Wie is 'Mayans M.C.' Acteur J.D. Pardo, en hoeveel is hij waard?

Inhoudsopgave:

Wie is 'Mayans M.C.' Acteur J.D. Pardo, en hoeveel is hij waard?
Wie is 'Mayans M.C.' Acteur J.D. Pardo, en hoeveel is hij waard?
Anonim

Gezien de populariteit van de tabloid-industrie, hebben mensen tegenwoordig de neiging om ontzettend veel te weten over 's werelds grootste sterren. Als het bijvoorbeeld gaat om mensen als Tom Cruise, Julia Roberts, Denzel Washington en Tom Hanks, zijn ze het verst verwijderd van mysterieuze figuren. Aan de andere kant, wanneer de carrière van een acteur nog steeds van de grond komt vanwege een rol in een enkelvoudig hitproject, zijn er nog steeds veel minder bekende feiten over hen die er zijn.

Ook al Maya's M. C. is afgesplitst van Sons of Anarchy, een show die een ongelooflijk toegewijde fanbase heeft die er alles over wil weten, het is nog een relatief jonge serie. Als gevolg hiervan hebben veel Maya's M. C. and Sons of Anarchy-fans weten nog steeds niet zo veel over de hoofdster van de serie, J. D. Pardo.

Zijn passie ontdekken

In een poging om hun kijkers kennis te laten maken met de ster van hun show Mayans M. C., plaatste FX een J. D. Pardo-profiel op hun website, fxnetworks.com. Terwijl hij met een van de schrijvers van de website over zijn jeugd sprak, vertelde Pardo hoe films hem hielpen te ontsnappen.

“Mijn ouders hadden wat problemen. Mijn vader was meer dan 30 jaar politieagent en 30 jaar marinier. Ze hadden wat problemen en mijn moeder nam mijn zussen en ik altijd mee naar de videotheek.” "Ik zou huren zoals Karate Kid of Star Wars of iets dergelijks." "Dus dat heeft me erg beïnvloed omdat ik zo gefascineerd was door de wereld en ik er gewoon deel van wilde uitmaken."

Nadat Pardo gefascineerd raakte door films, ging hij acteren in een periode van grote turbulentie in zijn leven. “Toen zijn mijn ouders plotseling gescheiden en mijn vader vertrok toen ik 13 was, en dus waren het alleen ik en mijn twee zussen en mijn moeder. Ik was zo diepbedroefd. En ik begon net te ontdekken hoe het is om een man te zijn, dus ik voelde me heel alleen en heel boos. Toen ging ik naar een theaterklas toen ik in de tiende klas zat, en het gaf me een plek om mezelf te uiten en ik kon alles zijn op dat podium. Ik wilde gewoon alles zijn wat ik niet was. Ik werd er verliefd op en ik dacht: 'Dit moet ik doen. Ik moet dit doen, want ik ga het niet overleven. Ik ga het gewoon niet redden.' En het heeft me gered. Het deed het echt.”

Een ster worden

Nadat J. D. Pardo in zijn tienerjaren het acteren ontdekte, begon hij in het begin van de jaren 2000 consistent televisiewerk te vinden. Na zijn televisiedebuut in een show genaamd Titans, verscheen Pardo in My Wife and Kids voordat hij zijn eerste terugkerende rol kreeg in een show genaamd American Dreams. In de jaren sinds Pardo zijn eerste tv-doorbraak maakte, verscheen hij in een lange lijst van memorabele shows, waaronder Veronica Mars, The O. C., 90210, CSI: Miami en CSI: NY.

Naast alle tv-programma's waar J. D. Pardo zijn stempel op heeft gedrukt, is hij geen onbekende in de filmwereld. Pardo is zelfs verschenen in films als A Cinderella Story, Havoc en Snitch. Als het op Pardo's filmwerk aankomt, is zijn meest opvallende rol die hij speelde in The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.

Toen Sons of Anarchy eindigde, waren veel fans van de show ontevreden over hoe het met hun favoriete personages afliep. Om die reden waren velen van hen waarschijnlijk dolblij om te horen dat de serie een spin-off zou krijgen. Terwijl Maya's M. C. richt zich niet op dezelfde personages uit SOA, het was spannend om te horen dat fans terug zouden kunnen gaan naar die wereld. Natuurlijk had de spin-offshow gemakkelijk kunnen mislukken bij het publiek. Gelukkig voor alle betrokkenen heeft de serie een ongelooflijke cast, waaronder J. D. Pardo in de hoofdrol.

Incasseren

Om ervoor te zorgen dat de media met een hoge mate van nauwkeurigheid kunnen inschatten hoeveel geld een acteur waard is, moet er veel bekend zijn over de carrière van de persoon en hoe goed hij wordt betaald voor zijn werk. Als gevolg van het feit dat J. D. Pardo nog steeds het soort fanbase verzamelt dat groot genoeg is om elk aspect van hun leven te onderzoeken, is een deel van die informatie nog steeds schaars.

Op het moment van schrijven zijn er twee belangrijke schattingen van het vermogen van J. D. Pardo en de cijfers zijn behoorlijk verschillend. Ten eerste, volgens een artikel op articlebio.com dat meer dan een jaar oud is, verdient Pardo ongeveer $ 53.000 per jaar en is het $ 2 miljoen waard. Aan de andere kant vermeldt richyleo.com het vermogen van Pardo als $ 4,2 miljoen. Aangezien die twee cijfers behoorlijk verschillen, is de beste manier om aan die schattingen te denken, ze te zien als een bereik waarin het vermogen van Pardo waarschijnlijk ligt.

Aanbevolen: