Victoria Justice is het enige vrouwelijke 'victorious' castlid dat dit doet

Victoria Justice is het enige vrouwelijke 'victorious' castlid dat dit doet
Victoria Justice is het enige vrouwelijke 'victorious' castlid dat dit doet
Anonim

Hoewel 'Victorious' al lang geleden is afgerond, zijn fans het niet vergeten. Victoria Justice kopte, maar de Nickelodeon-hit bracht ook sterren als Ariana Grande, Liz Gillies, Daniella Monet, Avan Jogia en anderen in de schijnwerpers.

In feite had de show genoeg impact dat Ariana Grande van haar supersterzangeresvoetstuk kwam om het 10-jarig jubileum van 'Victorious' in 2020 te vieren. En de waarheid is, zelfs als Ariana en Victoria nee langer met elkaar rondhangen, zijn verschillende castleden nog steeds met elkaar verbonden en checken ze regelmatig bij elkaar in.

Terwijl Daniella Monet druk bezig is met het kweken van haar gezin en Liz Gillies onlangs is getrouwd, bewandelen Ariana en Victoria een ander pad. Victoria Justice heeft een heleboel deuntjes uitgebracht, waaronder een nieuwe single 'Treat Myself'. En muziekfans weten al wat Ariana heeft uitgespookt.

Zowel Victoria als Ariana doken in de muziek, wat niet zo verwonderlijk is gezien hun vele hits op 'Victorious'.

Maar vroeger, toen ze samen op de set stonden, had Victoria niet zoveel gemeen met haar vrouwelijke co-sterren. In feite deed ze iets heel anders dan de rest, volgens een beetje trivia van IMDb.

Het gerucht gaat dat Victoria de enige vrouwelijke hoofdrol in de show was die vlees at. De rest van de hoofdrolspeelsters - Ariana, Liz en Daniella - waren naar verluidt veganistisch tijdens het filmen.

Fans weten al veel over Ariana's voedingsgewoonten, waaronder haar voorliefde voor plantaardig eten. Hoewel ze op een gegeven moment een Starbucks-drank promootte die niet veganistisch was (hoewel het thema was voor een van haar muzikale releases), markeert The Beet tal van gevallen waarin Ariana verkondigde dat ze geen vlees of zuivel at, dus de kans is groot, ze is nog steeds vegetarisch (of meestal zo) vandaag.

Daniella Monet, een nieuwe moeder van twee baby's (ze kreeg haar eerste kind in 2020 en haar tweede in 2021), haalde ook de krantenkoppen omdat ze een "veganistische moeder en een rolmodel" was voor haar eerstgeborene. The Beet citeerde Monet over haar bedoeling om "de waarheid te spreken" met haar kleine man, Gio, vooral omdat ze vegetariër is sinds ongeveer vijf jaar en veganist is geworden op 11-jarige leeftijd.

Wat Liz Gillies betreft, ze heeft nooit beweerd veganist te zijn, volgens een oude tweet.

Tegelijkertijd bevestigde Liz in een interview met The New Potato een paar jaar geleden dat ze in ongeveer zeven jaar geen zuivel of vlees had gegeten vanwege voedselallergieën. Haar dieet is noodzakelijkerwijs erg beperkend, legde ze uit. Liz eet veel fruit en groenten om het gebrek aan brood en vlees te compenseren -- dus haar dieet kan tijdens 'Victorious' bijna veganistisch zijn geweest.

Victoria eet daarentegen wel vlees en beperkt haar voedselkeuzes blijkbaar niet tot niet eerder ademende menu-items. Wie had dat gedacht?

Aanbevolen: