Seth MacFarlane prijst Sacha Baron Cohen's 'Work Of Genius' op 'Borat 2

Inhoudsopgave:

Seth MacFarlane prijst Sacha Baron Cohen's 'Work Of Genius' op 'Borat 2
Seth MacFarlane prijst Sacha Baron Cohen's 'Work Of Genius' op 'Borat 2
Anonim

In diepe adem Borat volgende filmfilm: levering van wonderbaarlijke steekpenningen aan Amerikaans regime voor voordeel Eens Glorious Nation of Kazachstan, herneemt de Engelse acteur zijn rol als Kazachstan-verslaggever Borat.

Deze keer wordt hij vergezeld door zijn tienerdochter Tutar op een nieuw Amerikaans avontuur. De Bulgaarse actrice Maria Bakalova speelt het personage tot in de perfectie in de film die op 23 oktober in première ging op Amazon Prime Video.

Seth MacFarlane denkt dat Cohen Amerika beter kent dan wie dan ook

“Borat 2 is een geniaal werk. Ga kijken als je het nog niet hebt gezien', schreef MacFarlane.

"Sacha begrijpt Amerika beter dan Amerika," voegde hij eraan toe.

De acteur en komiek, vooral bekend van het maken van de geanimeerde tv-serie Family Guy, bevindt zich in goed gezelschap. In de afgelopen weken hebben beroemdheden als Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn, evenals Seth Meyers, Seth Rogen en Amy Schumer allemaal getweet over de film en Bakalova's geweldige optreden.

Schumer beschreef Borat als "de grappigste film die ik ooit heb gezien en hij komt precies op tijd", terwijl Rogen en Meyers Bakalova prezen voor haar rol als Tutar.

Maria Bakalova en die beruchte scène met Rudy Giuliani

Fans lijken het eens te zijn en deden mee om de Bulgaarse actrice te prijzen. Haar personage is ook berucht betrokken bij een compromitterende scène met de advocaat van Donald Trump en voormalig burgemeester van New York, Rudy Giuliani.

De 24-jarige actrice speelt een conservatieve tv-reporter en overtuigt Giuliani om haar te volgen naar haar hotelkamer. Eenmaal daar ligt Giuliani in bed en begint aan zijn broek te friemelen voordat Borat binnenstormt en onthult dat Tutar 15 is.

Giuliani heeft gereageerd op het incident en legt uit dat hij zijn shirt instopte nadat hij de opnameapparatuur had uitgedaan. Hij zei dat de video een ‘complete verzinsel’ was.

Volgens nieuws dat voorafgaand aan de première online werd verspreid, zou het personage van Tutar worden gespeeld door Irina Nowak. Sommige fans merkten echter dat er geen relevante informatie op internet was die overeenkwam met haar naam. Toen de film eenmaal debuteerde op Prime Video, bleek uit de aftiteling dat Tutar werd gespeeld door Bakalova, bekend van zijn verschijning in een aantal Bulgaarse films en in het Italiaanse maffia-misdaaddrama Gomorrah.

Borat Subsequent Moviefilm is beschikbaar om te streamen op Prime Video

Aanbevolen: