De echte reden waarom 'Dit zijn wij'-producenten bijna nee zeiden tegen Milo Ventimiglia

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom 'Dit zijn wij'-producenten bijna nee zeiden tegen Milo Ventimiglia
De echte reden waarom 'Dit zijn wij'-producenten bijna nee zeiden tegen Milo Ventimiglia
Anonim

Aan alle goede dingen komt een einde en dat geldt ook voor 'This Is Us', dat is ingesteld voor zijn laatste seizoen, seizoen zes. Justin Hartley onthult al wat informatie en noemt het einde een must-watch. Fans zullen ongetwijfeld aan hun tv-scherm gekluisterd zijn.

Terugkijkend op de weg van de show, kunnen we ons niemand anders in de cast voorstellen, vooral de rol van Jack, die wordt gespeeld door Milo Ventimiglia. Hij portretteert de rol perfect, maar zoals we zullen onthullen, werd hij op een gegeven moment bijna gepasseerd.

We zullen de reden onthullen, samen met waarom de timing van de rol zo perfect werkte.

In werkelijkheid, zonder Milo als Jack, kunnen we ons niet voorstellen dat de show zo succesvol wordt.

Hij kwam van mislukte projecten

Volgens Variety had de timing van het optreden niet beter kunnen zijn voor de geliefde 'This Is Us'-ster. Hij had net zijn werk in een indiefilm, 'Devil's Gate', voltooid en bovendien kwam hij uit een paar mislukte tv-projecten. Milo geeft toe dat hij op dat moment zijn benadering van audities had veranderd, waarbij hij zich meer op zijn persoonlijk welzijn dan op zijn werkleven concentreerde.

"Het is een soort kunst die het leven imiteert", zei hij over de rol "This Is Us" die opduikt. "Ik probeerde gewoon een man te zijn die als man bestond, en hier is deze man die alleen maar probeert te zorgen voor zijn vrouw en zijn gezin en zo. Het was zo eenvoudig en mooi dat ik dacht: ik zou het gewoon heel graag willen doen. Ik zou er graag deel van uitmaken.'”

De acteur zou ook onthullen dat hij op dat moment in een tussenfase zat, niet zeker van zijn volgende optreden. Daarom besloot hij zijn uiterlijk te veranderen en het lange haar en de baard te rocken: Je weet niet of je in het oude Egypte met een zwaard gaat zwaaien of dat je een agent gaat spelen die door de straten loopt van New York', zei hij.

Dit kostte hem daarentegen bijna de rol in de serie. Wat het uiterlijk betreft, waren de producenten eigenlijk op zoek naar iets heel anders.

Zijn uiterlijk was niet wat ze zochten

Hij kwam opdagen met een heel andere look en een die de producers overrompelde. De acteur keek samen met Variety terug op de ervaring.

“Ze wilden iemand die heel anders was”, vertelde hij. "Ik liep naar binnen met mijn baard en mijn lange haar en zette mijn motorhelm neer en ze zeiden: 'Wie is deze man?'"

Ondanks zijn verschillende uiterlijk veranderde alles toen hij de woorden op het script begon te lezen.

“Ik denk dat ze gewoon iets anders zagen dan iemand die de woorden had geoefend, en ze kozen mij,” zei hij.

De acteur kreeg de rol en volgens zijn woorden koos de rol hem.

Het bleek de perfecte match te zijn en naar zijn eigen woorden is het een rol die de wereld moet zien.

"Andere banen die ik heb gedaan, vond ik leuk. Deze baan voelt als belangrijk, noodzakelijk werk. Het voelt als iets dat de wereld nodig heeft. [We hebben] politiek extreem links en extreem rechts, raciaal, in welke religie dan ook, sociaal-economisch [status], seksuele voorkeur."

"Het voelt als een show die alles omvat, hoopvol en inherent goed [is wat we nodig hebben] nu. We hebben uitingen van vriendelijkheid en genegenheid en familie nodig en wetende dat we allemaal verschillend zijn en in onze verschillen we zijn eigenlijk een betere wereld en als we een beetje sympathie en kameraadschap kunnen hebben en gemeenschappelijkheid kunnen vinden, dan zullen we hopelijk een beetje beter zijn."

Zijn passie voor het personage resoneerde met het publiek, aangezien de show een groot succes zou worden.

De show genoot enorm succes

De show kondigde aan dat het zesde seizoen het laatste zal zijn en om eerlijk te zijn, wat een rit was het. Gezien de kijkcijfers en lofbetuigingen is het een understatement om te zeggen dat het een succes is geworden. Fans werden verliefd op de show, grotendeels dankzij de cast.

Milo gaf samen met UPI toe dat er heel weinig is dat hij niet leuk vindt aan het spelen van zijn personage Jack: "Ik denk niet dat er een deel van Jack is dat ik niet leuk vind om te spelen, ook al zijn er momenten waarop ik het niet eens was met zijn beslissingen of oordelen, maar verder ben ik dankbaar voor de tijd die ik in zijn schoenen mag doorbrengen, "zei Ventimiglia.

Om te denken dat hij bijna werd doorgegeven tijdens de auditiefasen…

Aanbevolen: