Wat heeft Miles Teller gedaan sinds 'War Dogs'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Miles Teller gedaan sinds 'War Dogs'?
Wat heeft Miles Teller gedaan sinds 'War Dogs'?
Anonim

Van alle banen in de wereld kan gemakkelijk worden beweerd dat filmster zijn een van de vreemdste van allemaal is. Om het als filmster te maken, moet een acteur immers een grote schare fans verzamelen die bereid zijn in de rij te staan om de film waarin hij speelt te kijken. Om die reden speelt beroemd blijven vaak een belangrijkere rol in een het succes van de acteur dan hun werkelijke vaardigheden op het scherm.

Helaas voor filmsterren kan roem een heel wispelturig iets zijn. Sommige acteurs die ooit enorm beroemd waren, ontdekten zelfs dat hun carrière feitelijk voorbij was nadat ze één fout hadden gemaakt. Aan de andere kant zijn sommige acteurs erin geslaagd om van ongelooflijke comebacks te genieten na jaren in de schaduw te hebben doorgebracht.

Hoewel Hollywood voortdurend wordt overspoeld door een hele reeks jonge acteurs die in opkomst zijn, is de carrière van Miles Teller misschien wel fascinerender dan die van zijn leeftijdsgenoten. Teller is tenslotte op verschillende punten een van de meest gevraagde jonge acteurs ter wereld geweest, maar men zou kunnen stellen dat zijn carrière een hoogtepunt bereikte met de release van War Dogs uit 2016. Aangezien Teller sindsdien niet veel in de schijnwerpers heeft gestaan, roept het een voor de hand liggende vraag op wat Miles Teller heeft uitgespookt sinds War Dogs.

Carrièrebegin

Geboren in Downingtown, Pennsylvania, in veel opzichten was de opvoeding van Miles Teller onopvallend. Teller, de zoon van een makelaar in onroerend goed en een ingenieur van een kerncentrale, lijkt samen met zijn twee oudere zussen een typische jeugd te hebben gehad. Toen Teller op de middelbare school zat, ontdekte hij een liefde voor optreden toen hij verschillende instrumenten leerde, waaronder de altsaxofoon, piano, gitaar en drums. Naast het ontdekken van zijn passie voor muziek, werd Teller de voorzitter van een toneelclub.

Na zijn afstuderen aan de middelbare school behaalde Miles Teller zijn Bachelor of Fine Arts-graad aan de New York University Tisch School of the Arts. Verbazingwekkend genoeg begon Teller in diezelfde periode method acting te studeren aan het wereldberoemde Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Ten slotte ging Teller's opleiding door toen hij in 2009 afstudeerde aan de Tisch School of the Arts.

Tegen de tijd dat Miles Teller de school verliet, speelde hij al in verschillende korte films. Dat bleek iets geweldigs te zijn, want hij ving snel zijn grote doorbraak nadat Nicole Kidman hem had uitgekozen om samen met haar te schitteren in een film genaamd Rabbit Hole. Gelukkig voor Teller werd Rabbit Hole een kritische lieveling en zijn optreden daarin zorgde ervoor dat Hollywood zijn voor de hand liggende vaardigheden opmerkte.

Een ster worden

Toen de machthebbers het optreden van Miles Teller in Rabbit Hole te zien kregen, werd het al snel duidelijk dat hij werd gezien als het volgende grote ding in Hollywood. Teller kreeg tenslotte de hoofdrol in de tweede film waarin hij ooit speelde, de Footloose-remake uit 2011, en die film deed goede zaken. Natuurlijk hielp het waarschijnlijk dat Footloose een remake was van een geliefde film, maar het is geen geheim dat veel reboots van films aan de kassa zijn mislukt.

Nadat hij had bewezen dat hij een kaskraker was, nam Miles Teller de slimme beslissing om te schitteren in verschillende films die eens te meer bewezen hoe getalenteerd hij is als acteur. Teller was bijvoorbeeld geweldig in films als The Spectacular Now en Whiplash. Naast het respect van zijn collega's en bioscoopbezoekers, begon Teller ook in enkele films met een groot budget te verschijnen. Teller speelde bijvoorbeeld in de Divergent-films en Fantastic Four.

Na een aantal jaren aan zijn carrière te hebben gewerkt, verscheen Miles Teller in een van zijn beroemdste films tot nu toe, War Dogs. De film, die in 2016 werd uitgebracht, was destijds een bescheiden succes, maar heeft in de jaren daarna een veel groter publiek gevonden. In 2021 werd War Dogs zelfs een tijdje de meest bekeken film op Netflix.

Komt in golven

Als het gaat om de meeste filmsterren, zullen ze verdwijnen als ze niet toeslaan als hun carrière hot is. Om die reden zou het logisch zijn als sommige fans van Miles Teller pessimistisch waren over zijn toekomstige carrière. Teller is immers niet meer in een succesvolle film of tv-show verschenen sinds de release van War Dogs uit 2016. Desondanks lijkt Teller de verwachtingen te hebben overtroffen, aangezien hij binnenkort zal schitteren in een film die waarschijnlijk de grootste van zijn carrière zal worden. Top Gun: Maverick, dat in 2012 uitkomt, is het vervolg op een legendarische film en met Tom Cruise in de hoofdrol, dus het zal waarschijnlijk een enorme hit worden.

Naast het carrièresucces dat Miles Teller in de loop der jaren heeft genoten, lijkt hij net zo gelukkig te zijn geweest in zijn persoonlijke leven. Sinds 2013 romantisch verbonden met het model Keleigh Sperry, zou Teller haar het jaar na de release van War Dogs in de bioscoop ten huwelijk vragen. In 2019 stapte het gelukkige paar in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie die plaatsvond in Maui, Hawaii.

Aanbevolen: