Deze beroemdheden kregen hun eerste rol van hun ouders

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden kregen hun eerste rol van hun ouders
Deze beroemdheden kregen hun eerste rol van hun ouders
Anonim

Sinds de jaren 1870, toen Herbert Arthur Chamberlayne Blythe naar Amerika zeilde en met actrice Georgiana Drew trouwde, produceerde hij een acteerlijn die tot op de dag van vandaag voortduurt met de meest chaotische talkshowhost van ons land, achterkleindochter Amerikaanse actrice Drew Barrymore, nepotisme en Hollywood zijn hand in hand gegaan. Het lijdt echter geen twijfel dat het voordeel van het hebben van een beroemd familielid uw carrière aanzienlijk kan beïnvloeden als dat familielid u kan helpen een positie te verwerven in een project dat zij regisseren, produceren of waarin zij acteren. Hier zijn tien acteurs die hun eerste rol hebben gekregen voor de camera dankzij hun ouders:

11 Jaden Smith

Jaden Smith is natuurlijk gewend aan de schijnwerpers, maar we denken dat het beste nog moet komen in zijn carrière, aangezien hij het kind van Will Smith en Jada Pinkett Smith is. In de show die zijn ouders creëerden en uitvoerend produceerden, All of Us, maakte hij zijn acteerdebuut als een terugkerend personage genaamd Reggie. Daarna maakte hij zijn acteerdebuut in de film The Pursuit of Happyness, waarin hij en zijn vader vader en zoon speelden.

10 Mamie Gummer

Mamie Gummer is de dochter van Meryl Streep en Don Gummer. Ze heeft de jongere Meryl Streep in films gespeeld vanwege de opvallende gelijkenis tussen de twee. Gummer speelde Streep's gekwetste dochter in Ricki and the Flash, en ze merkte op dat ze het moeilijk zou hebben gehad om de scène met iemand anders op te nemen vanwege de tirade die het personage tegen haar moeder had losgelaten.

9 Zelda Williams

David Duchovny's regiedebuut, House of D, werd gefilterd door critici en werd lauw ontvangen door bioscoopbezoekers. Maar het was om verschillende redenen opmerkelijk: Robin Williams mocht samen met zijn dochter Zelda verschijnen, en wijlen, grote Anton Yelchin beleefde hierin zijn grote filmpauze. Duchovny, gespeeld door Yelchin, is een klein kind wiens beste vriend een bezorger is (gespeeld door Williams) die lijdt aan een mentale retardatie. Yelchin's liefdesbelang, de dochter van een van Robin's klanten, wordt gespeeld door Zelda Williams.

8 Maude & Iris Apatow

Judd Apatow en Leslie Mann hebben twee kinderen, Maude en Iris. De rol van Lexie Howard, een favoriet bij de fans in het tweede seizoen van Euphoria op HBO, hielp Maude Apatow op te bouwen als een geloofwaardige acteur. De jongere zus van Maude, Iris, ha alt ook de krantenkoppen. Ze verscheen onlangs in de originele Netflix-film The Bubble. Hollywood zou dit paar zussen serieus moeten nemen, want ze zijn een kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

7 Miley Cyrus

Het is gemakkelijk om te vergeten dat Miley Cyrus vroeger de prim en echte ster was van Disney's Hannah Montana en dat haar vader, countryartiest Billy Ray Cyrus, nog steeds hoog in het vaandel stond van het succes van zijn geweldige nummer "Achy Breaky Heart." In de film uit 2009 verschenen Hannah Montana, Billy Ray en Miley Cyrus samen. De film is in wezen de Cyruses die zichzelf portretteren, wat zorgt voor een surrealistische kijk op hun leven. Miley speelt Hannah Montana en Miley Stewart, terwijl Billy Ray de vader van Miley, Robby Ray Stewart, speelt. Ze kwamen allebei in aanmerking voor Golden Raspberry-nominaties vanwege hun vreselijke uitvoeringen in de film.

6 Blake Lively

Amerikaanse actrice Blake Lively maakte haar debuut in Sandman (1998), het regiedebuut van haar vader Ernie Lively. Lively's ouders wilden haar niet bij een oppas achterlaten als ze acteerlessen gaven, dus namen ze haar mee toen ze klein was. Ze beweerde dat het observeren van haar ouders als leraren haar een voorsprong gaf bij het leren van de oefening en het verkrijgen van het zelfvertrouwen dat nodig was om te slagen in haar onderwijscarrière. Als kindactrice maakte Lively haar debuut in de film Sandman van haar vader uit 1998 toen ze tien jaar oud was.

5 John David Washington

John David Washington is de zoon van Denzel Washington en Pauletta Washington, die beiden in de entertainmentindustrie hebben gewerkt. Zijn vader, Denzel, speelde het titulaire personage in Spike Lee's film Malcolm X uit 1992, waarin hij zijn acteerdebuut maakte op zevenjarige leeftijd als een schooljongen in Harlem. Washington en Zendaya waren onlangs te zien in de dramafilm Malcolm & Marie (2021), waarin ze de titelpersonages speelden, ondanks dat ze de film tijdens de COVID-19-uitbraak achter gesloten deuren filmden.

4 Ben Stiller

Ben Stiller, wiens ouders, Jerry Stiller en Anne Meara, in de jaren zestig en zeventig een bekend komisch team waren, maar weinig millennials weten dit. Ze waren frequente gasten bij Ed Sullivan en Johnny Carson's Tonight Show en brachten vaak hun kinderen, Ben en Amy, mee. Ben zou de Fuji Super 8-camera gebruiken die Jerry hem had gegeven om zijn en Amy's geïmproviseerde producties van de shows van hun ouders te filmen. Bens eerste filmoptreden was in Hot Pursuit met zijn vader, maar tegen de tijd dat ze samen speelden in Zoolander, was Bens ster al boven die van zijn vader uitgestegen.

3 Alice Richmond

Tina Fey's dochter Alice Richmond is voorbestemd voor een comedycarrière. In een van de laatste afleveringen van 30 Rock, maakte Richmond een opmerkelijke cameo als een jonge versie van het kenmerkende personage van haar moeder, Liz Lemon, in een flashback-scène.

2 Harley Quinn Smith

Harley Quinn Smith, de dochter van Kevin Smith, en Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp, speelden samen in de komedie-horrorfilm Yoga Hosers uit 2016. De twee jonge vrouwen zijn in het echte leven vrienden. Hij heeft zelfs gezegd dat ze zijn favoriete acteur is om mee samen te werken, maar dit gaat over Harley Quinn Smith en haar connectie met haar vader, niet Depp. Hij zegt ook dat zij weer verantwoordelijk is voor zijn recente interesse in films.

1 Angelina Jolie

Ze kreeg haar start in de industrie door films te kijken met haar moeder toen ze een kind was, en hierdoor ontwikkelde haar interesse in acteren al snel. Haar vader schreef het scenario voor haar eerste acteerrol, als Tosh Warner, in de film Lookin' to Get Out, waar hij de ster van de show was. Ze speelde de rol van zijn dochter.

Aanbevolen: