Andrew Garfield maakte geen zeven cijfers voor 'The Amazing Spider-Man', dit is hoeveel hij verdiende

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield maakte geen zeven cijfers voor 'The Amazing Spider-Man', dit is hoeveel hij verdiende
Andrew Garfield maakte geen zeven cijfers voor 'The Amazing Spider-Man', dit is hoeveel hij verdiende
Anonim

Marvel is de thuisbasis van vele iconische superhelden, van wie velen primaire spelers in de MCU zijn. De franchise heeft het multiversum opengebroken en we hebben nu verbluffende cameo's gezien met varianten van helden uit eerder gevestigde filmfranchises.

Spider-Man van Andrew Garfield maakte een legendarische verschijning in Spider-Man: No Way Home, dat wereldwijd een fortuin vergaarde. Garfield was briljant in de film, en nu hij geen Spidey meer speelt, willen mensen meer te weten komen over zijn tijd als de beroemde Webslinger.

Laten we terugkijken op de tijd van Andrew Garfield in de Amazing Spider-Man-franchise en ontdekken hoeveel hij deed om een van de meest geliefde superhelden in de geschiedenis te spelen.

Andrew Garfield is een onderschatte Spider-Man

Voor twee ondergewaardeerde films speelde Andrew Garfield op briljante wijze Peter Parker op het grote scherm. Garfield was een enorme Spider-Man-fan toen hij opgroeide, en hij schotelde hem voor hoe het was om een personage te spelen waar hij van hield.

"Ik weet niets van reïncarnatie, en als er een kans is voor mij om te leven, en ik krijg de kans aangeboden om me langdurig te verkleden als mijn favoriete personage aller tijden, dan is er geen manier Ik kan nee zeggen. En ja, het enige waarvan ik wist dat het een uitdaging zou worden, was het roemaspect, en ik wist dat daar ook veel goeds bij zou komen, "zei Garfield.

"Ik wist dat het een vergulde gevangenis zou opleveren… Als creatief persoon wist ik dat ik het moest balanceren met theater, en met wachten op de juiste films die ervoor zouden zorgen dat ik bleef een acteur, in plaats van dit idee van een filmster. Ik hou van filmsterren. Ik hou van De Rots. Ik hou verdomme van Tom Cruise. Dit is op geen enkele manier nadelig voor hen, "vervolgde hij.

Na het verschijnen in Spider-Man: No Way Home 2021, kregen fans de kans om zich te herinneren hoe geweldig Andrews versie van het personage werkelijk is. Het zorgde ervoor dat veel fans teruggingen om zijn films opnieuw te bekijken, en hierdoor vroegen ze zich af hoeveel tijd Garfield had om het personage te spelen en hoeveel hij werd betaald om Spider-Man te spelen. Het is tenslotte bekend dat superheldenacteurs miljoenen dollars verdienen voor elke film.

Hij verdiende $ 500.000 voor 'The Amazing Spider-Man'

Volgens Deadline verdiende Andrew Garfield $ 500.000 voor de eerste keer dat hij Spider-Man speelde. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet veel, maar het is vergelijkbaar met veel andere initiële superheldsalarissen.

Hindustan Times merkte op dat "Robert Downey Jr slechts $ 500000 kreeg voor zijn hoofdrol in de eerste Iron Man-film in 2008. Hij verdiende ongeveer $ 2,5 miljoen, inclusief zijn korting op de winst. Downey verdiende later $ 50 miljoen voor de eerste Avengers-film en ongeveer $ 80 miljoen voor Avengers: Age of Ultron. Chris Evans kreeg $ 1 miljoen betaald voor de eerste Captain America-film, maar verdiende sinds Captain America: Civil War $ 15 miljoen per film. Chris Hemsworth kreeg nog minder betaald voor de eerste Thor-film -- $ 150.000 -- maar verdiende $ 15 miljoen voor Thor: Ragnarok."

Zoals je kunt zien, kan het salaris van een acteur drastisch stijgen als ze een superheld blijven spelen nadat ze een kleinere eerste cheque hebben gekregen.

Gelukkig zou Garfield nog een kans krijgen om Peter Parker te spelen, en zijn salaris zou voor de tweede film omhoog gaan.

Hij verdiende $1 miljoen voor het vervolg

Voor de tweede Amazing Spider-Man-film kreeg Andrew Garfield maar liefst $ 1 miljoen betaald, een verdubbeling van zijn cheque van de eerste film. Garfield heeft waarschijnlijk veel meer verdiend, vooral als hij een deel van de winst van de film in zijn zak heeft gestopt.

Die tweede film, uitgebracht in 2014, verdiende net iets meer dan $ 700 miljoen aan de kassa. Desondanks was het niet genoeg om de franchise draaiende te houden, en al snel maakte Sony een einde aan Garfields tijd als personage.

Fans waren teleurgesteld dat er een derde Amazing Spider-Man-film werd gemaakt, maar het maakte plaats voor Sony en Disney die samenwerkten om Tom Hollands versie van Spider-Man in de MCU te brengen.

Per StyleCaster ging Garfield opnieuw zijn superheldensalaris verdubbelen voor een derde Amazing Spider-Man-film. Helaas is deze film nooit tot stand gekomen, maar met een hernieuwde interesse in Garfield's versie van het personage, zullen we hem misschien nog een keer zien!

Andrew Garfield verdiende goed geld door Spider-Man op het grote scherm te spelen, en we zouden niets liever willen dan hem nog een keer te zien verkleden.

Aanbevolen: