Hier is hoeveel Jamie Dornan verdiende voor zijn rol in 'Fifty Shades Of Grey

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Jamie Dornan verdiende voor zijn rol in 'Fifty Shades Of Grey
Hier is hoeveel Jamie Dornan verdiende voor zijn rol in 'Fifty Shades Of Grey
Anonim

De Fifty Shades of Grey-franchise vult de fantasietijd voor veel mensen aan sinds het voor het eerst uitkwam. Jamie Dornan, samen met die lieve engel van pure verrukking die bekend staat als Dakota Johnson, is de hoofdrolspeler in deze serie, en we denken persoonlijk dat ze allebei zeer goed geschikt waren voor hun rol; vooral samen. Kijk maar eens op zijn sociale media.

Hoewel hij in het echte leven geen Christian Grey is, is hij een man die eruitziet alsof hij iedereen aankan die hem in de weg staat; of dat nu iemand is die in de rij staat bij de donutwinkel of iemand die hem en zijn familie beledigt, we zijn er vrij zeker van dat Dornan geen enkel gebrek aan respect zal verdragen.

Dit verta alt zich in zijn loonschaal voor de Fifty Shades-films. Nadat ze begonnen waren met het verdienen van slechts $ 250.000 voor de eerste film, verhoogden hij en Johnson hun inkomen de tweede en derde keer behoorlijk. Moeten we zelfs uitleggen waarom hij de verhoging waard is? Kijk maar naar de man. Hoewel er een paar andere beroemdheden zijn die meer fit zijn (Jason Momoa, we kijken naar jou), was hij absoluut geen vraag nadat ze hem in de castingkamer zagen. Dat gaf hem een enorme hoeveelheid macht en verhoogde uiteindelijk zijn loon voor de rest van de serie; precies wat elke acteur zou willen.

Hij verdiende niet veel

Als we zeggen dat hij niet veel verdiende, hebben we het nog steeds over een betaaldag van $ 250.000. Zoals, de man zal niet verhongeren. Dit is een stevige brok verandering die, hoewel lager dan het inkomen van veel sterren voor blockbuster-hits, hem een goed precedent heeft gegeven voor latere onderhandelingen. Dit is uiteindelijk een van de grootste dingen waar sterren naar op zoek zijn, vooral als er een kans is op een serie op het spel. De eerste Fifty Shades-film betaalde hem of Dakota Johnson niet veel, maar het was nog steeds meer dan de meeste gemiddelde gezinnen in een jaar verdienen.

Je moet echter nadenken over wat ze doormaken. Niet alleen zijn de uren absoluut belachelijk, maar de emotionele tol die het eist is ook zwaar. Bovendien krijgen mensen die in film en tv werken niet altijd zo'n grote betaaldag. Soms moeten ze jarenlang leven van het geld dat ze met één baan verdienen. Maar iets zegt ons dat Jamie Dornan nooit moeite zal hebben om weer aan het werk te gaan. $ 250.000 is laag vergeleken met veel betalingen die we hebben gezien van films en televisie, maar maak je geen zorgen: ze hebben allebei VEEL geld verdiend voor de sequels.

Dingen verbeterd voor de andere films

Het hielp dat hij en Dakota samen aan de onderhandelingen deelnamen. Als een van hen had gezegd dat ze blij waren met $ 250.000, zouden we bereid zijn te geloven dat geen van hen een loonsverhoging zou hebben gekregen. Acteurs moeten eensgezind betalen, vooral wanneer de cast gelijk is qua werkdruk. En vergis je niet: Dakota Johnson doet net zoveel als Jamie Dornan, zo niet meer, in deze reeks films. En dankzij hun samenwerking en standvastigheid verdienden Jamie Dornan en Dakota Johnson uiteindelijk enorm veel meer voor de volgende Fifty Shades-films.

Hoewel we geen exacte cijfers kunnen vinden, weten we wel dat "nadat Fifty Shades of Grey wereldwijd meer dan $ 571 miljoen opbracht, zowel Dornan als Johnson een verhoging van zeven cijfers voor de laatste twee films vroegen, wat doorging om respectievelijk bijna $ 377 miljoen en bijna $ 371 miljoen te verdienen." Dat is nog eens uitstekend onderhandelen, jongens! En welverdiend geld ook. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Dornans rol in de Fifty Shades-films hem een sterkere onderhandelingsmacht en meer invloed gaf in de rest van zijn castings, wat uiteindelijk op meer dan één manier zijn vruchten afwierp. Zijn filmwerk is echt van de grond gekomen en zijn grootste angst lijkt nog niet uit te komen. De typecasting lijkt niet voor hem te zijn begonnen, en vooral niet voor Dakota Johnson. Ze hebben allebei verschillende films en rollen meegemaakt sinds het einde van de Fifty Shades-films.

Al met al verdient het werk dat Jamie Dornan heeft gedaan absoluut de betaaldag die hij heeft gehad. De $ 250.000 die hij en Dakota Johnson kregen voor de eerste Fifty Shades of Grey-film was klein vergeleken met wat hij kreeg voor de daaropvolgende Fifty Shades-films. Hoewel het misschien een gespannen onderhandelingsproces was, zijn we er zeker van dat hij het leuk vond om (in meer dan één opzicht) als beste uit de bus te komen met de latere films. Verhogen tot een betaaldag van zeven cijfers was waarschijnlijk het lange onderhandelingsproces absoluut waard. Het zou niet alleen moeilijk zijn geweest om de films zonder hem te maken, maar de serie zou ook niet zo lucratief zijn geweest als ze met verschillende acteurs waren gegaan. Er is iets met de relatie tussen Jamie Dornan en Dakota Johnson die gewoon werkt. De vonken die tussen hen in de films afvuren, zijn het geld van de studio absoluut waard. En bovendien, in vergelijking met andere betaaldag die sommige andere acteurs mee naar huis nemen, is zeven cijfers niets.

Aanbevolen: