Britney Spears-fans zeggen dat FreeBritney NYT-documentaire voelt als een horrorfilm

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans zeggen dat FreeBritney NYT-documentaire voelt als een horrorfilm
Britney Spears-fans zeggen dat FreeBritney NYT-documentaire voelt als een horrorfilm
Anonim

Geregisseerd en geproduceerd door Samantha Stark, heeft de documentaire veel Spears-liefhebbers boos gemaakt over de behandeling die ze kreeg van bepaalde media, evenals familieleden en vrienden. De film gaat ook over de FreeBritney-campagne die in een stroomversnelling is geraakt op sociale media.

Britney Spears-fans bedroefd door documentaire 'Framing Britney Spears'

De documentaire gaat over Britneys conservatorium. Haar vader Jamie Spears is al 12 jaar haar conservator vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. In november 2020 verloor ze een juridische poging om zijn controle over haar landgoed te verwijderen.

Fans van de popster denken dat de zangeres tegen haar wil wordt gecontroleerd. Deze theorie, ook gevoed door de bizarre Instagram-posts van Spears, was de oorsprong van de FreeBritney-beweging, waarbij de geliefden van Spears probeerden de aandacht op haar zaak te vestigen.

Een fan vergeleek de documentaire met een horrorfilm.

“Kijken naar de Britney Spears documentaire en het voelt letterlijk als een horrorfilm. Het spijt me zo Britney. FreeBritney, 'tweette een fan ter ondersteuning van Spears.

Anderen hebben erop gewezen dat de documentaire een portret lijkt te zijn van een overleden beroemdheid.

“Ik zag net iemand zeggen dat de FramingBritneySpears-documentaire bijna leek te zijn gemaakt over iemand die was overleden, maar in feite ging het over iemand die nog niet eens de kans heeft gehad om gewoon te leven… EN DAT KOMT ECHT IN MIJN HART!” Iemand heeft commentaar gegeven.

Justin Timberlake In The Framing Britney Spears Documentary

De film onderzoekt ook oude beelden, waaronder een interview met haar ex-vriend Justin Timberlake.

Een deel van de documentaire richt zich op de nasleep van beschuldigingen dat Spears Timberlake heeft bedrogen op het moment dat de twee zangers aan het daten waren. Spears bevond zich in het middelpunt van een schokkende campagne, aangewakkerd door Timberlake met zijn videoclip voor Cry Me a River, waarin hij een Spears-lookalike betrapt die hem bedriegt.

“Kijken naar Framing Britney Spears is een vrij gemakkelijke manier om boos te worden over vrouwenhaat, Justin Timberlake, en hoe we elk meisje en jonge vrouw in de schijnwerpers over de kolen halen!” een fan getweet.

“The Justin Timberlake takedown in Framing Britney Spears is het beste werk van The New York Times”, was een andere opmerking.

Aanbevolen: