Milo Ventimiglia reageert op shorts Frenzy nadat zijn foto het internet heeft gekraakt

Inhoudsopgave:

Milo Ventimiglia reageert op shorts Frenzy nadat zijn foto het internet heeft gekraakt
Milo Ventimiglia reageert op shorts Frenzy nadat zijn foto het internet heeft gekraakt
Anonim

Milo Ventimiglia is zich zeer bewust van zijn "short shorts"-foto en de impact die het heeft gehad op internet.

De 'This Is Us'-acteur heeft gewogen op het korte kledingstuk en hoe het verhitte reacties en denkstukken veroorzaakte, waarmee hij vorig jaar "de zomer van korte broeken" begon.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Ventimiglia werd in april 2021 gespot bij het verlaten van de sportschool met een korte broek aan. De foto van hem die de korte broek wiegt en pronkt met zijn gespierde benen ging viraal, en de rest, nou ja, is internetgeschiedenis.

Milo Ventimiglia onthult geheimen achter zijn 'short shorts'-foto

Maanden later heeft de 'Gilmore Girls' aluin teruggekeken op die foto in een interview met Jimmy Fallon.

De acteur had de razernij van de "korte shorts" al erkend toen hij in mei 2021 een foto van het beschuldigde kledingstuk op zijn Instagram plaatste.

"Rij op high kids", schreef Ventimiglia in het bijschrift.

Op 5 januari onthulde de acteur dat hij niet eens een korte broek droeg zoals het op de foto lijkt: het waren eigenlijk gewone korte broeken.

"Ik had echt geen idee", vertelde Ventimiglia aan Fallon in 'The Tonight Show'.

Hij legde uit dat hij normaal gesproken zijn korte broek optrekt als hij traint met zijn trainer, Jason Walsh, en dat is wat hij die dag ook deed.

"En dus toen ik de sportschool verliet en de foto werd genomen, en toen werd het gek… het werd gek. Letterlijk gek. Als een gek van internet, "zei Ventimiglia.

"Jongens, ze waren eigenlijk heel normaal van lengte. Ik heb gewoon een soort van vlezige dijen, en ik trok ze omhoog en ik liep naar buiten en ze bleven plakken," voegde hij eraan toe.

Ventimiglia herenigt met de maker van 'Gilmore Girls' op 'The Marvelous Mrs. Maisel'

Samen met zijn verschijning in het zesde en laatste seizoen van NBC-familiedrama 'This Is Us', zal Ventimiglia te zien zijn in het volgende seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel'.

De Amazon Prime Video-show is gemaakt door Amy Sherman-Palladino, ook bekend als de geest achter de geliefde 'Gilmore Girls', de show die Ventimiglia voor het eerst op de kaart zette met de rol van Jess Mariano. De acteur zal schitteren in het vierde seizoen van 'Mrs. Maisel' naast een andere 'Gilmore'-legende, Kelly Bishop.

Ventimiglia zei dat de hereniging met Palladino en haar man, schrijver Daniel Palladino, "geweldig" was.

"Eén, ik ken ze de rest van mijn leven en twee, wanneer ze me bellen, moet ik er zijn," zei hij.

'The Marvelous Mrs. Maisel' keert terug op 18 februari.

Aanbevolen: