Twitter voorspelt hoe 'The Walking Dead' zal eindigen na nieuwe trailerrelease

Inhoudsopgave:

Twitter voorspelt hoe 'The Walking Dead' zal eindigen na nieuwe trailerrelease
Twitter voorspelt hoe 'The Walking Dead' zal eindigen na nieuwe trailerrelease
Anonim

AMC's The Walking Dead-serie finale gaat in première op 22 augustus 2021, en fans proberen al te voorspellen wat er gaat komen.

Fans hebben 11 jaar gewacht op deze bloedige franchise om de verhaallijnen van enkele van de beste personages op televisie af te ronden. Hershel, Michonne, Glenn, Rick, Carl, Carol, Daryl en zelfs de voormalige schurk Negan zegenden onze schermen allemaal met bloederig en eer. Al deze personages vonden hun toevlucht bij elkaar in een tijd dat de wereld voorbij was zoals ze die kenden.

Gelukkig nemen we na het einde van het seizoen geen afscheid van elk geliefd personage. Norman Reedus' personage, Daryl Dixon, en Melissa McBride's, Carol Peletier, kregen al spin-offs nadat de serie was afgelopen.

Teaserfoto's

In de strips komt de oorlog met de Whisperers tot een hoogtepunt. De plot verschuift naar zijn eindspel, maar Rick Grimes, gespeeld door Andrew Lincoln, leeft nog steeds in de strips. Rick leidt zijn mensen naar een plaats genaamd The Commonwe alth, een van de meest geavanceerde samenlevingen van de apocalyps, waar een totale oorlog uitbreekt met hun mensen. Rick sterft tijdens deze strijd en decennia later, na de apocalyps, maakt de strip een sprongetje.

Carl Grimes, de zoon van Rick, leest een boek genaamd The Walking Dead voor aan zijn jonge dochter. Dit boek is een eerbetoon aan zijn overleden vader, Rick Grimes, die vocht en stierf voor de vredige wereld die zijn dochter vandaag ziet.

Helaas leren we in seizoen 8 dat dit einde niet in de maak is voor TVD-fans. Carl sterft halverwege het seizoen, waardoor de serie een heel ander pad inslaat dan de strips.

Bovendien zagen fans in seizoen 9 hoe een zwaargewonde Rick Grimes uit de lucht werd gehaald na een brugexplosie om te voorkomen dat de doden zouden binnenvallen. Fans hebben hem sindsdien niet meer gezien of van hem gehoord, maar zijn dood is nooit bevestigd.

Dit laat het publiek geloven dat Rick Grimes misschien terugkeert voor het 11e en laatste seizoen van de show.

Blijf op de hoogte voor 22 augustus

De schrijvers zullen hun lef niet uiten over aankomende details over het laatste seizoen! Stem op 22 augustus af op AMC om de laatste première ooit voor The Walking Dead te zien.

Aanbevolen: