Gal Gadot onthult dat ze Justice League nog niet heeft gezien

Gal Gadot onthult dat ze Justice League nog niet heeft gezien
Gal Gadot onthult dat ze Justice League nog niet heeft gezien
Anonim

Het langverwachte Wonder Woman 1984 begon gisteren met de vertoning, en critici hebben het tot nu toe een ambitieus, oprecht vervolg genoemd.

Na de vertoning worden fans nog enthousiaster over de release van Zack Snyder's versie van Justice League. De film zal ingrijpende veranderingen ondergaan als gevolg van de wisseling van regisseurs.

Maar zelfs jaren na de release van de originele Justice League, kon Wonder Woman 1984-ster, Gal Gadot, geen commentaar geven op de nieuwe titel. De reden? Ze moet de originele definitieve versie nog zien.

Afbeelding
Afbeelding

"Met Justice League weet ik het niet echt, want ik heb de film nog niet kunnen zien, dus ik heb geen idee", zei Gadot tegen ComicBook.com toen hem werd gevraagd naar het verschil in het karakter van Wonder Woman in de twee versies.

"Mijn twee baby's zijn de Wonder Woman en Wonder Woman 1984", voegde Gadot eraan toe. "Ik heb heel, heel veel geluk dat ik werd getest door Zack Snyder en dat ik met hem en zijn thema's aan de slag kon en het was geweldig, maar weet je, de rest was als zeer ensemblefilms.

"En in deze, " vervolgde ze, terwijl ze haar onlangs uitgebrachte film besprak, "kan ik mijn verhaal en mijn verhaal op zo'n diepgaande manier vertellen. Wonder Woman en Wonder Woman 1984 zijn zulke heel verschillende ervaringen voor mij met Wonder Woman. Het was mijn eerste grote rolfilm met mijn titel erop."

Snyder deelt zijn volledige originele visie voor Justice League: Snyder Cut in 2021 in de vorm van een vierdelige serie, en hoewel Gal Gadot misschien andere dingen aan haar hoofd heeft, kunnen fans niet stoppen met praten over het.

Aanbevolen: