Marvel-fans reageren op Kirsten Dunst en Alfred Molina die hun rol hernemen in 'Spider-Man 3

Inhoudsopgave:

Marvel-fans reageren op Kirsten Dunst en Alfred Molina die hun rol hernemen in 'Spider-Man 3
Marvel-fans reageren op Kirsten Dunst en Alfred Molina die hun rol hernemen in 'Spider-Man 3
Anonim

Spider-Man 3 heeft zojuist twee nieuwe acteurs toegevoegd aan zijn met sterren bezaaide cast, en Marvel fans zijn gek.

Het Marvel Cinematic Universe brengt de spinnenversfilm van je dromen tot leven in de nieuwe Spider-Man-film! Alsof de geruchten rond de terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield nog niet genoeg waren, meldden online bronnen dat er vandaag twee nieuwe, favoriete personages aan de film zijn toegevoegd!

Kirsten Dunst, de originele Mary Jane Watson en Alfred Molina, ook bekend als Doctor Octopus, zullen hun rol opnieuw opnemen in wat de meest verwachte film van 2021 lijkt te zijn!

Mary Jane Watson en dokter Octopus doen mee, dus wie volgt?

Kirsten Dunst's terugkeer naar de franchise was een beetje verrassend voor fans, aangezien de acteur in 2017 haar minachting voor de franchise uitte. "Ze melken die koe gewoon voor geld", vertelde Dunst onverwachts in een interview met Marie Claire.

Ze verwees naar Spider-Man: Homecoming, Sony's reboot van de film met Marvel Studios, met in de hoofdrollen Tom Holland en Emmy-winnende acteur Zendaya.

Internetmemes rond haar interview doken opnieuw op, waardoor fans in de war raakten over waarom Dunst zou instemmen om in de film te spelen, nadat ze expliciet had aangekondigd dat ze "liever in de eersten zou zijn dan in de nieuwe."

Fans gaan ervan uit dat het een beetje moeilijk zal worden voor Spider-Man van Tom Holland, die nu de met metaal bewapende Doctor Octopus van Alfred Molina en Electro van Jamie Foxx zal moeten opnemen. Zijn webslingeren kan hem misschien redden in een gevecht met een van hen, maar met beide… het is onvoorstelbaar. Alleen de tijd zal leren wat er gebeurt!

Het Spider-Man 3-team lijkt elk castlid te hebben binnengehaald dat ze mogelijk aan de film kunnen toevoegen, waardoor fans zich afvragen of Tom Holland genoeg schermtijd zal hebben. Er is echter geen reden om je zorgen te maken, want dit is niet de eerste keer dat de MCU een film met meerdere personages heeft gemaakt.

Een gebruiker tweette een scène uit de films waarin Willem Dafoe te horen is: "Weet je, ik ben zelf een beetje een beschikbare acteur", verwijzend naar de scène als de reactie van de acteur op het feit dat hij uit de Spider werd gelaten -Man 3 cast.

Als je dacht dat je de terugkeer van Kirsten Dunst en Alfred Molina aankon, hier is er nog een: Charlie Cox zou terugkeren als Daredevil in Spider-Man 3 !

Dus, gaat Peter Parker samenwerken met Daredevil en Doctor Strange om tegen Electro en Doctor Octopus te vechten?

Fans hopen dat de MCU recht doet aan elk personage en ze hun welverdiende schermtijd geeft. De studio heeft misschien verschillende favoriete personages aan de film toegevoegd, maar we hopen dat ze onthouden dat met grote kracht een grote verantwoordelijkheid gepaard gaat!

Aanbevolen: