RHOC': Noella Bergener geeft toe dat hij zich "verloren" voelt tijdens een scheiding

Inhoudsopgave:

RHOC': Noella Bergener geeft toe dat hij zich "verloren" voelt tijdens een scheiding
RHOC': Noella Bergener geeft toe dat hij zich "verloren" voelt tijdens een scheiding
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOC' van 15 november 2021 worden hieronder besproken. Het nieuwste seizoen van Real Housewives of Orange County is behoorlijk dramatisch beginnen, en fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Niet alleen waren de kijkers hals over kop opgewonden over de terugkeer van Heather Dubrow, die eerder tussen seizoen 7 en 11 als RHOC-huisvrouw diende, maar ze houden ook van elke nieuweling, Noella Bergener, de allereerste zwarte huisvrouw van de franchise.

Hoewel het drama niet lang op zich liet wachten, vooral als het ging om Shannon Beador die ruzie maakte met Heather Dubrow, lijkt het alsof Noella al het vuur aan de schenen legt. Nadat ze had onthuld dat ze getrouwd was met de advocaat van Orange County "Sweet James" Bergener, lijkt het alsof James niet zo "lief" is als hij bekend staat te zijn.

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde Noella Bergener niet alleen dat haar man miljoenen onbetaalde belastingen verschuldigd was, maar dat ze ook scheidingspapieren ontving. Wat zeg je? Als je net zo in de war bent als wij, maak je geen zorgen, want het lijkt alsof Noella's leven een wilde rit is geweest. Dus, wat ging er mis? Laten we erin duiken.

Wie is Noella Bergener?

Noella Bergener voegde zich bij de cast van seizoen 16 van Real Housewives of Orange County, maar ze is niet nieuw voor RHOC! In seizoen 15 verscheen Noella als een "vriend van" met de voormalige huisvrouw Braunwyn Windham-Burke. Deze keer is het echter Noella die een perzik vasthoudt.

Fans waren dolblij om Noella te ontmoeten, en ze stelde zeker niet teleur. Ze brengt niet alleen schoonheid in de OC, maar is ook een verademing. De RHOC-ster is open en eerlijk geweest als het op haar leven aankomt, en maakte duidelijk dat ze gemaakt was voor reality-tv.

De ster begon het seizoen goed en besprak haar weelderige levensstijl en huwelijk met advocaat "Sweet James" Bergener, terwijl ze licht wierp op het feit dat ze een moeder van twee was, en een fantastische! Noella onthulde dat ze een dochter heeft, Coco uit een eerder huwelijk, en deelt haar zoon, James Jr. met James Sr.

Tijdens de aflevering van vanavond onthulde Noella dat haar jongste dit jaar de diagnose autisme kreeg nadat zijn spraak achteruitging. Gelukkig voor Noella, die zichzelf als een supervrouw bewijst, liet de diagnose haar en James Jr. er niet van weerhouden om ten volle van het leven te genieten.

Ondanks dat de dingen nogal rooskleurig lijken, zijn de dingen zuur geworden voor de RHOC-ster, en ze gaat er zo goed mogelijk mee om.

Noella wordt onverwachts bediend met echtscheidingspapieren

Nadat ze had onthuld dat haar man, James Sr., werd geslagen met een enorm belastingvoordeel voor een bedrag van $ 5,8 miljoen, wat voor grote wrijvingen binnen hun huwelijk zorgde, onthulde Noella verder aan haar co-ster, Gina Kirschenheiter, dat ze werd geserveerd met scheidingspapieren uit Puerto Rico.

Noella deelde dat ze zich ongelooflijk "verloren" voelt na het nieuws over de scheiding, en fans voelen enorm voor haar! "Ik ben verloren. Ik ben helemaal verloren. Ik weet het niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet denken, " Noella deelde tijdens de aflevering. "Het is een nare droom. Het is gewoon een heel, heel slechte droom."

Hoewel dit voor niemand een gemakkelijke prestatie is, is Noella erin geslaagd haar hoofd hoog te houden te midden van het echtscheidingsdrama, vooral in het belang van haar jongste kind. Gezien het feit dat James Sr. de toegang tot hun creditcards afsneed en problemen opstelde voor Noella Bergener en hun kind samen, is het duidelijk dat "Sweet James" niet zo lief is!

Kijkers konden zich snel inleven in Noella, en terecht! Met Bergener die ons puur goud geeft als het gaat om Housewives-materiaal, is zij de laatste persoon die zo'n schokkende gang van zaken verdient.

Noella's scheiding heeft haar dichter bij haar co-sterren gebracht

Gelukkig voor Noella lijkt ze een gezonde groep vrouwen aan haar zijde te hebben! Aangezien zowel Shannon Beador als Gina Kirschenheiter beide tijdens de show openbare echtscheidingen hebben ondergaan, zijn ze het perfecte duo voor Noella om op te leunen in zo'n moeilijke tijd. Shannon onthulde zelfs dat ze een relatie heeft met Noella, aangezien ook zij "overrompeld" was door echtscheiding.

Shannon en Gina nodigden Noella na het nieuws uit voor een drankje en toonden hun steun en sympathie voor Bergener, die onthulde dat reality-tv een geweldige therapie was!

Hoewel het lijkt alsof Noella een behoorlijk hobbelige weg voor de boeg heeft, is het duidelijk dat ze een behoorlijk taai koekje is. Niet alleen haar co-sterren wroeten voor haar, maar dat geldt ook voor fans!

Aanbevolen: