Wat is er gebeurd met de actrice die Eden speelde in 'The Handmaid's Tale'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de actrice die Eden speelde in 'The Handmaid's Tale'?
Wat is er gebeurd met de actrice die Eden speelde in 'The Handmaid's Tale'?
Anonim

Sinds zijn debuut in 2017, is The Handmaid's Tale een enorme hit op het kleine scherm. De serie, die is aangepast van een roman, zit vol met gedenkwaardige personages en meeslepende momenten die ervoor zorgen dat mensen terugkomen voor meer, en Elisabeth Moss was subliem als het hoofdpersonage in de show.

Sydney Sweeney was de jonge actrice die Eden speelde in de show, en hoewel ze er voor de lange termijn niet was, heeft ze zeker een indruk achtergelaten op fans. Sinds de show heeft Sweeney het druk gehad, zelfs met grote namen als Quentin Tarantino.

Laten we Sydney Sweeney eens nader bekijken en zien wat ze heeft uitgespookt.

Ze verscheen in 'Once Upon A Time In Hollywood'

9DDF8D93-638A-4968-9EFE-DED1B79C9E16
9DDF8D93-638A-4968-9EFE-DED1B79C9E16

he Handmaid's Tale was een geweldig vertrekpunt voor Sydney Sweeney, en het is logisch dat ze na een geweldige prestatie in zo'n populaire serie meer kansen zou krijgen in Hollywood. Een van de grootste projecten waaraan ze heeft deelgenomen sinds het verlaten van The Handmaid's Tale is Once Upon a Time in Hollywood, een hitfilm geregisseerd door Quentin Tarantino.

Sweeney speelde niet een van de hoofdpersonages in de film, maar het is nog steeds gaaf om te zien dat Tarantino de waarde zag die ze aan elk project kan toevoegen toen hij haar in zijn film castte. Nogmaals, het personage Snake bevindt zich misschien niet op hetzelfde niveau als Rick D alton in de film, maar Sweeney blonk uit met de schermtijd die ze had.

Sinds The Handmaid's Tale heeft Sweeney een paar andere filmprojecten gedaan, maar geen enkele was zo'n grote hit als Once Upon a Time in Hollywood. Nocturne, Clementine en Big Time Adolescence zijn drie van de films die Sweeney de afgelopen jaren heeft gemaakt, waarvan er twee exclusief zijn uitgebracht op streamingplatforms. Naarmate de tijd verstrijkt, kunnen fans volledig verwachten dat ze Sweeney in andere filmprojecten zullen zien.

Hoewel ze heeft bewezen goed werk te leveren in film, is Sweeney misschien wel het meest bekend om haar werk op het kleine scherm. Het spreekt dus voor zich dat de actrice daar uitzonderlijk werk heeft verricht sinds het beëindigen van haar tijd bij The Handmaid's Tale.

Ze speelt momenteel in 'Euphoria'

Debuteert in 2019, Euphoria is een serie die geen tijd kostte om een groot publiek op HBO te vinden, en Sweeney was uitzonderlijk tijdens haar tijd in de serie. Ze speelde het personage Cassie Howard tijdens seizoen één van de show, en toen seizoen één eenmaal werd uitgezonden, werd het overladen met lof en toejuiching, en nam het zelfs enkele opmerkelijke prijzen mee naar huis. Het succes van seizoen één maakte de beslissing om een tweede seizoen groen licht te geven een gemakkelijke voor HBO, en fans kunnen niet wachten om hun favoriete personages terug te zien keren naar de show die twee jaar geleden begon. In totaal zullen er twee specials van een uur plaatsvinden aan het begin van seizoen twee, en fans zullen elke seconde van deze specials verslinden voordat het tweede seizoen van start gaat.

Naast Euphoria nam Sydney Sweeney ook deel aan de miniserie Sharp Objects, waarin behalve Amy Adams ook een hoofdrol speelde. De actrice bevond zich ook in de tv-film The Wrong Daughter, die een paar jaar geleden werd uitgebracht.

De afgelopen jaren ging het goed met Sydney Sweeney, en fans zouden enthousiast moeten zijn om te horen dat ze een paar projecten op het grote en kleine scherm heeft staan.

Ze heeft een paar projecten in de maak

Op het kleine scherm is Sydney Sweeney net begonnen met haar tijd op The White Lotus, die een solide hoeveelheid potentieel lijkt te hebben. Deze serie, met Murray Bartlett en Connie Britton in de hoofdrol, bevat ook opmerkelijke artiesten zoals Jennifer Coolidge en Alexandra Daddario. Het heeft solide recensies ontvangen en fans zijn dol op wat de show heeft gedaan.

Naast The White Lotus, zal Sweeney ook verschijnen in The Players Table op het kleine scherm. In de wereld van de film heeft de actrice vier projecten die in 2021 uitkomen. Downfalls High, Night Teeth, The Voyeurs en Silver Star zijn allemaal projecten die in 2021 uitkomen. Downfalls High zag de release in januari, wat betekent dat ze heeft dit jaar nog drie films te gaan.

The Handmaid's Tale was een enorme doorbraak voor Sydney Sweeney, en fans vinden het geweldig dat ze de kansen heeft benut die ze heeft verdiend sinds haar tijd in de show ten einde liep.

Aanbevolen: