The Office': wat is er gebeurd met de actrice die Cathy speelde?

The Office': wat is er gebeurd met de actrice die Cathy speelde?
The Office': wat is er gebeurd met de actrice die Cathy speelde?
Anonim

Jim en Pam's relatie was een centraal thema op ' The Office, ' maar er was een tijd dat Pam een tijdje OOO was. Namelijk tijdens seizoen 8 terwijl Pam met zwangerschapsverlof was.

Enter Cathy Simms, de tijdelijke vervanger van Pam, die een paar onsmakelijke doelen in gedachten had als het ging om 'invallen' voor Pam. Eigenlijk wilde Cathy met Jim omgaan, en ze slaagde erin wat problemen te veroorzaken voordat haar plannen uiteindelijk in duigen vielen. Die afleveringen waren misschien niet de beste van de serie, maar ze introduceerden wel een personage dat fans graag haatten.

Maar wat gebeurde er met Cathy nadat Pam terugkwam van verlof?

Helaas is er geen nette afsluiting van de verhaallijn van Cathy Simms over 'The Office'.' Na haar mislukte pogingen om Jim het hof te maken, verdween Cathy min of meer uit Dunder Mifflin. De laatste keer dat ze in de show was, was toen Todd Packer werd ontslagen. Fans kunnen dus aannemen - zegt The Office Fandom - dat Cathy op hetzelfde moment werd ontslagen. Of misschien bleef ze in Florida en vond ze een nieuwe, vaste baan (en een andere man om na te streven).

Wat betreft de actrice die Cathy speelde? Dat zou Lindsey Broad zijn, een Amerikaanse actrice wiens eerste acteeroptreden een kleine rol was in 'Gossip Girl'. Haar IMDb-cv bevat ook een paar andere tv-series, zoals 'The Burg' en 'Til Death'.

Na 'The Office' kreeg Broad rollen in films als '21 Jump Street' en '10 Things We Should Do Before We Break Up'. Lindsey was ook te zien in een lange lijst met korte films en een nieuwere tv-serie genaamd 'In the Dark'.

Maar Lindsey heeft het ook druk gehad in haar persoonlijke leven. Ze is nu getrouwd en moeder van twee jongens, die ze overal op Instagram plaatst.

Maar het zijn niet allemaal auditietapes en leuke familiemomenten voor Lindsey. Ze heeft op haar sociale media opgemerkt dat de bekendheid van 'The Office' haar nog steeds volgt, en het is niet altijd positief. De hond van Lindsey werd bijvoorbeeld aangevallen door een grotere hond en stierf later. Toen de actrice over het evenement op haar sociale media deelde, vertelden sommige fans van 'The Office' aan 'Cathy' dat ze 'het verdiende'.

Niet elke fan van 'The Office' is natuurlijk zo afschuwelijk voor de voormalige sterren van de show - zelfs als sommige van de hoofdpersonen ook vreselijke dingen deden. Maar het lijkt erop dat Lindsey blij is dat haar dagen als Cathy voorbij zijn.

Bovendien heeft ze haar handen meer dan vol met haar zonen, Harry en Ted, en haar man Sean. De familie deelt veel foto's van hun quarantaine-levensstijl, die volgens Lindsey veel online winkelen en pratende kinderen uit driftbuien omvat. En hoewel 'The Office' misschien nog steeds deel uitmaakt van haar verleden, is ze druk bezig met het creëren van een nieuwe toekomst voor haar familie in de buitenwijken tussen acteerbanen door, wat op zichzelf al een behoorlijk gaaf avontuur lijkt.

Aanbevolen: