Scott Disick voelt als een 'outcast' nadat Travis-verloving nu Kardashian-familie-evenementen 'vermijdt

Inhoudsopgave:

Scott Disick voelt als een 'outcast' nadat Travis-verloving nu Kardashian-familie-evenementen 'vermijdt
Scott Disick voelt als een 'outcast' nadat Travis-verloving nu Kardashian-familie-evenementen 'vermijdt
Anonim

Niet alleen heeft Scott Disick zijn kans verspeeld om zich voor altijd te verzoenen met baby mama Kourtney Kardashian, maar zijn relatie met de rest van de Kardashian-Jenner-familie vervaagt ook langzaam. Na Kourtney's verloving met Travis Barker, hebben rapporten onthuld dat Disick zich op een donkere plaats bevond.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/[/EMBED_INSTA]In slechts twee dagen is de Talentless-oprichter begonnen voelen als een "outcast". Een insider dicht bij Disick onthulde ook dat hij afstand neemt van alle Kardashian-Jenner-familiegebeurtenissen, omdat de aanwezigheid van Travis hem ongemakkelijk maakt.

Scott vermijdt alle ontmoetingen waar Travis op zit

Kourtney en Scott zijn al jaren geweldige co-ouders, maar het lijkt erop dat de toevoeging van een liefdesbelang een breuk tussen hen heeft veroorzaakt. Volgens Us Weekly zei een bron dicht bij Disick dat de KUWTK zich niet goed voelt over de nieuwe verloving van zijn ex.

"Hij vermijdt familiebijeenkomsten waar Travis bij is, en hij heeft geweigerd om soms met hem in dezelfde kamer te zijn."

Ze voegden eraan toe dat het moeilijk zou zijn voor Kourtney en Scott om dit jaar de feestdagen door te komen, vooral met de kinderen. Het is eerlijk om te zeggen dat de feestdagen dit jaar zwaar zullen zijn en een strijd om de kinderen zullen zijn, onthulde de bron.

Disick is altijd een onderdeel geweest van de Kardashian-Jenner-vakantievieringen, maar sinds Barker bij de familie is gekomen, voelt hij zich eenzamer dan ooit.

"De Kardashians zijn dol op Scott en vertellen hem dat hij hoe dan ook deel uitmaakt van de familie, maar hij voelt zich erg afstandelijk en voelt zich meer dan ooit een buitenstaander", deelde de bron verder.

Scott en Kourtney hadden tussen 2005 en 2015 een knipperlichtrelatie en het paar deelt samen drie kinderen; Mason, Penelope en Reign. Hij verscheen in elk seizoen van de reality-tv-serie van de familie, Keeping Up With The Kardashians, en verscheen als Kourtney's vriend en later haar ex.

Keeping Up With The Kardashians kwam op 3 juni tot een einde na uitzending op E! voor 20 seizoenen.

Aangezien Scott geen deel meer uitmaakt van Kourtney's liefdesleven, hebben fans zich afgevraagd of hij de komende Hulu-show van de familie zal halen! Van Travis Barker wordt nu meer dan ooit verwacht dat hij er deel van uitmaakt, aangezien hij Kourtney's allereerste verloofde is.

Aanbevolen: