Hoe zal de 'Fast and Furious'-franchise eindigen?

Inhoudsopgave:

Hoe zal de 'Fast and Furious'-franchise eindigen?
Hoe zal de 'Fast and Furious'-franchise eindigen?
Anonim

Zoals het er nu uitziet, zal Fast 9 pas in april 2021 in de bioscoop verschijnen. Het meest recente deel in de Fast And Furious franchise zou eerder dit jaar uitkomen, maar geliquideerd zoals een meerderheid van blockbusters die in 2020 worden verwacht, uitgesteld totdat alles weer normaal wordt. Gelukkig is er in de tussentijd goed nieuws om ons te helpen.

Terwijl fans wachten tot de volgende inzending in de bioscoop verschijnt, werkt Universal Pictures al hard aan de laatste twee afleveringen. Een rapport van Deadline onthulde dat de studio Fast And Furious afrondt met een tweedelige finale, waarin de hoofdcast terugkeert om het verhaal af te sluiten. Tot nu toe bevestigde castings zijn onder meer Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris, Sung Kang en Nathalie Emmanuel. Er is nog geen regisseur toegevoegd, maar Justin Lin is naar verluidt in gesprek voor de rol. Hij heeft tot nu toe vijf van de negen inzendingen geregisseerd, inclusief het origineel, dus hij wordt het waarschijnlijk.

Of het nu Lin is die regisseert of niet, wie de tweedelige finale regisseert, heeft een grote taak voor de boeg. Want naast het uitzoeken hoe de franchise af te ronden die begon met Dominic Toretto (Vin Diesel) en Brian O'Connor (Paul Walker) in 2001, zal de regisseur ook Fast 9 moeten overtreffen, wat we al hebben gezien zal moeilijk zijn om te doen.

Potentiële eindes voor de franchise

Afbeelding
Afbeelding

Over hoe het verhaal afloopt, dat is een relevant onderwerp voor elke fan. Lin heeft geen aanwijzingen gegeven, hoewel de meest logische conclusie is om de cirkel rond te maken.

In termen van hoe de regisseur zo'n prestatie kan bereiken, is eenvoudig, merk Dom Toretto weer een voortvluchtige. Hij en zijn team verdienden hun vrijheid door in Fast 6 voor de regering van de Verenigde Staten te werken, maar dat kan in een oogwenk veranderen. Alle nauwe telefoontjes die het team heeft gehad, van het overhandigen van nucleaire codes aan Cypher (Charlize Theron) tot het beroven van een corrupte miljardair in Brazilië, hebben aangetoond dat ze bereid zijn om de wet te overtreden als dat nodig is. Niemand heeft ze nog gepakt, maar met Jacob Toretto (John Cena) en Cypher die samenwerken, kan het paar Dom gemakkelijk laten opdraaien voor een grote internationale misdaad. En dat zou meer dan genoeg inhoud zijn om twee speelfilms in te vullen.

Een andere mogelijke route die de regisseur kan nemen, is om het verhaal rond een van de doden van Toretto te laten draaien. Ze zijn er allemaal nog, ondanks het verlies van talloze vrienden onderweg, hoewel het hoog tijd wordt dat iemand in het stof bijt. Niemand wil dat Dom of zijn vrouw Letty (Michelle Rodriguez) wordt vermoord, aangezien zij nu de belangrijkste sterren van de franchise zijn. Maar Mia (Jordana Brewster), aan de andere kant, zou kunnen werken als een vervangbare martelaar, en haar dood zou als motivatie dienen voor de Toretto's om gerechtigheid te zoeken in de laatste handeling.

Het laatste en meest haalbare scenario zou zijn dat het verhaal samenvat hoe Han (Sung Kang) zijn explosieve ongeval in Fast And Furious: Tokyo Drift overleefde. Hij en zijn hele bemanning, inclusief Sean (Lucas Black), zijn terug voor Fast 9, hoewel we nog steeds niet weten hoe de ongrijpbare racer de dood heeft bedrogen. Dat subplot zou mogelijk in de laatste twee afleveringen kunnen worden onderzocht, wat leidt tot een confrontatie met D. K. (Brian Tee), de Yakuza, en een willekeurig aantal tegenstanders die zich bij hen aansluiten.

Afbeelding
Afbeelding

Wat er ook gebeurt, Universal Pictures en Justin Lin moeten de extra tijd nemen die ze nu hebben om een verhaal te maken dat de naam van het pand waardig is. Fast And Furious is geliefd bij velen, en de fans zullen zeer teleurgesteld zijn als de laatste twee inzendingen niet aan hun verwachtingen voldoen. Laten we hopen dat de studio elke optie in overweging neemt terwijl ze aan de conclusie werkt.

Aanbevolen: