaten. Maar Edward Cullen spelen, een vampier die intens verliefd wordt op een mens, is niet gemakkelijk - en niet iedereen zou het voor elkaar krijgen, zoals een fan op Twitter zei.

Edward Cullen kan Batman spelen

Afbeelding
Afbeelding

Fans weten nu dat Robert Pattinson, de "tienerhartenbreker" waar veel fans aanvankelijk geen vertrouwen in hadden, inderdaad de Caped Crusader kan neerzetten en ongelooflijk werk heeft verricht. The Batman is een hit en is door critici al uitgeroepen tot een van de beste stripboekfilms.

Critici hebben gezegd dat The Batman "alles is wat een superheldenfilm zou moeten zijn" en de film van Matt Reeves is bestempeld als een "aangrijpende, prachtig geschoten, neo-noir-versie van een eeuwenoud personage".

Maar zou Batman Edward Cullen kunnen spelen?

Christian Bale Batman
Christian Bale Batman

Ze hebben veel gemeen. Het zijn allebei broeierige gekwelde zielen die over de aarde zwerven met het gewicht van een grote verantwoordelijkheid die weinig ruimte laat voor toegewijde relaties die alleen hun andere helften in gevaar brengen. Toegegeven, er is één groot verschil: de Caped Crusader werd vastbesloten om gerechtigheid na de dood van zijn ouders, terwijl Edward Cullen natuurlijk niet zo opmerkelijk indrukwekkend is, maar hij schittert in het zonlicht, dus dat is iets.

Het probleem met Edward Cullen is dat hij geen gemakkelijk personage is om te spelen, omdat het geen uitdagende of moeilijke rol is zoals Batman. Edward Cullen zou de grootste acteur eruit kunnen laten zien alsof ze hun aanraking zijn kwijtgeraakt. De consensus over Twilight is dat het slecht geacteerd was, maar hoe kan dat als het enkele van de grootste acteersterren heeft voortgebracht, die allemaal veel succes hebben geboekt.

Weten dat personages het probleem zijn en niet acteurs, roept de vraag op wie Edward Cullen kan spelen en hem er goed uit kan laten zien. Is er iemand die Cullen kan spelen? Of kan geen enkele acteur de rol recht doen?

Robert Pattinson kan Edward Cullen zijn… Maar Christian Bale kan dat niet

Christian Bale als Bruce Wayne in 'Batman&39
Christian Bale als Bruce Wayne in 'Batman&39

In een tweet die viraal ging, zei een Twitter-gebruiker: "Robert Pattinson kan Batman spelen, maar Christian Bale zou Edward Cullen nooit kunnen spelen, het is wat het is", wat er natuurlijk voor zorgde dat een legioen van Bale-fans zijn eer verdedigen.

"Je realiseert je wel dat The Machinist stopte met filmen en Batman Begins binnen zes maanden begon met filmen", twitterde een Christian Bale-fan. "Robert Pattinson heeft niets met Christian Bale. Beste methode-acteur aller tijden en zou de rol van Edward Cullen hebben verpletterd."

"Je onderschat zijn schoonheid toen hij Edward Cullen oud was," antwoordde een andere Bale-fan, "en zijn acteervermogen. Hij zou acteren rond Pattinson."

"Ja, slecht acteren is niet de beste vaardigheid van Bale", zei een andere fan.

Velen wezen erop dat zelfs Robert Pattinson Edward Cullen niet kon spelen, waarbij veel Bale-fans zeiden dat al het acteerwerk in de Twilight-films slecht was.

"Niemand beledigend, en ik begrijp dat ze toen jong waren, maar het acteerwerk in de Twilight-films was slecht", tweette een persoon. "Pattinson/Stewart hebben zich sindsdien enigszins hersteld, maar wees eerlijk, die films waren niet goed."

De gedachte aan een van de Batmans die Edward Cullen speelt, is zowel een schokkende als komische gedachte, en degenen die denken aan een andere acteur om Pattinsons Cullen te vervangen, zullen snel ontdekken dat dit niet kan. Maar misschien kijken fans naar de verkeerde mensen.

Kan Jared Leto Edward Cullen spelen?

Jared Leto de Joker Zelfmoordploeg
Jared Leto de Joker Zelfmoordploeg

Waarschijnlijk niet. Maar als iemand uit het DC-universum een goede Edward Cullen-indruk zou kunnen maken, zou Jared Leto, die de Joker speelde in Suicide Squad en bekend staat om zijn oprechte toewijding aan elke rol die hij speelt, Edward Cullen er misschien uit kunnen laten zien als een goed karakter en niet de tweedimensionale grap die hij momenteel wordt gezien.

Jared heeft uit eerdere rollen laten zien dat hij weet hoe hij iemand moet spelen die piekert en een 'gefolterde' ziel. Ook als ik terugkijk op Jareds vroege 30 Seconds to Mars-dagen, is er iets heel "Cullens" aan hem.

jared leto 30 seconden naar mars
jared leto 30 seconden naar mars

Er zijn veel namen genoemd als het gaat om acteurs die het beter zouden kunnen doen dan Robert Pattinson als Edward Cullen, van Harry Styles tot Andrew Garfield. Wat Christian Bale betreft, het is duidelijk dat fans denken dat hij te goed is voor de franchise. En godzijdank zijn de Twilight-dagen een verre herinnering, want het is duidelijk dat Twitter absoluut niet kon omgaan met een remake en een herschikking.

Aanbevolen: