15 Dingen die echt gebeurden achter de schermen van Netflix's The Circle

Inhoudsopgave:

15 Dingen die echt gebeurden achter de schermen van Netflix's The Circle
15 Dingen die echt gebeurden achter de schermen van Netflix's The Circle
Anonim

De wereld weet inmiddels dat Joey Sasso de winnaar is van The Circle. Hij liep weg met $ 100.000, een grote sprong in zijn volgers op sociale media, een potentiële vriendin en een hele "kring" van echte vrienden, waaronder Chris, Sammie en Shubham!

Er gebeurden veel dingen achter de schermen van The Circle die niet duidelijk waren voor ons als kijkers terwijl we aan het afstemmen waren op de show! Lees verder om erachter te komen wat de maker van The Circle, Tim Harcourt, te zeggen had over de Amerikaanse deelnemers aan de show, om meer te weten te komen over de twee grootste meervallen in de show… Mercedeze & Rebecca, en om meer te weten te komen over Joey Sasso en Miranda's liefdesaffaire! We zijn super blij dat Joey degene is die uiteindelijk de ultieme prijs heeft gewonnen, maar we zouden eerlijk gezegd blij zijn geweest als Chris, Sammie of Shubham die prijs ook hadden gewonnen.

15 De woonvertrekken zijn versierd met persoonlijke accenten voor elke individuele deelnemer

Het is duidelijk dat elke deelnemer aan The Circle een andere persoonlijkheid heeft. Hier afgebeeld zien we deelnemer Chris Sapphire gepost in een appartement dat naar zijn smaak is ingericht. Hij is een getalenteerde visagist met een geweldig gevoel voor stijl, dus de producers hebben zijn appartement ingericht om te matchen!

14 De maker van de cirkel vond dat de deelnemers echt waren

Tim Harcourt is de maker van de show! In een interview met Vulture zei hij: Ze voelden zich erg moreel gecentreerd. Ze keren zich niet strategisch tegen elkaar, en ze zijn allemaal trouw aan zichzelf en trouw aan hun vriendschappen, en ze voelen dat de connecties die ze hebben gemaakt over de Cirkel echt zijn en mogelijk belangrijker dan winnen.

13 De afleveringen zijn gefilmd tijdens een hete zomer

Tim Harcourt legt uit: We begonnen dat midden augustus vorig jaar te filmen, aan het einde van een behoorlijk hete zomer. Je kunt ze zien zitten en niets dragen, Joey heeft zijn shirt uit. Nadat we klaar waren met de Amerikaanse versie, hebben we de Britse versie gefilmd voor Channel 4.”

12 Er was een enorme controlekamer die kijkers nooit zagen

Tim Harcourt, de maker van The Circle, zei: "Er is een absoluut enorme controlekamer. We hebben alle draden van dat gebouw hierin geleid - het was als een in onbruik geraakte universiteitscampus tegenover [het gebouw]." We zijn benieuwd of we ooit zullen zien hoe die controlekamer eruitziet!

11 Joey en Miranda bleven vrienden nadat de show was afgelopen

Joey en Miranda zijn goede vrienden gebleven sinds het einde van de show. Ze hebben zulke verschillende achtergronden, maar op de een of andere manier waren ze in staat om volledig contact te maken terwijl ze privé aan het chatten waren op The Circle. De afbeelding hierboven is het bewijs dat deze twee een onmiskenbare connectie hebben. We hopen een beetje dat deze twee uiteindelijk een officieel koppel worden.

10 Het controlekamerteam was als een leger

Tim Harcourt voegde toe: We hadden een enorme controlekamer, waar op elk moment tussen de 20 en 30 producers en camera's zouden werken, opnemen, alles registreren wat er gaande was, en ook het spel bestuderen en alle de berichten van de Cirkel. Het is een beetje alsof je een generaal in een leger bent, denk ik.'

9 De Circle-app is speciaal voor de show gemaakt

De Circle-app is gemaakt om deze show mogelijk te maken. Het is een applicatie die reageert op spraakopdrachten en waarmee de deelnemers via berichten met elkaar kunnen communiceren. Ze kunnen ook privé-chats, groepschats maken, foto's plaatsen, games spelen en meer.

8 Karyn kende niet echt de vrouw wiens foto's ze gebruikte voor het vissen op meerval

Karyn is een van de deelnemers aan de show die besloot om als meerval mee te doen. Ze deed zich voor als een jonge dame met de naam Mercedeze. In werkelijkheid kende Karyn de vrouw wiens foto's ze gebruikte niet echt, maar ze kreeg wettelijk groen licht om de foto's te gebruiken.

7 Deelnemers hadden toegang tot een geweldige fitnessruimte

Terwijl de deelnemers The Circle aan het filmen waren, hadden ze toegang tot een geweldige fitnessruimte waar ze hun fitnessdoelen konden bijhouden. Ze hadden letterlijk geen excuses om lui te zijn! De fitnessruimte beschikte over verschillende machines, waaronder loopbanden, crosstrainers, gewichten en meer.

6 deelnemers hadden toegang tot een geweldige hot tub op het dak

Tijdens het kijken naar de show merkten we dat sommige deelnemers tijd doorbrachten op het dak van het appartementencomplex in de hot tub! Ze konden naar boven gaan en rondhangen als ze wilden. Producenten zorgden ervoor dat ze elkaar nooit kruisten of tegen het lijf liepen.

5 Een heel appartementencomplex werd in beslag genomen om te filmen

Voor de opnames van deze show is een heel appartementencomplex gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers elkaars krijsen, geschreeuw of hijgen niet konden horen, was elke kamer volledig geluiddicht. De deelnemers woonden in feite dicht bij elkaar.

4 Joey heeft niemand behalve zijn ouders verteld dat hij had gewonnen

Joey Sasso is de speler die het spel uiteindelijk won, maar hij slaagde erin om zijn overwinning van $ 100.000 volledig voor de wereld weg te houden! Hij vertelde het aan niemand behalve zijn ouders. Hij heeft zo'n hechte band met zijn moeder dat het duidelijk is dat hij het haar voor alles zou vertellen!

3 Beschikbaarheid van chatten in de kring was tijdgestuurd

De deelnemers mochten 's nachts niet met elkaar chatten. Dankzij deze regel konden de spelers elke avond een volledige nachtrust krijgen. Als de chattijden niet onder controle waren, hadden spelers misschien de hele nacht met elkaar geprobeerd te praten.

2 Seaburn's "Rebecca" heet echt Sami Denis

Seaburn speelde het spel beroemd als een meerval. Hij gebruikte foto's van zijn vriendin in een poging om het spel te winnen. Hij deed alsof de naam van zijn vriendin Rebecca was in de show, maar in het echte leven is haar naam Sami Denis! Volgens haar Instagram lijken de twee gelukkig.

1 Communicatieve vaardigheden winnen de cirkel meer dan authenticiteit

Het is vrij duidelijk dat Joey Sasso The Circle heeft gewonnen vanwege zijn communicatieve vaardigheden. Hij was een goede vriend voor iedereen om hem heen op de show. De laatste deelnemers waren allemaal super goed met communicatie. Chris, Sammie, "Rebecca" en Shubham wisten hoe ze met elkaar moesten praten.

Aanbevolen: