Dit is hoe fans denken dat 'Grey's Anatomy' zal eindigen

Inhoudsopgave:

Dit is hoe fans denken dat 'Grey's Anatomy' zal eindigen
Dit is hoe fans denken dat 'Grey's Anatomy' zal eindigen
Anonim

Het huidige seizoen van Grey's Anatomy is hartverscheurend geweest, met Meredith die Derek op een strand heeft gezien en de artsen die te maken hebben met de COVID-19-pandemie. De andere seizoenen bevatten ook enkele zeer trieste verhalen, maar de combinatie van medische gevallen en het liefdesleven van de personages heeft fans altijd geboeid gehouden. Niet alle shows kunnen zoveel seizoenen duren, maar Grey's is nooit vertraagd.

Of Grey's Anatomy nu eindigt met seizoen 17 of dat Ellen Pompeo zich aanmeldt voor seizoen 18, veel fans hebben theorieën bedacht over hoe de show zal eindigen. Laten we eens kijken hoe sommige kijkers denken dat Meredith en het bedrijf vaarwel zullen zeggen.

Meredith heeft de ziekte van Alzheimer

Hoewel sommige fans denken dat Meredith en Derek problematisch waren, lijdt het geen twijfel dat Grey's Anatomy draait om het personage van Ellen Pompeo, en fans hebben ideeën over het einde van de show.

Een populaire fantheorie is dat Meredith aan het einde van de show de ziekte van Alzheimer heeft en dat ze heeft geprobeerd zichzelf aan haar leven te herinneren. Volgens de uitleg van een fan op Reddit: "Aangezien Meredith de verteller is voor de meeste afleveringen, zou het interessant zijn om een vroege Alzheimer Meredith het verhaal van haar leven aan haar kinderen te laten vertellen om te proberen haar eraan te herinneren."

Een andere fan heeft gepost dat als Meredith Alzheimer heeft, de show misschien eindigt met Zola die de dagboeken van haar moeder vindt en ze leest. Dit zou een parallel zijn met hoe Meredith via haar dagboeken over haar moeder Ellis hoorde.

In dezelfde geest deelde een andere fan dat de serie misschien zal eindigen met Meredith in een verpleeghuis. De show is een flashback van haar leven. Dit is logisch, maar het zou behoorlijk hartverscheurend zijn.

Andere Fan Theorieën

Een andere fantheorie is dat Merediths kinderen Zola en Bailey stagiaires worden in het ziekenhuis. De fan schreef op Reddit: "Zola en/of Bailey gaan nu stagiaires zijn bij Gray Sloan Memorial. Meredith is nu de Chief of Surgery daar en ze geeft een van hen dezelfde toespraak die Webber haar stagiaires gaf in de eerste aflevering. Zola en/of Bailey zijn de kinderen van beroemde chirurgen, net zoals Meredith bij Ellis was. De carrousel gaat maar door."

Een andere fan suggereerde op Reddit dat de lift van het ziekenhuis misschien in de laatste scène zal zijn of op zijn minst een grote rol zal spelen in de laatste aflevering. Ze zeiden dat het "een essentieel onderdeel is van bijna elke aflevering" en dat hier veel drama plaatsvindt. Dat is zeker een interessant idee, want veel personages hebben te maken gehad met spannende momenten in die liften.

Veel fans hebben op Reddit gepost dat het geweldig zou zijn als de laatste aflevering karakters zou bevatten die zijn overleden. Een vertelde dat Meredith misschien sterft in de laatste aflevering en dan is ze bij de geesten van die geliefde personages, van Lexie tot Mark tot Derek. Andere fans dachten niet dat Meredith zou sterven, maar ze dachten wel dat ze in het ziekenhuis zou worden gezien met de geesten van die andere artsen om haar heen. Dit lijkt iets dat zou kunnen gebeuren sinds het huidige seizoen waarin Meredith wordt bezocht door zowel Derek als George O'Malley.

Fans willen Meredith absoluut zien slagen. De een zei dat ze hoofd Chirurgie kon worden, en een ander stelde voor om de Harper Avery-prijs te winnen. Als ze uiteindelijk geen Alzheimer krijgt, lijkt dit een mogelijkheid.

Wat Shonda Rhimes zegt

Het is interessant om te horen wat Shonda Rhimes, maker van Grey's Anatomy, te zeggen heeft over hoe de show zal eindigen.

Shonda Rhimes zegt dat de kans groot is dat ze bij de finale betrokken zal zijn. In een interview met Entertainment Weekly zei ze: "Ik zie mezelf er absoluut deel van uitmaken." Ze vervolgde dat ze had geprobeerd na te denken over eindes, maar stopte daar toen mee.

Rhimes legde uit: "Ik heb het einde van de show minstens zes keer geschreven. Serieus, elke keer dat ik het gevoel had, 'zo eindigt de show', zijn we die momenten zo vaak voorbijgegaan dat ik gestopt ben met het bedenken ervan. We houden gewoon niet op. Ik heb nu geen idee. Krista en ik hebben grapjes gemaakt dat mijn dochter, Harper, en haar dochter Coco op een dag de show zullen runnen."

Terwijl fans nooit afscheid willen nemen van Meredith en de andere geliefde personages in Grey's Anatomy, zal natuurlijk op een dag de seriefinale uitgezonden worden. Deze fantheorieën bieden een aantal interessante ideeën over wat er zou kunnen gebeuren. Hoewel het moeilijk is om te wachten, weten de kijkers tenminste dat ze een aantal geweldige afleveringen zullen krijgen voordat de finale uitgezonden wordt.

Aanbevolen: