Wat heeft Adrienne Maloof gedaan sinds hij 'RHOBH' verliet?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Adrienne Maloof gedaan sinds hij 'RHOBH' verliet?
Wat heeft Adrienne Maloof gedaan sinds hij 'RHOBH' verliet?
Anonim

Adrienne Maloof werd een begrip na haar verschijning als origineel castlid in de populaire Bravo-serie, Real Housewives.

Adrienne, die deel uitmaakte van het Beverly Hills-drama, verliet de realityshow na drie seizoenen. De huisvrouw stopte ermee in 2013 toen ze niet kwam opdagen voor de reünie van seizoen drie nadat geruchten opdoken door Brandi Glanville.

Na haar vertrek kondigde Adrienne Maloof haar scheiding van nu-ex-man, Paul Nassif, schokkende fans en haar voormalige co-sterren aan. Nu er bijna een decennium is verstreken sinds haar vertrek, is dit wat de voormalige RHOBH-ster heeft uitgespookt.

Wat heeft Adrienne Maloof gedaan?

Adrienne Maloof verscheen voor het eerst op het toneel toen ze een origineel castlid werd van de hitfranchise, Real Housewives Of Beverly Hills.

Maloof verscheen naast Kyle Richards en Lisa Vanderpump van OG, maar de ster bleef lang niet zo lang in de show als haar co-sterren. Na het derde seizoen van RHOBH liep Adrienne officieel weg uit de serie en deed dat op een van de meest schokkende manieren!

Tijdens de reünie van seizoen drie kwam Adrienne niet opdagen, de eerste in de geschiedenis van Housewives, waarmee ze haar lot veilig stelde met het netwerk. Hoewel Bravo exec, Andy Cohen geïrriteerd was over haar afwezigheid, lijkt het alsof er geen kwaad bloed meer is tussen Maloof en Bravo, aangezien ze sindsdien een aantal gastoptredens heeft gemaakt in recentere seizoenen van de serie.

Terwijl fans een voorproefje kregen van wat Adrienne heeft uitgespookt sinds ze de show verliet tijdens haar terugkeer, is er nog zoveel dat kijkers niet weten!

Om te beginnen scheidde Adrienne van man Paul Nassif in 2013, hetzelfde jaar dat Maloof de serie verliet. Hoewel de scheiding erg rommelig werd, waarbij misbruikclaims in de mix kwamen, had het een behoorlijk gelukkig einde, waardoor Adrienne en Paul op zeer vriendschappelijke voet bleven.

Adrienne zet haar inspanningen voort als moeder van tweelingjongens, Colin en Christian, die vandaag allebei 15 jaar oud zijn, en natuurlijk haar oudste, Gavin Nassif, die 18 is.

Terwijl Adrienne achterover ging zitten bij reality-tv, deed haar ex-man dat zeker niet! Paul landde zijn eigen serie naast plastisch chirurg, Terry Dubrow op de E! show, Botched.

Hoewel de ster haar herenhuis in Franse stijl in Beverly Hills in 2012 heeft verkocht, woont Adrienne nog steeds in Beverly Hills en is een van de weinige RHOBH-castleden die dat doen, zoals de meesten in Encino, Malibu of Pasadena wonen.

Wat betreft het liefdesleven van Adrienne, de ster had een paar maanden een korte relatie met Sean Stewart, de zoon van Rod Stewart, voordat hij ermee ophield in 2013. De ster begon later te daten met Jacob Busch, die 28 jaar jonger is dan Adrienne.

Hoewel het paar in 2015 uit elkaar ging, hebben ze hun romance in 2017 nieuw leven ingeblazen en sindsdien zijn ze samen! Jacob voegde zich onlangs bij Maloof in het laatste seizoen van RHOBH, waar Adrienne een feestje van Kyle Richards bijwoonde.

Ondanks het verlaten van de show, stopte het werk voor Adrienne nooit. De ster speelt nog steeds een belangrijke rol in het familiefortuin, waaronder het bezit van percentages van het Palms Casino Resort in Las Vegas, het Vegas Golden Knights NHL-team en het katersupplement van Maloof, Never Too Hungover, dat naar verluidt miljoenen flessen heeft verkocht!

Aanbevolen: