Zal 'The Morning Show' eindigen na seizoen 2?

Inhoudsopgave:

Zal 'The Morning Show' eindigen na seizoen 2?
Zal 'The Morning Show' eindigen na seizoen 2?
Anonim

The Morning Show is ongetwijfeld de populairste serie die ooit voor Apple TV+ is geproduceerd. Dat is echt geen verrassing, aangezien de show wordt geleid door Oscar-winnaar Reese Witherspoon en Emmy-winnaar Jennifer Aniston (het drama markeert haar terugkeer naar episodische shows sinds Friends). Om nog maar te zwijgen, de cast wordt ook mooi afgerond door Steve Carell die ook een fictieve versie van Matt Lauer lijkt te spelen.

De show eindigde zijn eerste seizoen met een schokkende wending van gebeurtenissen, een die gevolgen had voor het komende seizoen. Terwijl fans zich echter voorbereiden op seizoen 2, hebben sommigen misschien ook de indruk dat The Morning Show na de tweede editie zal eindigen.

Het was een van de shows waarmee Apple TV+ werd gelanceerd

Toen Apple TV+ zijn dienst in november 2019 lanceerde, was The Morning Show een van de originele series die het eerst introduceerde. Voor Kerry Ehrin, die de showrunner bedient, was het een van de redenen waarom ze het project aanvankelijk afwees. Ik heb het twee keer afgewezen omdat ik wist waar ik aan begon. Het lanceerde de streamingdienst van Apple en twee grote sterren en een nieuwe studio”, onthulde ze tijdens een interview met Vulture. “Er werd veel op gereden. Dus je gaat er natuurlijk heel lang over nadenken om in zoiets te stappen.'

Toen ze echter eenmaal aan boord kwam, was Ehrin volledig toegewijd. Ze realiseerde zich ook al snel dat alles snel ging. "Ik werd aangenomen in april 2018 en in april hadden we een geproduceerde aflevering die echt razendsnel is voor een nieuwe show", vertelde ze aan Forbes.

Het koos ervoor om MeToo in beeld te brengen

Toen de show aanvankelijk werd opgepikt door Apple TV+, moest de pilot, geschreven door Jay Carson, zich richten op politiek op de werkplek van de ochtendshow. Maar toen vertrok Carson (vanwege creatieve meningsverschillen) tegen de tijd dat Ehrin het roer overnam en rond die tijd waren er alleen maar plannen om op zijn minst de groeiende MeToo-beweging te noemen. Dat zat Ehrin niet bepaald lekker.

"Er was een idee dat er een aanwezigheid van MeToo in moest zitten", herinnerde ze zich terwijl ze sprak met de Los Angeles Times. “En ik had zoiets van, doe geen ‘aanwezigheid’. Dat is het – zoals, het hele ding. Dat is wat het onderwerp is. Er is op dit moment geen onderwerp groter of belangrijker.” Toen besloten ze dat de show moest worden herschreven. Al snel kwam het op gang.

"Iedereen heeft dit nieuwe playbook en iedereen probeert erachter te komen wat de nieuwe regels zijn", vertelde Aniston, die naast Witherspoon ook de uitvoerende macht heeft, aan Variety. “Maar wat zo geweldig is aan het doen van deze show, is dat het zo onbeschaamd eerlijk is in termen van onderwerpen en situaties. Het laat eigenlijk alle kanten zien.”

Er is reden om te geloven dat het na seizoen 2 zal eindigen

Aniston en Witherspoon hadden zich aanvankelijk aangemeld om twee seizoenen van de show te doen en nu seizoen 2 er bijna is, vragen fans zich af of er in de toekomst meer afleveringen zullen komen. En hoewel niemand hier iets definitiefs over heeft gezegd, maakte Witherspoon een interessante opmerking over de show tijdens een gesprek met Tracee Ellis Ross voor Interview. "En tv is een grotere verplichting dan ik ooit heb meegemaakt", legde de Oscarwinnaar uit. “Ik ben net klaar met seizoen twee van The Morning Show en ik heb in mijn hele carrière nog nooit zo lang aan een project gewerkt. Ik begon toen ik 43 was en we sluiten af als ik 45 ben.”

Tegelijkertijd sprak Aniston ook eens over hoe veeleisend het produceren van een serie kan zijn. En toen haar werd gevraagd naar de toekomst van The Morning Show na seizoen 2, zei de Friends-ster: Als er dingen zijn om over te praten en of we er niet doodmoe van zijn. Ik ging letterlijk twee weken onder mijn dekens toen we inpakten.”

Zal de verkoop van Hello Sunshine de toekomst van de ochtendshow beïnvloeden?

Onlangs werd ook aangekondigd dat het productiebedrijf van Witherspoon, Hello Sunshine, werd verkocht aan een nieuw mediabedrijf genaamd Blackstone (ten tijde van de verkoop had het bedrijf van Witherspoon naar verluidt een waarde van $ 900 miljoen). In een verklaring zei Witherspoon: Vandaag zetten we een enorme stap voorwaarts door samen te werken met Blackstone, waardoor we nog meer vermakelijke, impactvolle en verhelderende verhalen over het leven van vrouwen wereldwijd kunnen vertellen. Ik zou niet enthousiaster kunnen zijn over wat dit betekent voor onze toekomst.”

Op dit moment is er geen melding gemaakt van hoe de verkoop van Hello Sunshine de toekomst van The Morning Show beïnvloedt. Dat gezegd hebbende, blijft het bedrijf hard werken aan komende aanpassingen in beperkte series. Dit omvat From Scratch, dat zal worden uitgebracht op Netflix en Daisy Jones and the Six, dat zal verschijnen op Amazon. Ondertussen ontwikkelt Hello Sunshine ook de series The Last Thing He Told Me en Surface voor Apple TV+.

Aanbevolen: