Heeft Shia LaBeouf spijt dat hij in 'Indiana Jones' zit?

Inhoudsopgave:

Heeft Shia LaBeouf spijt dat hij in 'Indiana Jones' zit?
Heeft Shia LaBeouf spijt dat hij in 'Indiana Jones' zit?
Anonim

De filmindustrie is een moeilijke plek waar artiesten en regisseurs samenkomen om verhalen tot leven te brengen. Het is niet altijd gemakkelijk op de set, en soms lopen dingen uit de hand, maar voor het grootste deel kunnen deze mensen de zaken professioneel houden en de klus klaren voordat ze verder gaan en iets nieuws doen.

Shia LaBeouf heeft in de loop van de tijd bewezen een controversemagneet te zijn, maar het v alt niet te ontkennen hoe getalenteerd hij is op het grote scherm. Hij is echter in de problemen gekomen vanwege zijn opmerkingen tegen zijn eigen projecten, namelijk Kingdom of the Crystal Skull.

Dus, heeft Shia er spijt van dat ze in de film is verschenen? Afgaand op zijn eigen woorden, lijkt het er zeker op.

Hij verscheen in Kingdom Of The Crystal Skull

Indiana Jones is een van de meest legendarische personages in de hele film, en toen werd aangekondigd dat hij triomfantelijk terugkeerde naar het grote scherm, waren fans klaar voor een nieuw spannend avontuur. Natuurlijk, Dr. Jones was lang in de tand gegroeid, maar er was een overtuiging dat de film heel leuk zou zijn.

Behalve dat Harrison Ford terugkwam om de rol opnieuw te spelen, raakten andere grote sterren snel gehecht aan het project, namelijk Shia LaBeouf. Fans van de franchise hadden al stevig werk in andere films gestoken en waren verheugd om de jonge ster naast Harrison Ford te zien werken. Het duo had het talent om magie op het grote scherm te laten gebeuren, maar dit potentieel zou nooit worden bereikt.

Ondanks dat het een financieel succes was, kreeg Kingdom of the Crystal Skull veel kritiek van zowel fans als critici. Het was niet te snuiven in vergelijking met de films uit het verleden, en fans waren oprecht teleurgesteld in wat ze hadden gezien. Natuurlijk zijn er genoeg die de film echt leuk vinden, maar voor het grootste deel lijken mensen deze film te negeren ten gunste van de originele trilogie.

Fans die de film niet leuk vinden, is één ding, maar het is niet zo gebruikelijk om een acteur zich uit te zien spreken tegen zijn eigen films en tegen de regisseur die alles bij elkaar heeft gebracht. Laag en zie, Shia LaBeouf was meer dan blij om zich uit te spreken tegen zijn eigen film.

Hij was uitgesproken tegen de film

Volgens OK! Magazine, Shia zou openen over "de bal laten vallen" tijdens het maken van Kingdom of the Crystal Skull. Niet alleen dat, maar tijdens zijn nu beruchte opmerkingen, besprak hij ook andere problemen die de film had en ging hij in op waarom het niet 'algemeen geaccepteerd' werd. Hij bekritiseerde ook Spielberg in het proces.

“Ik word waarschijnlijk gebeld. Maar hij moet dit horen. Ik hou van hem. Ik hou van Steven. Ik heb een relatie met Steven die ons zakelijke werk vervangt. En geloof me, ik praat vaak genoeg met hem om te weten dat ik niet uit de pas loop. En ik zou de man nooit minachten. Ik denk dat hij een genie is, en hij heeft me mijn hele leven gegeven. Hij heeft zoveel geweldig werk gedaan dat hij zich bij één film niet kwetsbaar hoeft te voelen. Maar als je de bal laat vallen, laat je de bal vallen', zei LaBeouf over Spielberg en de film als geheel.

Nu zullen getalenteerde mensen altijd werk vinden in Hollywood, maar dit soort dingen kunnen ertoe leiden dat iemand haastig van een klif v alt. Shia is geen onbekende in controverse en lijkt het als een magneet aan te trekken, maar dit was gewillig iemand die tientallen jaren had besteed aan het maken van een erfenis in het bedrijf. Dit was geen verstandige zet van Shia, en hij maakte meer boos dan alleen Spielberg.

Harrison Ford was niet blij met hem

Het blijkt dat de tegenspeler van LaBeouf, Harrison Ford, een uitzondering zou zijn op wat de acteur had gezegd over zijn ervaring met het maken van de film.

“Ik denk dat hij een verdomde idioot was. Als acteur vind ik het mijn plicht om de film te steunen zonder mezelf compleet voor de gek te houden. Shia is ambitieus, attent en getalenteerd – en hij leert omgaan met een situatie die heel uniek en moeilijk is”, zei Ford over zijn tegenspeler Kingdom of the Crystal Skull.

Jaren later, in 2016, zou LaBeouf het niet eens zijn met Variety toen hij sprak over zijn eerdere ervaringen met Spielberg en zei: Je komt daar en je realiseert je dat je niet de Spielberg ontmoet waar je van droomt. Je ontmoet een andere Spielberg, die in een andere fase van zijn carrière zit. Hij is minder een directeur dan een f bedrijf.”

“Ik hou niet van de films die ik met Spielberg heb gemaakt. De enige film die ik leuk vond en die we samen maakten, was die van 'Transformers', 'zei LaBeouf tijdens zijn kunstinstallatie.

Gezien alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd, kunnen we ons niet voorstellen dat Shia en Spielberg ooit nog zullen samenwerken. Na al die tijd lijkt het alsof hij er spijt van heeft dat hij in de film zit.

Aanbevolen: