Dit is hoeveel Miranda Cosgrove verdiende voor haar rol in iCarly

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Miranda Cosgrove verdiende voor haar rol in iCarly
Dit is hoeveel Miranda Cosgrove verdiende voor haar rol in iCarly
Anonim

Miranda Cosgrove heeft onlangs de eerste foto gedeeld waarop de cast van iCarly reboot te zien is, wat betekent dat de productie onderweg is.

De originele cast van Nickelodeon's comedyserie iCarly uit 2007 is officieel ingelogd en is klaar om het nieuwe digitale tijdperk stormenderhand te veroveren.

Fans hebben al een bevestiging ontvangen dat er aan een reboot wordt gewerkt en zal later dit jaar beschikbaar zijn op Paramount+.

Miranda Cosgrave herenigd met iCarly Co-Stars

Miranda Cosgrove, die schittert als internetsensatie Carly Shay, deelde de eerste foto van de herenigde cast, waaronder Nathan Kress en Jerry Trainor, allemaal volwassen en weer samen.

Miranda ondertitelde de foto met een simpele hart-emoji omdat er inderdaad geen woorden zijn om de opwinding van wat er gebeurt te beschrijven. Als de foto niet genoeg is als bevestiging, kunnen fans de "iCarly Set 1" lezen die op het podium achter hen is geschilderd.

Voordat ze de foto deelde, plaatste Miranda een selfie op Instagram in dezelfde blauwe klaverbloes. Ze was waarschijnlijk op weg naar de geheel nieuwe iCarly-set. Zowel Nathan als Jerry plaatsten de foto opnieuw op hun pagina's, waarbij Jerry de fans vertelde "bereid je voor", terwijl fans hun opwinding begonnen uit te drukken voor wat komen gaat.

iCarly Opnieuw opstarten

Het laatste seizoen van iCarly werd in 2012 uitgezonden met de cast, waaronder Jennette McCurdy en Noah Munck, die allemaal hun eigen weg gingen toen Carly besloot met haar vader naar Italië te verhuizen, terwijl Carly, Sam en Freddie hun laatste uitzending van de show.

Fans willen heel graag zien wat er de afgelopen negen jaar is gebeurd tussen Carly en Freddie nadat hij haar kuste tijdens de laatste momenten van de serie. Wat betreft de aanstaande verhaallijn, een van de producenten van de show, Jay Kogen, heeft de afgelopen weken wat details onthuld. Hij twitterde: "De studio is Awesomeness. Het netwerk is Paramount +. En niemand vergelijkt het met de oude show. Het is een nieuwe show en ze beschouwen het als een nieuwe show."

Hij zei ook dat deze show veel volwassener is dan het origineel, en legde uit dat iCarly-maker Dan Schneider niet geassocieerd zal worden met het project, en voegde eraan toe: "We brengen iCarly meer in de echte wereld. Het is geen DanWarp show, en het is niet voor kinderen. Er zijn dus kosten aan verbonden."

Er is momenteel niet veel bekend over de vraag of andere personages zoals Jennette en Noah een kleine cameo zullen maken.

Jennette McCurdy ontbreekt bij opnieuw opstarten

Jennette is eerder open geweest over haar negatieve ervaring tijdens de originele run van de show en de spin-off Sam & Cat naast Ariana Grande, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze sinds 2017 stopt met acteren om zich meer te concentreren op schrijven en regisseren.

Net zoals fans blij waren om te horen dat de serie weer aan het herstellen was, waren velen teleurgesteld toen ze hoorden dat Jennette McCurdy, die Carly's beste vriend Sam speelt, en Noah Munck, die speelde als Gibby, niet zouden terugkeren. Sommige fans kwamen naar Jennette's verdediging over haar beslissing om niet terug te keren naar de serie en beweerden dat ze leed aan misbruik en posttraumatische stressstoornis (PTSS) van de show.

Jennette heeft zojuist het eerste seizoen van haar Empty Inside-podcast afgerond en Noah heeft sinds 2014 een terugkerende rol in de ABC-serie, The Goldbergs.

Jennette heeft ook een behoorlijk druk werkschema bijgehouden toen ze de hoofdrol scoorde in de dystopische serie Between van Netflix. Ze debuteerde ook met haar one-woman-show I'm Glad My Mom Died in februari 2021, waar ze meer onthulde over de dood van haar moeder aan kanker in 2013 en opende over de uitdagingen die roem op jonge leeftijd met zich meebracht.

Hoeveel verdiende Miranda Cosgrove voor haar rol in iCarly?

Miranda Cosgrove heeft een vermogen van ongeveer 10 miljoen dollar. Ze verdiende maar liefst $ 180.000 per aflevering. Gezien het feit dat er in totaal zes seizoenen en 109 afleveringen zijn geproduceerd, is het mogelijk dat ze meer dan $ 1 miljoen verdiende met het spelen van Carly Shay in de show.

iCarly' eerste twee seizoenen nu te zien op Netflix

Slechts enkele weken nadat werd aangekondigd dat de klassieke Nickelodeon-komedieserie iCarly een reboot zou krijgen, kunnen fans nu een nostalgische wandeling maken waar het allemaal begon en de originele serie op Netflix streamen.

Sinds de iCarly-serie negen jaar geleden eindigde, hopen fans op een soort reünie. Het lijkt erop dat de Netflix-bewaker officieel is afgeleverd, aangezien de show te zien was op de uitrol van het platform in februari. Alleen de eerste twee seizoenen van de originele serie zullen echter debuteren op het streamingplatform. De andere vier seizoenen zullen beschikbaar zijn op Amazon Prime, Apple TV of CBS All Access, ook bekend als Paramount+. Veel fans hebben hun opwinding uitgesproken over de terugkeer van de show.

Aanbevolen: