Gal Gadot onthult dat ze veel van de stunts in 'Wonder Woman 1984' heeft uitgevoerd

Inhoudsopgave:

Gal Gadot onthult dat ze veel van de stunts in 'Wonder Woman 1984' heeft uitgevoerd
Gal Gadot onthult dat ze veel van de stunts in 'Wonder Woman 1984' heeft uitgevoerd
Anonim

Net op tijd voor de release van de film onthult Gal Gadot dat ze de meeste stunts zelf heeft uitgevoerd!

De vroege recensies voor Wonder Woman 1984 hebben onthuld dat de film een van de meest ambitieuze DC-sequels ooit is. Gal Gadot heeft hetzelfde gezegd over de film, wat een ongelooflijk uitdagende rol voor haar was. De acteur moest hard trainen voor de film, maar haar ervaring als gevechtstrainer in het Israëlische leger had haar decennia eerder voorbereid om hard te werken en gedisciplineerd te zijn.

Vóór de release voegde Gadot zich bij Jimmy Fallon op The Tonight Show om haar opwinding te uiten voor het publiek dat de DC-film nog moet zien, en gaf toe dat ze zelf verschillende, onmogelijke stunts had uitgevoerd. Het lijkt alsof Gal Gadot in werkelijkheid ook een superheld is!

Gal Gadot deed de meeste van haar stunts in de film

De acteur onthulde dat ze voorbereid was op hoe vervelend haar werk zou zijn.

"Patty [regisseur] maakte een groot punt over het willen hebben van een minimale hoeveelheid CGI, wat geweldig is en ik ben dol op het idee", deelde Gadot.

"Ik begreep gewoon niet wat het voor mij betekende."

"Zowel Kristen als ik moesten zoveel stuntwerk alleen doen", deelde Gadot, verwijzend naar haar co-ster Kristen Wiig die Cheetah speelt, ook bekend als de aartsvijand van haar personage.

Host Jimmy Fallon vroeg Gadot naar een scène in de film, waarin het lijkt alsof ze "in de onzichtbare jet vliegt".

Gadot verduidelijkte dat de foto was van haar "met veel pijn".

Het Wonder Woman 1984-team zette een straat in Washington D. C. een paar dagen stil, omdat Gadot gefilmd moest worden tijdens een heel intensieve hardloopscène.

"Ik moest dit intense hardlopen doen", vertelde ze. De acteur was vastgebonden aan haar middel en schouders, en werd in de "dezelfde snelheid als Usain Bolt" getrokken tijdens zijn wedstrijden, waarbij zij moest rennen, onthulde Gadot.

De acteur vertelde verder wat het meest uitdagende was aan het filmen van de scène! "Het gekste is dat je ervoor moet zorgen dat je bij elke stap de vloer raakt, zodat het lijkt alsof je rent."

De film zal op eerste kerstdag in geselecteerde theaters en op HBO Max verschijnen, maar de producenten besloten om fans een kijkje achter de schermen te geven bij Wonder Woman 1984, samen met interviews op de rode loper en meer via een virtuele première gepland voor later vandaag!

Aanbevolen: