Milo Ventimiglia wilde dat Jess op 'Gilmore Girls' door een bus werd aangereden

Inhoudsopgave:

Milo Ventimiglia wilde dat Jess op 'Gilmore Girls' door een bus werd aangereden
Milo Ventimiglia wilde dat Jess op 'Gilmore Girls' door een bus werd aangereden
Anonim

De kans krijgen om in een hitshow te verschijnen, is iets waar veel artiesten naar streven, en als het eenmaal gebeurt, kan het moeilijk zijn om dat soort succes te behouden. Het is zeldzaam om een artiest een grote rol te zien spelen in meerdere hitshows, maar dit is precies wat er is gebeurd voor Milo Ventimiglia.

Hij begon met Gilmore Girls en is doorgegaan naar andere grote shows, met zijn meest recente hit This Is Us. Voordat hij vertrok bij Gilmore Girls, deed de acteur een ongewoon verzoek voor zijn personage, dat de schrijvers dankbaar hebben doorgegeven.

Laten we terugkijken en wat Ventimiglia wilde dat er met Jess Mariano zou gebeuren.

Hij speelde Jess Mariano op 'Gilmore Girls'

Milo Ventimiglia Gilmore Girls
Milo Ventimiglia Gilmore Girls

Milo Ventimiglia heeft een beetje van alles gezien en gedaan tijdens zijn tijd in het bedrijf, en een van zijn eerste grote doorbraken kwam tijdens zijn tijd bij Gilmore Girls terwijl hij het personage Jess Mariano speelde. Deze rol leverde hem legio fans op die dol waren op de dynamiek die hij in de serie bracht.

Voordat hij de terugkerende rol in de show kreeg, bouwde de artiest gestaag zijn filmografie op met rollen in andere projecten. Hij had weinig om te laten zien in de manier van werken op het grote scherm, maar zijn televisiecredits waren behoorlijk indrukwekkend. Ventimiglia kreeg kleinere rollen in The Fresh Prince of Bel-Air, Sabrina the Teenage Witch, One World en CSI voordat ze naar Stars Hollow gingen.

In totaal zou Ventimiglia in 37 afleveringen van Gilmore Girls verschijnen en in die tijd een van Rory's populairste liefdesbelangen worden. Fans van de show discussiëren nog steeds over welke man de perfecte match is voor Rory, en de vocale steun die Ventimiglia's Jess door de jaren heen heeft gekregen, maakt hem een sterke kanshebber voor de eerste plaats.

Ondanks het succes dat hij op de show vond, zou hij uiteindelijk een exit maken. De artiest was echter vocaal over de manier waarop hij wilde dat Jess de serie zou verlaten, wat sommige fans misschien overrompelt.

Hij wilde dat er iets ergs met het personage gebeurde

Milo Ventimiglia GG
Milo Ventimiglia GG

Als je een personage gewoon een show laat verlaten in plaats van ze te doden, blijft de deur open voor een terugkeer. Dit is meestal de slimmere manier om dingen te doen, maar als Ventimiglia zijn zin had gekregen, zou zijn personage zijn tijd in Stars Hollow niet hebben overleefd. Toen hij met Mensen sprak, werd hem gevraagd of hij ooit weer op Gilmore Girls zou verschijnen, en hij opende zich over het proberen om Jess permanent te laten verwijderen.

“Ik zou graag uitgenodigd worden, maar tegelijkertijd zie ik het niet gebeuren. Ik was degene die daadwerkelijk probeerde [het personage] Jess te laten vermoorden, en ze gingen er niet voor. [Ik wilde] hem laten raken door een bus, een mes in de zijkant van de nek, iets ergs. [Lacht.] Ik weet het niet - ik denk dat ik dacht dat het best cool zou zijn, "vertelde hij aan People.

Gelukkig hadden koelere hoofden de overhand en mocht Jess op de show overleven en gewoon weggaan van Stars Hollow. Hierdoor stond de deur altijd open voor de artiest om op een gegeven moment terug te keren.

Uiteindelijk kwam Gilmore Girls tot een conclusie op het kleine scherm, maar de fandom sprak altijd de hoop uit dat de show ooit zou terugkeren. Ziedaar, Gilmore Girls maakte een verrassende terugkeer, waardoor Ventimiglia de kans kreeg om de rol te hernemen die hem beroemd maakte.

Hij kwam terug voor 'A Year In The Life'

Milo Ventimiglia YITL
Milo Ventimiglia YITL

In 2016 kwam Gilmore Girls: A Year in the Life op het kleine scherm en nam het in een oogwenk over. Fans hadden jaren gewacht om te zien wat iedereen had uitgespookt, en ze waren ongelooflijk opgewonden om te zien hoe Jess Mariano zijn triomfantelijke terugkeer maakte. Jess verscheen niet in elke aflevering, maar zijn opname in A Year in the Life was geweldig om te zien.

Zo geweldig als Gilmore Girls was voor Ventimiglia, hij is doorgegaan en heeft succes gevonden in tal van andere projecten. Enkele van zijn meest opvallende kredieten zijn Heroes en This Is Us, beide succesvolle shows die elke artiest geluk zou hebben gehad om te landen. Dit laat maar weer zien hoe geweldig een artiest hij al die jaren is geweest.

Gilmore Girls was een geweldig startpunt voor Milo Ventimiglia, en dankzij het feit dat de schrijvers zijn verzoeken negeerden, kreeg hij de kans om al die jaren later terug te komen voor A Year in the Life.

Aanbevolen: