Heeft Jason Priestly spijt dat hij '90210' eerder heeft verlaten?

Inhoudsopgave:

Heeft Jason Priestly spijt dat hij '90210' eerder heeft verlaten?
Heeft Jason Priestly spijt dat hij '90210' eerder heeft verlaten?
Anonim

Af en toe komt er een show langs die een diepe impact heeft op een hele generatie. Deze shows zijn uitzonderlijk zeldzaam, maar hun betekenis kan niet worden overschat. Elke generatie heeft minstens één show waar het jongere publiek verslaafd aan raakt, en in de jaren 90 werd 90210 die show kort na zijn debuut.

De serie domineerde het hele decennium en fans brachten het decennium door met opgroeien en volwassen worden naast hun favoriete personages. Jason Priestley werd een megaster in de show, maar hij vertrok voordat de serie ten einde liep, tot ongenoegen van de fans.

Dus, heeft Priestley er spijt van dat hij 90210 eerder heeft verlaten dan hij had moeten doen? Laten we eens kijken wat hij te zeggen heeft over de manier waarop de dingen zijn geëindigd en hoe hij erover denkt.

90210 Was een megahit in de jaren 90

Tijdens de jaren 90 was er een grote verschuiving op het kleine scherm, omdat shows langzaam veranderden van wat fans in de jaren 80 gewend waren geraakt. Een van de grootste shows van de jaren 90 was 90210, die zich richtte op rijke kinderen in Beverly Hills.

90210 maakte zijn debuut in 1990 en werd een vaste waarde van het decennium, tot 2000. De jonge sterren van de show, waaronder Jason Priestley, werden grote namen in de industrie dankzij hun tijd op de show, en er werden heel veel deuren voor hen geopend om hun carrière verder uit te breiden.

Jason Priestley speelde Brandon Walsh in de show en diende in feite als het hoofdpersonage. Brandon en zijn familie verhuisden naar het smerige rijke deel van Californië nadat ze hun huis in Minneapolis hadden verlaten, en begonnen aan wat uiteindelijk een van de grootste shows aller tijden werd. Fans waren meteen verslaafd en de sterren van de show werden meteen in de schijnwerpers gezet.

Dankzij de hoofdrol in de show werd Jason Priestley een begrip en was hij immens populair bij een jonger publiek. Hij speelde bijna elk seizoen in de show, maar fans waren geschokt toen ze zagen dat de artiest op pad ging voordat de show zijn einde bereikte.

Priestley verliet de show vroeg

Het nieuws dat Priestley de weg op ging was iets dat niemand zag aankomen, en de artiest was duidelijk klaar met de show en klaar voor iets nieuws.

Tijdens een gesprek met CNN in 2014, zou Priestley zijn beslissing om al die jaren geleden te vertrekken aanstippen. Ik had het gevoel dat het karakter van Brandon zijn loop had. Ik had alles onderzocht wat ik met hem wilde ontdekken, 'zei Priestley.

Na het verlaten van de show zou Priestley rollen blijven spelen op het grote en kleine scherm, maar hij kwam niet in de buurt van wat hij had gedaan op 90210. De meeste artiesten zijn niet in staat om hun succes uit het verleden te herhalen nadat ze in een populaire show hebben gespeeld, maar dit betekent niet dat alles verloren is. Het laat gewoon zien hoe moeilijk het is om een hit te vinden.

Sinds zijn dagen in Beverly Hills is Priestley te zien geweest in projecten als How I Met Your Mother, CSI, Tru Calling en Psych. Hij heeft de afgelopen 21 jaar gestaag werk afgebroken, wat bewijst dat studio's hem nog steeds graag in projecten casten. Niet alleen dat, maar het laat ook zien dat zijn fans er nog steeds van houden om hem net zo te zien optreden als in de jaren 90.

Hij heeft spijt van zijn beslissing

Na het vroegtijdig verlaten van een hitserie, moet je je afvragen hoe Priestley over het hele ding denkt. Nog een jaar 90210 zou een bevredigend einde zijn geweest voor de fans en de mensen die de show maakten, en Priestley zelf heeft toegegeven dat hij de dingen had moeten doorzien.

Als ik met CNN sprak, zou Priestley zeggen: "Achteraf heb ik er spijt van dat ik weg ben gegaan. Begrijpend wat ik nu doe aan verhaal en karakter, geloof ik dat [Aaron Spelling] het verhaal in een richting duwde die Brandon en Kelly aan het einde van de show samen had doen eindigen en ik denk dat ik waarschijnlijk had moeten blijven om zijn vrucht.”

Priestley wenste niet alleen dat hij de show had afgemaakt, maar hij erkende ook de negatieve impact die zijn beslissing had op anderen, waaronder de uitvoerend producent van de show, Aaron Spelling.

“Ik denk dat mijn vertrek ook Aarons gevoelens kwetste. Aaron en ik hadden een aantal jaren heel nauw samengewerkt. Hij gaf me veel kansen, en ik heb het gevoel dat mijn vertrek zijn gevoelens kwetste en het was nooit mijn bedoeling om dat te doen, zei Priestley.

Hoe goed 90210 ook was voor de carrière van Jason Priestley, hij heeft er nog steeds spijt van dat hij de show eerder heeft verlaten dan hij had moeten doen.

Aanbevolen: