Hier is hoe Milo Ventimiglia denkt over zijn 'Gilmore Girls'-personage Jess Mariano

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Milo Ventimiglia denkt over zijn 'Gilmore Girls'-personage Jess Mariano
Hier is hoe Milo Ventimiglia denkt over zijn 'Gilmore Girls'-personage Jess Mariano
Anonim

Veel Gilmore Girls-kijkers verzenden tot op de dag van vandaag nog steeds Rory Gilmore en Jess Mariano. Milo Ventimiglia en Alexis Bledel hebben ooit een relatie gehad, maar net als hun personages gingen ze hun eigen weg.

Hoewel Ventimiglia een nieuwe geliefde rol heeft, aangezien hij wijlen Jack Pearson speelt in This Is Us, v alt de liefde rond Jess Mariano niet te ontkennen. Er is iets aan zijn rebelse persoonlijkheid en liefde voor boeken en slimme dialogen waar fans geen genoeg van kunnen krijgen.

Wat vindt de acteur van het Gilmore Girls-personage dat hem beroemd heeft gemaakt? Laten we eens kijken.

De Opwekking

milo ventimiglia als jess mariano in gilmore girls a year in the life revival
milo ventimiglia als jess mariano in gilmore girls a year in the life revival

Hoewel fans niet weten of seizoen twee eraan komt, was het eerste seizoen van de revival A Year In The Life erg leuk om naar te kijken.

Het klinkt alsof Milo Ventimiglia dolgelukkig was om terug te komen om Jess te spelen in de Gilmore Girls-revival. In een interview met Gilmore Girls deelde hij dat hij contact had gehouden met makers Amy Sherman-Palladino en Daniel Palladino. Hij deelde dat zijn gevoel was: Ja, natuurlijk, ik zal er zijn. Absoluut. Het maakt me niet uit of ik een film maak in Tunesië, als ik Star Wars film waar dan ook, ik zal verschijnen voor dit, omdat ik er om geef.'”

Sinds fans te zien kregen wat er met Dean Forester en Logan Huntzberger aan de hand was, was het niet meer dan terecht dat ze Jess ook zouden inhalen, dus Ventimiglia kwam gelukkig een paar keer opdagen.

Een goede kerel

Ventimiglia vertelde EW dat Jess een goede vent was. Hij voelde dat zijn karakter veel had meegemaakt en dat hij ouder en volwassener moest worden. Dit is zeker hoeveel fans over hem denken, zoals toen hij opdook in Stars Hollow, het was omdat zijn moeder er niet achter kon komen hoe ze hem moest opvoeden of hem uit de problemen moest houden. Ze voelde zich verloren en daarom wilde ze dat haar broer, zijn oom Luke Danes, zou proberen hem op te voeden.

Ventimiglia legde uit: "Voor alle shenanigans van Jess had hij een heel, heel goed hart. Hij was niet zonder sympathie, hij was niet zonder vriendelijkheid. Hij had dat allemaal binnen. Hij was gewoon, weet je, een beetje gewond toen hij een kind was en hij moest er overheen groeien. Ik denk dat hij altijd een man was die een reactie uitlokte of uitlokte - toen hij jonger was, ging het ten koste van iemand anders voor zijn eigen vermaak, en naarmate hij ouder werd, sprak het min of meer de waarheid."

Ventimiglia deelde met TV Line dat terwijl Jess als tiener een eikel kon zijn, Jess veranderde naarmate hij ouder werd. Hij zei: "hij groeide op en werd een behoorlijk fatsoenlijke man."

Het is interessant om Ventimiglia's perspectief op zijn geliefde personage te horen. Hoewel Jess Stars Hollow misschien had verlaten zonder het uit te maken met Rory, en hoewel hij vaak boos was, had hij veel goede redenen.

Team Jess?

milo ventimiglia als jess mariano in gilmore girls a year in the life revival
milo ventimiglia als jess mariano in gilmore girls a year in the life revival

Natuurlijk willen fans weten of Ventimiglia in Team Jess zit. Wilde hij dat Rory aan het einde van seizoen zeven of in de revival zou eindigen met zijn personage?

In een interview met TV Line zei Ventimiglia dat fans van Gilmore Girls beter weten wie Rory's enige ware liefde zou moeten zijn. Er zijn zeker veel fans die denken dat dit de enige mogelijke uitkomst is.

Volgens Herald Tribune zei Ventimiglia ooit. "Ik denk dat Jess Rory alle kansen heeft gegeven om bij hem te zijn." Hij zei dat Jess het uitmaakte met het meisje dat hij zag, zodat hij bij Rory kon zijn en hij kocht ook de picknickmand in de aflevering "A-Tisket, A-Tasket" van seizoen twee.

Terwijl Rory een relatie had met Dean toen ze Jess ontmoette, lijkt het erop dat er een lot mee gemoeid was, aangezien ze zich realiseerde dat ze er niets aan kon doen geïnteresseerd te zijn. Ze kon met Jess praten over hun favoriete auteurs en hoewel ze van Stars Hollow hield en hij daar niet leek te willen blijven, mocht ze hem echt.

Ventimiglia wil misschien niet zeggen dat hij in Team Jess zit, maar hij begrijpt zeker waarom mensen het personage leuk vinden. Hij vertelde W magazine dat Jess ongelooflijk haar heeft en hij denkt dat dat een deel van de aantrekkingskracht is. Hij legde uit: "En ik heb het gevoel, nou, als je dat haar hebt, en je hebt een coole jas, en je hebt een boek in je zak, dan moet je goed zijn voor een meisje."

Hoewel een tweede seizoen van de Gilmore Girls-revival misschien niet uitkomt, kunnen fans Jess in de eerste drie seizoenen van Gilmore Girls in ieder geval keer op keer zien, en zoals Ventimiglia zegt, zijn haar is absoluut geweldig.

Aanbevolen: