Sons Of Anarchy'-ster Ryan Hurst verscheen ooit in deze klassieke sportfilm

Inhoudsopgave:

Sons Of Anarchy'-ster Ryan Hurst verscheen ooit in deze klassieke sportfilm
Sons Of Anarchy'-ster Ryan Hurst verscheen ooit in deze klassieke sportfilm
Anonim

Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit op het kleine scherm, was Sons of Anarchy een enorme hit die het zijn van een motorrijder schijnbaar weer mainstream maakte. Qua schrijven had de show alles wat een persoon zou willen in een televisieshow, en de casting van de hoofdpersonages had niet beter kunnen zijn. Dit bleek het perfecte recept voor een groot succes.

Ryan Hurst speelde Opie tijdens het hoogtepunt van de show, en hij was een enorm stuk van de puzzel in de eerdere seizoenen. Lang daarvoor was Hurst echter een hoofdrolspeler in een van de beste sportfilms aller tijden.

Laten we terugkijken en kijken in welke sportfilm Hurst speelde.

Hij speelde in 'Remember The Titans'

Ryan Hurst RTT
Ryan Hurst RTT

Acteurs die jaren in het bedrijf werken, worden uiteindelijk bekend om de verschillende projecten waaraan ze deelnemen tijdens hun Hollywood-reis. Veel mensen kennen Ryan Hurst van zijn tijd als Opie in Sons of Anarchy, maar lang voordat hij die rol scoorde, speelde de artiest in Remember the Titans.

Hurst begon in de jaren 90 in het bedrijf en kreeg rollen in film en televisie voordat hij Gerry Bertier speelde in Remember the Titans. Voorafgaand aan die rol kwam zijn grootste filmsucces in Saving Private Ryan, en enkele van zijn meest opvallende televisierollen zijn 90210, JAG en Wings. Het werd gegoten in de sportklassieker, maar dat veranderde veel voor de artiest.

Remember the Titans was een enorm succes bij de release, en door de jaren heen is het net zo geliefd gebleven als altijd. De film balanceerde zijn tonen goed en gebruikte sterke casting om het waargebeurde verhaal tot leven te brengen op het grote scherm. De film was een enorme doorbraak voor Hurst, die een van de hoofdrolspelers in de film was.

Na het succes van Remember the Titans zouden de dingen uiteindelijk een ander niveau bereiken voor de artiest na het scoren van de rol waar hij misschien het meest bekend om staat.

‘Sons Of Anarchy’ was een enorm succes

Ryan Hurst SOA
Ryan Hurst SOA

Tenzij er iemand in de buurt was om zijn opkomst en zijn hoogtepunt te zien, hebben ze misschien geen idee hoe populair Sons of Anarchy op het kleine scherm was. Hoewel het plaatsvond in het fictieve stadje Charming, Californië, was er genoeg realisme op de locaties van de show zodat zelfs inwoners van Californië de show konden waarderen. De serie was een doorslaand succes en fans hielden oprecht van Hurst's personage, Opie.

Er zat 8 jaar tussen Remember the Titans en Sons of Anarchy, maar dit betekent niet dat Hurst het niet druk had. Tussen de projecten door zou Hurst rollen scoren in projecten als House, Medium, Everwood en CSI: Miami. Hij had wat werk in de filmwereld, maar de televisie was waar hij zijn grootste successen boekte. Dingen gingen echt van start na het landen van de rol van Opie.

In totaal zou Hurst het personage spelen voor 54 afleveringen van 2008 tot 2012, en het vertrek van zijn personage uit de show was een van de meest tragische momenten in de geschiedenis van de show. Hurst paste perfect bij het personage en liet een blijvende indruk achter op de fandom.

Hij floreerde niet alleen met die geweldige hit van een show, maar hij zou zijn nieuw leven ingeblazen carrière gebruiken om een rol te spelen in een andere hitshow.

Hij is ook in 'The Walking Dead' geweest

Ryan Hurst TWD
Ryan Hurst TWD

Tenzij iemand onder een steen heeft geleefd, dan zijn ze zich bewust van het feit dat The Walking Dead een van de grootste shows aller tijden is. Natuurlijk heeft het een punt bereikt waarop het zijn welkom op het kleine scherm heeft overschreden, maar het succes dat de show heeft gevonden, heeft geholpen om zijn plaats in de televisiegeschiedenis te versterken. Jaren nadat zijn tijd bij Sons of Anarchy ten einde liep, kreeg Ryan Hurst de rol van Beta in The Walking Dead.

In totaal is Hurst verschenen in 14 afleveringen van The Walking Dead, die teruggaat tot seizoen 9 en meer een primaire speler werd in seizoen 10. Bovendien was hij zelfs te zien in Fear the Walking Dead. Dit was weer een belangrijke pluim voor de succesvolle Hurst.

Volgens IMDb heeft de artiest een serie op de tap genaamd The Mysterious Benedict Society, die op Disney+ te zien zal zijn. Hurst zal in de serie te zien zijn naast andere artiesten zoals Tony Hale en Kristen Schaal. Als zijn staat van dienst een indicatie is, dan heeft deze show een grote kans om te gedijen op het streamingplatform.

Opie was een grote rol voor Ryan Hurst, maar zijn tijd in Remember the Titans is ronduit klassiek.

Aanbevolen: