Hoe denkt Kirsten Dunst over Zendaya die MJ speelt?

Inhoudsopgave:

Hoe denkt Kirsten Dunst over Zendaya die MJ speelt?
Hoe denkt Kirsten Dunst over Zendaya die MJ speelt?
Anonim

Kirsten Dunst is geen onbekende in de wereld van Spider-Man. Dunst speelde de lieve vrouw van de webslinger in de originele Sam Rami Spider-Man-films en bracht Mary Jane Watson in de vroege jaren 2000 naar het grote scherm. Het moderne tijdperk heeft ons het almachtige Marvel Cinematic Universe gebracht en daarmee een nieuwe Spider-Man (Tom Holland) compleet met een nieuwe MJ gespeeld door Zendaya. Maar wat vindt Kirsten Dunst van Zendaya's vertolking van MJ?

Met Spider-Man: No Way Home die meer dan een miljard dollar verdient aan de kassa, heeft niet alleen iedereen Spider-Man in zijn hoofd, maar ook MJ. Naarmate de populariteit van de franchise groter wordt, worden de acteurs die deel hebben uitgemaakt van Spider-man's filmische verleden nu de gevreesde vergelijkingsvragen gesteld. Kirsten, je bent wakker!

6 Kirsten Dunst was de eerste MJ

Lang voordat de actrice zich door Hollywood genegeerd voelde, werd Kirsten Dunst gecast als Mary Jane in de originele Spider-Man-trilogie Said-trilogie werd niet alleen goed ontvangen door critici en fans, maar was een van de franchises die de moderne stripboekfilm voortbrachten, waardoor de MCU mogelijk werd. Dunst's vertolking van MJ was een deel van de reden waarom de trilogie een kaskraker werd. Kirsten maakte de weg vrij voor toekomstige actrices en stelde een standaard vast waaraan het personage zou worden afgemeten.

5 Kirsten Dunst heeft 'Spider-Man: No Way Home' nog niet gezien

Kirsten heeft een legendarische carrière, om nog maar te zwijgen van een behoorlijk gek 2021 in haar achteruitkijkspiegel. Het zou dus niet zo'n schok moeten zijn dat The Power of the Dog-ster de MCU/Sony Spider-man-films niet heeft gezien (kleine kinderen en een fulltime acteercarrière kan dat.) Volgens People zei Kirsten tijdens een interview: "Ik heb het niet. Het spijt me!" De actrice zei voordat ze lachte: "Ik weet dat ik moet. Ik weet dat Tobey erin zit, en het is zo'n grote verrassing en iedereen raakt in paniek. Ik zal het uiteindelijk bekijken. Weet je, ik "Ik zal het samen met mijn zoon kijken omdat hij zich met Spider-Man-dingen begint te bemoeien. Er is een kleine kinderversie van Spider-Man waar hij naar kijkt, dus misschien kijkt hij het samen met mij," vervolgde Dunst. vertellen wat de erfenis van de franchise voor haar betekent: "Het is zo'n coole erfenis om deel van uit te maken, en om de eerste te zijn en een Spider-Man-fan te zijn… al zo lang met deze films en ben ermee opgegroeid. Het zijn legacy-dingen die heel opwindend aanvoelen. Het is leuk om ergens enthousiast over te zijn. We hebben allemaal met zoveel te maken op dit moment."

4 Kirsten Dunst zou het niet erg vinden om terug te keren om de rol van MJ te spelen

Tijdens een interview met Variety zei Dunst het volgende over haar rol als Mary Jane : "Ik zou het doen. Waarom niet? Dat zou leuk zijn,' vervolgde ze, 'ik zou nooit nee zeggen tegen zoiets. Ik zou op dit moment de oude MJ zijn met kleine Spidey-baby's." Kirsten lijkt nog steeds de "MJ" -bug in haar systeem te hebben, omdat ze ook heeft gezegd dat ze er niet tegen zou zijn geweest om in de Amazing Spider- Man-films. Volgens hellogiggles.com noemde Dunst dat vaak en verklaarde dat ze in de Andrew Garfield Spider-man-films wilde spelen. "Ik wilde zo graag in die film zitten", zei Dunst. "Ik vond het geweldig, en ik wou dat we een vierde hadden kunnen maken, 'waarmee ze eindigde, waarmee ze laat zien dat ze nog steeds goede herinneringen heeft aan de meeste dingen die Spider is.

3 Zendaya's MJ lijkt polariserend te zijn onder fans

Sinds Zendaya's casting als MJ in de MCU, fans zijn verdeeld De Disney-actrice heeft duidelijk niet de traditionele look van Mary Jane, en wanneer ze de grote schoenen moeten vullen die Kirsten heeft achtergelaten, hebben sommige fans besloten dat Zendaya's MJ niet zo trouw is. Aan het eind van de dag, hoewel Zendaya's versie van MJ eigenlijk stripboek nauwkeuriger is dan haar critici misschien beseffen, zullen fans waarschijnlijk verdeeld blijven omdat een grote verandering van een geliefd personage nooit gemakkelijk te accepteren is.

2 Zendaya vond inspiratie voor haar versie van MJ op een onverwachte plek

Volgens het YouTube-kanaal van Marvel Entertainment heeft Zendaya op veel plaatsen inspiratie gevonden voor de vurige roodharige van de MCU. Op de vraag wat haar aantrok in het personage, legde Zendaya uit waarom ze zich aangetrokken voelde tot MJ en waar ze haar inspiratie vandaan haalde, Een van hen was Daria en John (de regisseur) had zoiets van 'ken je Daria?' en ik had zoiets van 'ja, zoals de cartoon?' en hij was als 'ja, zoals Daria' en ik had zoiets van 'ja. Word, ik kan dat!”

1 Kristen Dunst heeft wat schaduw geworpen op de weg van de nieuwe Spider-Man-franchise

Tijdens een interview met Variety werd Kristen gevraagd hoe ze zich voelt over de nieuwe Spider-Man-franchise, waar de actrice op speelse wijze een beetje schaduw op wierp de weg van het nieuwe Spidey-vers: Het kan me niet schelen. Iedereen houdt van onze Spider-Man. Kom op, heb ik gelijk of wat? Luister, ik zit liever bij de eersten dan bij de nieuwe.” Ik denk dat dat antwoord geeft. Kirsten is misschien geen grote fan van de huidige Spider-Man-films, maar er is ongetwijfeld een speciaal plekje voor de muurkruiper in haar hart.

Aanbevolen: