Dit is wat Kristen Taekman heeft gedaan sinds hij 'RHONY' verliet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Kristen Taekman heeft gedaan sinds hij 'RHONY' verliet
Dit is wat Kristen Taekman heeft gedaan sinds hij 'RHONY' verliet
Anonim

Kristen Taekman trad voor het eerst toe tot de Real Housewives familie in 2014, samen met Bethenny Frankel, Ramona Singer en de rest van de dames uit New York!

Hoewel ze bijna een wonder van één seizoen werd, slaagde de ster erin om gedurende 2 seizoenen een voltijds castlid te worden, waardoor veel fans overstuur waren over haar vertrek na seizoen 7. Ondanks het verlaten van de show, heeft Kirsten niet alleen bleef dicht bij een handvol 'vrouwen, maar ze zette ook haar inspanningen in het bedrijfsleven voort.

Nu er zes jaar zijn verstreken, zijn Bravo-kijkers nieuwsgierig naar wat de voormalige RHONY-ster heeft uitgespookt, en na een beetje graven, behandelen we precies dat!

Wat heeft Kristen gedaan?

Kristen Taekman maakte nogal wat indruk toen ze zich in het zesde seizoen bij de cast van Real Housewives Of New York City voegde.

Taekman trad toe tot de gelederen van Heather Thomson, Ramona Singer, Luann de Lesseps en Carole Radziwill, maar ze kon zeker niet met allemaal opschieten. De nagellakontwerper en het model van Pop Of Color botsen hevig met Singer tijdens haar eerste poging tot de serie.

Een peddelplons leidde tot een wijnglas in het gezicht, waardoor Kristen uiteindelijk ruzie kreeg met Ramona. Dit ging door naar seizoen 7, maar Taekman en terugkerend castlid, Bethenny Frankel, namen de leiding als het op hun vete aankwam.

Dit markeerde Kristen's laatste seizoen in de show, waardoor velen zich afvragen wat ze sindsdien heeft uitgespookt. Welnu, na haar release van Pop Of Color, waar Bethenny geen fan van was, ging Kristen van modellering en nail art naar haar modeblog, Last Night's Look.

Hoewel ze niet te dichtbij blijft met een van haar voormalige RHONY-medesterren, staat Kristen heel dicht bij de voormalige RHOBH-ster, Brandi Glanville. De twee waren vrienden van vroeger toen ze allebei als modellen over de catwalk liepen.

Hoewel Brandi in Californië woont, is hun vriendschap er alleen maar meer in geslaagd te bloeien nadat Kristen Taekman en haar familie New York City hebben verlaten voor Los Angeles! Kristen, haar man Josh en hun twee kinderen Cassius en Kingsley maakten plaats voor de westkust en wonen daar sindsdien met veel plezier.

Ondanks het feit dat ze zo'n hechte familie-eenheid zijn, kregen de Taekman's een klap toen werd onthuld dat Josh Taekman lid was van Ashley Madison, een datingwebsite voor getrouwde mannen.

“Ik heb me dwaas en onwetend met een groep vrienden aangemeld voor de site en ik bied mijn oprechte excuses aan voor alle schaamte of pijn die ik mijn vrouw en familie heb bezorgd”, vertelde Josh destijds aan Us Weekly. kijk er naar uit om dit voorbij te gaan en verder te gaan met ons leven."

Hoewel het als een schok kwam, verzekerde Kristen fans dat zij en Josh niet uit elkaar gingen. In een interview in 2016 onthulde ze dat het schandaal "100 procent" hun huwelijk nog sterker maakte en haar woord lijkt tot op de dag van vandaag trouw te blijven!

Aanbevolen: