Borat 2'-ster Maria Bakalova prijst de feministische boodschap van Tutar in acceptatietoespraak

Inhoudsopgave:

Borat 2'-ster Maria Bakalova prijst de feministische boodschap van Tutar in acceptatietoespraak
Borat 2'-ster Maria Bakalova prijst de feministische boodschap van Tutar in acceptatietoespraak
Anonim

De Bulgaarse actrice, die eerder te zien was in Bulgaarse films en Italiaanse maffia-dramaserie Gomorrah, speelt Tutar Sagdiyev, de dochter van Borat. Dit vader-dochterduo maakt een roadtrip door de VS waar Borat hoopt dat Tutar zou trouwen met een rijke man.

Bakalova's spectaculaire beurt werd alom geprezen door zowel kijkers als critici. Voor de rol van Tutar heeft Bakalova de prijs voor Best Lead Performance in a Movie voor 2020 gewonnen door de entertainmentmediawebsite IGN.

Maria Bakalova wint prijs voor beste hoofdrol voor haar rol in 'Borat Subsequent Moviefilm'

In een videoboodschap bedankte Bakalova IGN voor het stemmen op haar. Elk jaar organiseert het personeel van de website een eindejaarsevenement om jaarlijks de beste games, films, tv-shows en strips te eren.

"Borat 2 was zo'n geweldige reis van bijna twee jaar", zei Bakalova in haar dankwoord.

“Ik ben zo dankbaar dat mijn werk eraan je heeft geraakt,” ging ze verder.

Ze sprak ook haar dank uit aan de cast en crew van Borat 2, wiens werk het vervolg tot een succes maakte dat alle verwachtingen overtrof. De actrice onthulde ook dat het filmen doorging tot een week voordat de film in oktober van dit jaar uitkwam.

De actrice prees feministische verhaallijn in 'Borat 2'

Bakalova legde vervolgens uit waarom het spelen van Tutar zoveel voor haar en andere vrouwen betekende. Aan het einde van de film jaagt Tutar haar droomcarrière na en wordt ze journalist.

"Ik ben vereerd en opgewonden om deze prijs in ontvangst te nemen, vooral vanwege deze sterke feministische boodschap die Tutar verzendt," zei ze.

Ze had lieve woorden voor Cohen, evenals voor filmregisseur Jason Woliner, en castingdirecteur Nancy Bishop voor "het veranderen van mijn leven op zijn kop."

Bakalova benadrukte een diversiteitsprobleem in Hollywood als het gaat om het schrijven en casten van Oost-Europese karakters.

"Er zijn bijna geen hoofdrollen of meerlagige personages voor acteurs uit Oost-Europa, en we worden vaak afgeschilderd als schurken," zei ze.

"Dus ik hoop dat dit bewijst dat dingen aan het veranderen zijn en dat dromen kunnen uitkomen, ongeacht je ras, geslacht, etnische achtergrond of buitenlands accent," zei ze.

Borat Subsequent Moviefilm is nu beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video

Aanbevolen: