Ray Fisher onthult dat hij zou terugkeren om Cyborg te spelen in het vervolg op 'Justice League', maar alleen voor Zack Snyder

Ray Fisher onthult dat hij zou terugkeren om Cyborg te spelen in het vervolg op 'Justice League', maar alleen voor Zack Snyder
Ray Fisher onthult dat hij zou terugkeren om Cyborg te spelen in het vervolg op 'Justice League', maar alleen voor Zack Snyder
Anonim

Ray Fisher heeft de pot opnieuw opgeschud door te praten over terugkeer naar de DCEU-films. Fisher was te zien in Batman vs Superman: Dawn of Justice als Cyborg voordat hij een volwaardige rol kreeg in Justice League, beide geregisseerd door Zack Snyder.

In de laatste verklaring die hij op sociale media aflegde, zei hij dat hij zijn rol alleen zou hernemen als Snyder hem dat zou vragen.

Snyder moest Justice League verlaten om zich met persoonlijke zaken bezig te houden, en het commando van de film werd vervolgens overgedragen aan Joss Whedon, die zijn bekwaamheid in het superheldengenre had bewezen met de eerste twee Avengers-films.

Fisher eiste later vocaal en publiekelijk dat Warner Bros. de werkomgeving van de sets van Justice League onder Whedon zou onderzoeken. In zijn woorden was het gedrag van Whedon "grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar."

Afbeelding
Afbeelding

De zaken verslechterden toen de Cyborg-acteur W alter Hamada, Geoff Johns en andere WB-directeuren van DC Films beschuldigde van een gebrek aan ijver voor de zaak.

Fisher heeft onlangs een rol in The Flash stopgezet na verschillende onderhandelingsrondes.

ScreenRant plaatste onlangs een Instagram Live waar de acteur ging zitten om vragen te beantwoorden en met zijn fans te praten. Een van de fans vroeg of we hem ooit nog zouden zien terugkeren naar de Justice League-franchise - met Fisher's vertrek uit The Flash, dat in 2022 zal worden uitgebracht, omringd door veel negativiteit, was het nog steeds niet duidelijk wat de fans konden verwachten in de toekomstige DCEU-films.

Fisher onthulde dat als er iemand is voor wie hij zal terugkeren, het de directeur van Justice League - Snyder is.

Ondanks het drama rond zijn betrokkenheid bij DCEU-films, lijkt Fisher nog steeds veel liefde en respect te koesteren voor zijn voormalige regisseur.

"Ik zou zeker de telefoon opnemen. Het is onmogelijk dat ik de telefoon niet zou opnemen, dat is gek. Zelfs als hij me gewoon belde om te zeggen wat er aan de hand is, wordt die telefoon opgenomen. Hij zou zijn als, 'Yo, ik ga een Dawn of the Dead 2 doen en we willen dat je een zombie speelt,' zou ik zeggen, zet me maar ver achterin, daar vind ik niks aan."

Fisher heeft in het verleden ook ongebreidelde steun voor Snyder getoond: hij is een fervent voorstander van de Snyder Cut van de film, die werd gepitcht nadat de reactie van fans op de film die onder Whedon was voltooid zo negatief was. Hij kwam de regisseur te hulp in het gevecht met Warner Bros. om het project te realiseren.

Snyder is van plan om in maart 2021 zijn eigen director's cut van Justice League uit te brengen op HBO Max. In die versie van de film wordt verwacht dat het oorspronkelijke verhaal van Cyborg een veel groter verhaal krijgt.

Fisser heeft duidelijk niet losgelaten wat er op de set gebeurde nadat Snyder wegging, maar zijn bewondering voor Snyder zelf blijft onwankelbaar.

Aanbevolen: