Hilary Duff geeft toe dat ze het gevoel heeft dat het er niet toe doet

Inhoudsopgave:

Hilary Duff geeft toe dat ze het gevoel heeft dat het er niet toe doet
Hilary Duff geeft toe dat ze het gevoel heeft dat het er niet toe doet
Anonim

Veel beroemdheden hebben zich uitgesproken in reactie op het Amerikaanse Hooggerechtshof dat Roe v. Wade omverwerpt, waardoor het grondwettelijke recht op abortus wordt beëindigd, en Hilary Duff is een van de meest recente beroemde gezichten die haar twee cent geeft voor de controverse.

De Jongere ster plaatste haar Instagram-verhaal en verontschuldigde zich voor haar afwezigheid op sociale media. Hilary legde uit dat ze een stap terug moest doen om haar gevoelens te verwerken na de beslissing van de rechtbank. 'Sorry dat ik stil was. [Ik ben] een beetje in shock sinds de uitspraak', schreef Hilary, 34. "[Ik heb] me machteloos gevoeld, het gevoel alsof sinds ik een vrouw ben, ik er niet toe doe."

Hilary zegt dat de uitspraak van de rechtbank bewijst dat het een "mannenwereld" is

De actrice uitte vervolgens haar afschuw voor de toestand van de wereld. "Mijn leven doet er niet toe", schreef ze. “Het is nog steeds een mannenwereld. Het is een afschuwelijk gevoel.”

Hilary erkende dat ze een "bevoorrechte blanke vrouw" is en benadrukte dat de uitspraak een aanzienlijke impact zal hebben op gemarginaliseerde mensen: "Als je zwart, bruin, homoseksueel, trans, een vrouw, een zwangere tiener bent, ik hou van je en het spijt me voor alle moeilijke dagen waar je doorheen hebt gevochten en alle moeilijke dagen die nog gaan komen." De aluin van Lizzie McGuire sloot haar post af door toe te voegen: "Ik ben boos. Ik ben in de war.”

Hilary heeft drie kinderen. Ze deelt een zoon, Luca, 10, met haar ex-man Mike Comrie. Het voormalige stel was van 2010 tot 2016 getrouwd. Ze trouwde in 2019 met singer-songwriter Matthew Koma. Het paar deelt twee dochters: Banks, 3, en Mae, 1.

Nadat Hilary haar derde kind had verwelkomd, vertelde ze hoe moeilijk het is om haar veeleisende carrière in evenwicht te brengen met de verantwoordelijkheden van het moederschap.

"Het is een leercurve om een pasgeboren baby in de mix te gooien. Veel mensen zeiden: 'Dat derde kind snapt je echt.' En ze hebben gelijk!"

Vorig jaar waren fans enthousiast over het nieuws dat Hilary zich had aangemeld voor een herstart van Lizzie McGuire. Samen met een groot deel van de originele cast schoot Hilary zelfs een pilot-aflevering voor de nieuwe show voordat deze uiteindelijk werd geschrapt. De actrice geeft de creatieve meningsverschillen de schuld van het afschaffen van de show.

Aanbevolen: