Dit is waarom Brad Pitt er geen spijt van heeft dat hij 'The Matrix' heeft afgewezen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Brad Pitt er geen spijt van heeft dat hij 'The Matrix' heeft afgewezen
Dit is waarom Brad Pitt er geen spijt van heeft dat hij 'The Matrix' heeft afgewezen
Anonim

Er zijn Brad Pitt fans die het gevoel hebben dat elke film waarin hij terechtkomt een hit zal worden. In feite halen veel films de kassa op basis van zijn gewaardeerde referenties alleen op de castlijst.

Maar Brad zegt niet tegen elk project ja. Fans vonden het geweldig om hem door de jaren heen in perfecte rollen te zien spelen, en hij heeft zelfs in films gespeeld waar hij slechts $ 1.000 verdient. Het is duidelijk dat Pitt zijn keuze kan maken uit letterlijk elke film die er is.

Het is ook decennia geleden dat hij echt moest werken om te eten (hoewel fans hebben gemerkt dat hij vaak eet terwijl hij werkt, maar dat is een heel ander onderwerp).

Toch hebben sommige van de films die Brad heeft doorgegeven miljoenen verkocht. In sommige gevallen beginnen fans zich af te vragen of hij er spijt van heeft dat hij nee heeft gezegd tegen bepaalde franchises of kansen.

En in het geval van 'The Matrix' is het duidelijk dat degene die de rol van Neo speelde enorm beroemd zou zijn geworden - zelfs als het niet Keanu Reeves was. toch?

Brad Pitt In 'The Matrix'? Fans zeggen nee

Hoewel Brad nee zei tegen de hoofdrol in 'The Matrix', werd het een hit dankzij het optreden van Keanu Reeves. En sommige fans zeggen dat Keanu perfect was, wat suggereert dat de film redelijk zou zijn geweest als Brad in plaats daarvan centraal had gestaan.

Redditors suggereren zelfs dat als Brad het roer had overgenomen, de film meer 'actie' en minder 'sciencefiction' zou zijn geweest. De ventilator heeft een punt; de meeste optredens van Brad waren meer actie- of romantiekgerelateerd. De niche paste niet helemaal in zijn cv.

Brad Pitt heeft er geen spijt van dat hij 'The Matrix' heeft overgeslagen

Vanuit Brads perspectief was het natuurlijk niet echt het genre van de film dat hem ertoe bracht de film door te geven. Hij geeft natuurlijk geen specifieke reden om het af te wijzen, maar fans kunnen ervan uitgaan dat zijn agenda gewoon te vol was.

Fans hebben de acteur tenslotte een beetje geirriteerd door te zeggen dat hem waarschijnlijk elke film is aangeboden waarin de hoofdrol een man is. Hij werd ook bijna Jason Bourne.

Hij heeft echter geen spijt, want Brad gelooft niet in projecten die niet echt voor hem bedoeld zijn. Zoals fans citeerden, zei Brad ooit dat vanwege zijn opvoeding, "als ik het niet kreeg, het niet van mij was. Ik geloof echt dat [de rol] nooit van mij was. Het is niet van mij. Het was van iemand anders en zij ga en maak het."

Het is een gezond perspectief om te hebben, en iedereen die Keanu in 'The Matrix' heeft gezien, kan het erover eens zijn dat de hoofdrolspeler zich de rol eigen heeft gemaakt. Wat Brad betreft, nee zeggen tegen de film (hij kreeg de tweede of derde niet aangeboden, tussen haakjes) heeft zijn carrière niet verpest of hem op de zwarte lijst in Hollywood gebracht. Dus alles kwam goed, ook al nam hij de rode pil.

Aanbevolen: