Dingen werden lelijk achter de schermen van 'Castle

Inhoudsopgave:

Dingen werden lelijk achter de schermen van 'Castle
Dingen werden lelijk achter de schermen van 'Castle
Anonim

Het maken van een hitshow brengt veel werk en veel complicaties met zich mee, en daarom hebben de mensen die de top van de televisie bereiken heel veel om trots op te zijn. Er zijn maar weinig hitshows, waardoor de smaak van de overwinning nog zoeter wordt voor de grootste televisiesterren.

Castle was een hitserie tijdens zijn tijd op het kleine scherm, en Stana Katic en Nathan Fillion waren uitzonderlijk in de hoofdrollen. Wat sommigen misschien niet weten, is dat er elk seizoen ernstige problemen waren tussen de twee tijdens het filmen van de show.

Dus, hoe erg ging het tussen Stana Katic en Nathan Fillion? Laten we eens kijken en zien.

Nathan Fillion en Stana Katic konden elkaar niet uitstaan

Kasteel serie
Kasteel serie

Op televisie kan het voor acteurs gemakkelijk zijn om hun werkelijke emoties te maskeren ten gunste van waar het script om vraagt. Ze zijn tenslotte professionals in hun vak en moeten overtuigen terwijl de camera's draaien. Tijdens hun tijd dat ze Castle samen filmden, konden Nathan Fillion en Stana Katic elkaar gewoon niet uitstaan.

Volgens Us Weekly, een bron van de show opende zich over hoe slecht het tussen het paar ging en zei: Stana Katic en Nathan Fillion verachten elkaar volledig. Ze zullen niet praten als ze niet op de set zijn, en dit is nu al seizoenen aan de gang.”

Spanningen op de set zijn niets nieuws in de entertainmentindustrie, maar de zaken waren blijkbaar verschrikkelijk tussen het duo. Ondanks de geweldige dingen die ze deden terwijl de camera's aan het draaien waren, kon het paar geen gemeenschappelijke basis vinden en beseften ze dat ze beter af waren door simpelweg niet bij elkaar in de buurt te zijn.

De bron die met Ons sprak, zou ook onthullen dat "Stana in haar kleedkamer zou gaan huilen. Veel mensen die aan de show werken, mogen Nathan niet. Het is niet alleen zij."

“De wrijving was heel duidelijk. Nathan is al heel lang gemeen tegen Stana. Stana was een professional, ze wilde gewoon naar binnen en haar werk doen, vervolgde de bron.

De therapie van het begeleide koppel als co-sterren

Kasteel serie
Kasteel serie

Natuurlijk heeft elk verhaal twee kanten, en de waarheid ligt meestal ergens tussenin. Desalniettemin had het duo Katic en Fillion hun problemen op de set en moest ze professionele hulp zoeken om te proberen de boel te herstellen, zodat de show een succes kon blijven op het kleine scherm.

“Dit seizoen liep het zo uit de hand dat Stana en Nathan samen naar relatietherapie gingen”, zei de bron tegen Us Weekly.

Ja, relatietherapie voor medesterren. Dit lijkt niet gebruikelijk in het bedrijf en het haalde de krantenkoppen toen het werd onthuld. Natuurlijk is het onmogelijk om alles te allen tijde soepel te laten verlopen op de set, maar hoe vaak moeten co-sterren eigenlijk in therapie om dingen te laten werken tijdens het filmen?

Deze situatie laat alleen maar zien hoe het leven achter de schermen van een populaire show kan zijn. Er is genoeg drama dat in de krantenkoppen sijpelt, maar we krijgen nooit het volledige beeld, omdat de meeste mensen bereid zijn hun mond te houden over dingen die de studio of een artiest er slecht uit zouden laten zien.

De show was nog steeds een enorm succes

Kasteel serie
Kasteel serie

Ondanks alle problemen die Stana Katic en Nathan Fillion hadden tijdens het filmen van Castle samen, liet het duo nog steeds ongelooflijke dingen gebeuren op het kleine scherm. Ze hebben allebei heel veel talent en zorgden ervoor dat ze hun best deden voor elke aflevering van de show.

In totaal liep de show 8 seizoenen en in totaal 173 afleveringen, waardoor het een echte winnaar is. Fillion en Katic haalden allebei flinke salarissen binnen voor hun tijd in de show, en hoewel ze het niet leuk vonden om samen te werken, kunnen we ons niet voorstellen dat ze spijt hebben van het spelen in een hitshow.

Bij haar vertrek uit de show bedankte Katic de fans en de crew en zei: Jouw toewijding aan onze show heeft ons deze 8 onvergetelijke seizoenen bezorgd. Ik heb het geluk dat ik velen van jullie heb ontmoet en met hen heb samengewerkt. Ik zal je altijd dankbaar zijn.”

Op sociale media zou Fillion lovend zijn over zijn tegenspeler en zei: Stana is al die tijd mijn partner geweest en ik dank haar voor het creëren van het personage Beckett dat voor ons allemaal zal voortleven als één van de beste politieagenten op televisie. Ik wens haar het beste en twijfel er niet aan dat ze zal slagen in alles wat ze nastreeft. Ze zal gemist worden.'

Castle was een geweldige show, ondanks alles wat het achter de schermen teisterde.

Aanbevolen: