Wat is er gebeurd met de actrice die Sheldons zus speelde in 'Big Bang Theory'?

Wat is er gebeurd met de actrice die Sheldons zus speelde in 'Big Bang Theory'?
Wat is er gebeurd met de actrice die Sheldons zus speelde in 'Big Bang Theory'?
Anonim

Voor fans is er niets leukers dan oude afleveringen van 'The Big Bang Theory' te binge-watchen en op zoek te gaan naar plotgaten, te genieten van bekende grappen en elke beweging, regel en gedrag van de cast te analyseren.

Kortom, 'Big Bang Theory' zit ingebakken in de psyche van veel kijkers, en dat betekent dat er veel wordt gespeculeerd over waar de show naartoe ging, waar het had kunnen gaan en wat er daarna met sommige acteurs gebeurde.

Iedereen weet dat Jim Parsons eindigde met het vertellen van 'Young Sheldon', en hij heeft het waarschijnlijk super druk met het ronddraaien van de miljoenen die hij heeft verdiend. Kaley Cuoco speelde de hoofdrol in tal van andere projecten, waaronder haar nieuwste 'The Flight Attendant'.' Melissa Rauch is ook betrokken geraakt bij verschillende andere industriële inspanningen.

Maar wat gebeurde er naast de grote namen met de acteurs achter minder belangrijke personages, zoals de zus van Sheldon?

Tot ongenoegen van de fans werd Missy Cooper, Sheldons tweelingzus, slechts in twee afleveringen van 'Big Bang Theory' vertoond. Terwijl in 'Young Sheldon' Missy veel voorkomt (de jonge Missy wordt gespeeld door Raegan Revord), hebben fans soms het gevoel dat de show een groot plotgat heeft achtergelaten met de verhaallijn van Sheldon's zus. Ze viel binnen, stopte en liet fans achter die nog veel meer Cooper-actie voor broers en zussen wilden.

Wat Missy zelf betreft, crediteert IMDb Courtney Henggeler als Sheldon's zus voor die twee afleveringen; een in 2008 en een andere een volle tien jaar later. Ze verscheen in de afleveringen 'The Bow Tie Asymmetry' (in 2018) en 'The Pork Chop Indeterminacy' (in 2008).

Maar wat deed Courtney de afgelopen tien jaar en wat doet ze nu?

IMDb heeft weer het antwoord: ze acteert natuurlijk en heeft zelfs een recente film geschreven en geproduceerd. Zelfs vóór 'Big Bang Theory' had Courtney film- en tv-rollen - in shows als 'House', 'Criminal Minds' en 'NCIS'. En daarna ging haar cv verder met meer optredens op tv en in films op groot scherm en tv-series, plus een langere run op 'Cobra Kai'.

Maar in 2020 kwam er een film uit met Courtney's naam erop: ze schreef en hielp mee aan de productie van 'The Secret Life of a Celebrity Surrogate', een thriller die ondanks zijn meestal minder bekende cast een aantal lofbetuigingen verdiende.

Henggeler is ook een getrouwde moeder van twee: ze trouwde in 2015 met Ross Kohn en het paar deelt een zoon en dochter.

Hoewel ze misschien niet langer Missy is, kunnen fans Courtney's gevoel voor humor en duidelijke talent nog steeds waarderen op elk schermformaat waarop ze verschijnt. En met de manier waarop haar carrière tot nu toe is verlopen, kunnen kijkers de getalenteerde actrice de komende jaren in nog veel meer projecten verwachten.

Aanbevolen: